Αρχική

   

 

  
ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ / ΠΕΡΙΔΕΡΑΙΑ

 

 

Κωδικός Μ013 Αμέθυστος

9,90 €

 

Κωδικός Μ013. Μενταγιόν με δύο χάντρες Αμέθυστου περασμένες σε μαύρο κορδόνι. Τα μεταλλικά στελέχη είναι από ορείχαλκο. 

 

Αμέθυστος

Πνευματικός λίθος, σύντροφος στο Διαλογισμό. Φέρνει διαύγεια και καλμάρει τον ταραγμένο νου, μετατρέπει την αρνητική σκέψη σε θετική, διώχνει τη σύγχυση, τη θλίψη και το φόβο. Από την αρχαιότητα  θεωρείται ότι προστατεύει τον κάτοχό του από τη μέθη. Καταπολεμάει τις εξαρτήσεις και κυρίως τον αλκοολισμό. Κρατά μακριά το φθόνο και βοηθά στην αποκόλληση από παλιές καταστάσεις, δίνοντάς μας βήμα για μια νέα αρχή. Ο ισχυρότερος αγχολυτικός  λίθος. Διώχνει την αϋπνία και τους εφιάλτες και φέρνει ωραία όνειρα. Ηρεμεί το νευρικό σύστημα και εξασφαλίζει εσωτερική γαλήνη. Ενδυναμώνει την πίστη στις ερωτικές σχέσεις και στεριώνει τις φιλίες, εξασφαλίζει συζυγική πίστη και οικογενειακή αρμονία. Φορεμένος, προσελκύει το αντίθετο φύλο. Ο λίθος αυτός φέρνει την κατανόηση του θανάτου και της αναγέννησης και ανακουφίζει από το άγχος.

 

 

 

Κωδικός Μ016 Μάτι της Τίγρης

12,00 €

Κωδικός Μ016. Μενταγιόν με δύο χάντρες Μάτι της Τίγρης  περασμένες σε μαύρο κορδόνι. Τα μεταλλικά στελέχη είναι επάργυρα. 

 

Μάτι της Τίγρης

Ο λίθος της γενναιότητας. Χαρίζει θάρρος, αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και ενισχύει τη δύναμη της θέλησης για να κατακτήσουμε τους στόχους μας και να στεφθούμε νικητές. Μας δίνει ισορροπημένη σκέψη και σωστή αντίληψη των καταστάσεων. Μας βοηθάει να κατανοήσουμε πότε είναι η ώρα για διαλογισμό και υπομονή, και πότε για δράση. Είναι ιδιαίτερα προστατευτικός λίθος από ατυχήματα, κακόβουλες επιθέσεις, την αρνητική ενέργεια, τη βασκανία, τις κατάρες και το γεωπαθητικό στρες. Προσελκύει τον πλούτο και την αφθονία και φέρνει καλή τύχη. Προστατεύει τα νεογέννητα. Προκαλεί την εύνοια των αρχών και προστατεύει τον κάτοχό του από τους εχθρούς. Βοηθά να διακρίνουμε τα ελαττώματά μας ώστε να τα καταπολεμήσουμε. Είναι ιδανική για όσους θέλουν να αρχίσουν κάποιου είδους αποτοξίνωση. Βοηθά τους ανθρώπους να ξεχωρίζουν την επιθυμία από την ανάγκη. Ελέγχει την αρσενική και τη θηλυκή ενέργεια μέσα μας. Ευνοεί τον εσωτερικό διάλογο, την ενόραση, τη διαύγεια. Ιδανικό για να δούμε ξεκάθαρα την προοπτική που θα έχει μια νέα αρχή στη ζωή μας. Υποστηρίζει θεραπείες που αφορούν τον εγκέφαλο και το συναίσθημα. Βοηθά όσους έχουν προβλήματα ακοής. Δρα ευεργετικά και στη σχιζοφρένεια. Καταπολεμά ασθένειες που αφορούν τα μάτια, το λαιμό και τα όργανα αναπαραγωγής. 

 

 

 

Κωδικός Μ012 Κρύσταλλος χαλαζίας

12,00 €

Κωδικός Μ012. Μενταγιόν με δύο χάντρες Κρύσταλλου χαλαζία περασμένες σε μαύρο κορδόνι. Τα μεταλλικά στελέχη είναι επάργυρα. 

 

Κρύσταλλος χαλαζίας

Ο Ανώτερος όλων των λίθων. Λαμβάνει και πολλαπλασιάζει κάθε μορφή ενέργειας για θεραπεία, κάθαρση, ενεργοποίηση. Ελκύει τις δυνάμεις του Φωτός, εξαγνίζει την αρνητική ενέργεια. Εξισορροπεί την ενέργεια του σώματος, λύνει το ενεργειακό μπλοκάρισμα. Ανοίγει την επικοινωνία με τον Ανώτερο εαυτό μας. Αναζωογονεί τον οργανισμό και δίνει, δύναμη, ζωτικότητα, ανανέωση, ευεξία, καλή διάθεση, θετική ενέργεια, μακροζωία. Βοηθά κάθε καινούργια αρχή. Είναι αντικαταθλιπτικός, απομακρύνει τους φόβους και τους εφιάλτες. Ένας ισχυρός καθαριστής του περιβάλλοντος, του νερού, του σώματος, της αύρας και της σκέψης. Διαλύει συμφορήσεις και μπλοκαρίσματα, έτσι ώστε η ενέργεια να μπορεί να κυλήσει ελεύθερα, βοηθάει σε όλα τα επίπεδα και τις διαστάσεις μας, φέρνοντας θεραπεία και φως. Οι κρύσταλλοι Χαλαζία μπορούν να προγραμματιστούν ώστε να μιμηθούν τις ιδιότητες οποιουδήποτε άλλου πετραδιού. Ο κρύσταλλος Χαλαζίας, ειδικά με τη μορφή λειασμένης σφαίρας, αποτελεί πρώτης τάξεως βοήθημα για το διαλογισμό και μπορεί να βοηθήσει το πνεύμα να διακρίνει τα πιθανά μονοπάτια του μέλλοντος.  Τονώνει τη διαίσθηση, τις μαντικές και ψυχικές ικανότητες. Είναι ο αρχηγός των θεραπευτικών λίθων. Εξαιτίας των ηλεκτρομαγνητικών του δυνάμεων, ο κρύσταλλος Χαλαζίας μπορεί να εξισορροπήσει το νευροφυτικό σύστημα του ανθρώπου, προσφέροντας έτσι ηρεμία και καταπραΰνοντας πολλές νευροφυτικές ασθένειες. Εξαφανίζει τις αυτοκαταστροφικές και βίαιες τάσεις. Ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα και φέρνει το σώμα σε ισορροπία. Καθαρίζει το βιομαγνητικό σώμα και δυναμώνει το φυσικό σώμα ώστε να αντιδράσει γρήγορα στην αντιμετώπιση επερχόμενων ασθενειών. 

 

Κωδικός Μ014 Καπνίας

9,90 €

Κωδικός Μ014. Μενταγιόν με δύο χάντρες Καπνία  περασμένες σε μαύρο κορδόνι. Τα μεταλλικά στελέχη είναι από ορείχαλκο. 

 

Καπνίας

Ο λίθος φύλακας. Αποτελεί δυνατή ασπίδα προστασίας σε ψυχικό και νοητικό επίπεδο. Σύντροφος στην εσωτερική αναζήτηση, δημιουργεί γέφυρα μεταξύ ουρανού και γης, βοηθάει να βγούμε από το σκοτάδι στο φως. "Σπάει" τους αρνητικούς φραγμούς, διαλύει τα αρνητικά συναισθήματα, βοηθάει να ξεπεράσουμε την κατάθλιψη και τις φοβίες. Βοηθά να ανεχθείτε τις δύσκολες στιγμές με ψυχραιμία, ενδυναμώνοντας την επιμονή, την ελπίδα και την αποφασιστικότητά σας. Δίνει δύναμη για να πραγματοποιούμε τις ευχές, τα όνειρα και τις επιθυμίες μας και εξουδετερώνει το φόβο της αποτυχίας. Μας διδάσκει επίσης να απλοποιούμε τη ζωή μας και να ζούμε με τρόπο ευσεβή. Κρατά και διαφυλάσσει τον πλούτο που εισέρχεται. Βοηθά στην αποδοχή του φυσικού, υλικού σώματος και της σεξουαλικής φύσης. Όταν έρχεται σε επαφή με αρνητικά συναισθήματα, τα διαλύει με ήρεμο τρόπο. Είναι ένα καταπληκτικό αντίδοτο για το στρες. Καθαρίζει την αύρα και το τσάκρα της βάσης, ώστε η ενέργεια να μπορέσει να κυλήσει απρόσκοπτα. Καθαρίζει την ακτινοβολία, την αρνητική ενέργεια και οτιδήποτε βλαβερό έχει προσκολληθεί γύρω μας. Βοηθά το διαλογισμό, τις μαντείες και όσους ασχολούνται με μεταφυσικές και πνευματικές εργασίες. Χρήσιμος στη θεραπεία Ρέικι. Θεωρείται ιδιαίτερα ισχυρός στη θεραπεία προβλημάτων που εμφανίζονται στη κοιλιακή χώρα, στους γοφούς και στα πόδια. Διαλύει τις κράμπες. Δρα αναλγητικά στους πονοκεφάλους, τις ημικρανίες και γενικότερα στους πόνους των μυών και της πλάτης, προστατεύει τους αδένες, βοηθά στην απορρόφηση των πρωτεϊνών και έχει αποτοξινωτική δράση. 

 

Κωδικός Μ010 Καρνεόλη

8,90 €

Κωδικός Μ010. Μενταγιόν με μια χάντρα Καρνεόλης  περασμένη σε μαύρο κορδόνι. Τα μεταλλικά στελέχη είναι επίχρυσα. 

 

Καρνεόλη

Ο λίθος του πάθους. "Σπάει το καβούκι μας". Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τονώσει τη σεξουαλικότητα και να ελκύσει το σαρκικό έρωτα. Βοηθά ντροπαλά άτομα να πάρουν θάρρος και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και ευφράδεια λόγου. Μας ενθαρρύνει να αποκαλύψουμε τα ταλέντα μας, να κυνηγήσουμε τους στόχους και τις βαθύτερες επιθυμίες μας. Προστατεύει από τις φιλονικίες, μας χαλαρώνει, διώχνει το θυμό, τη ζήλεια, την πικρία και την οργή. Προστατεύει το πνεύμα μας από χειραγώγηση και μας βοηθά να παραμένουμε πιστοί στα ιδανικά και στις απόψεις μας, να θυμηθούμε και να κατανοήσουμε τα όνειρά μας. Βοηθά την σχέση γονέα – παιδιού και αποκαθιστά την αγάπη, την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη. Προστατεύει από τις δερματικές παθήσεις, τις ασθένειες του μυαλού, ηρεμεί τα νεύρα, διώχνει τους εφιάλτες προσφέροντας έναν ήσυχο ύπνο. Ενεργοποιεί το μεταβολισμό, θεραπεύει προβλήματα της μέσης και αρθρίτιδες και επιταχύνει την ίαση των οστών και των συνδέσμων.

 

 

 

  
Χρήσιμες πληροφορίες    

      


ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗΑΙΜΑΤΙΤΗΣΑΚΟΥΑΜΑΡΙΝΑΑΜΑΖΟΝΙΤΗΣΑΜΕΘΥΣΤΟΣΑΜΕΤΡΙΝΗΑΠΑΤΙΤΗΣ
ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑΑΧΑΤΗΣΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΤΗΣΒΡΥΟΑΧΑΤΗΣΓΡΑΝΑΤΗΣΔΕΝΔΡΙΤΗΣΔΙΟΠΤΑΣΙΟΣ
ΕΠΙΔΟΤΟΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟΙΑΣΠΙΣΙΟΛΙΤΗΣΚΑΛΤΣΙΤΗΣΚΑΠΝΙΑΣ
ΚΑΡΝΕΟΛΗΚΙΤΡΙΝΗΣΚΟΡΑΛΙΚΟΥΝΖΙΤΗΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΚΥΑΝΙΤΗΣΛΑΒΡΑΔΟΡΙΤΗΣ
ΛΑΒΑΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙΛΕΥΚΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΙΓΡΗΣΜΑΤΙ ΓΕΡΑΚΙΟΥΜΑΥΡΟΣ ΟΝΥΧΑΣΜΟΡΓΑΝΙΤΗΣ
ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣΟΠΑΛΙΟ ΛΕΥΚΟΟΥΝΑΚΙΤΗΣΜΑΥΡΟΣ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΟΨΙΔΙΑΝΟΣ ΝΙΦΑΣΚΑΦΕ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΠΡΕΝΙΤΗΣ
ΡΟΔΟΝΙΤΗΣΡΟΖ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΤΙΛΙΟ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΜΠΙΝΙΡΟΥΜΠΙΝΙ ΣΕ ΖΩΪΣΙΤΗΡΟΔΟΧΡΩΣΙΤΗΣΣΙΔΗΡΟΠΥΡΙΤΗΣ
ΣΟΔΑΛΙΤΗΣΤΟΠΑΖΙΤΟΠΑΖΙ IMPERIALΤΟΠΑΖΙ ΡΟΥΤΙΛΙΟΥΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΚΑΡΠΟΥΖΙΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΜΑΥΡΗΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ 
ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΡΟΖΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑΦΘΟΡΙΤΗΣΧΑΛΚΗΔΟΝΙΟΣΧΑΛΚΟΠΥΡΙΤΗΣΧΡΥΣΟΚΟΛΛΑ ΒΗΡΥΛΛΟΣ
ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΟΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΡΟΥΤΙΛΙΟ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣΧΑΟΛΙΤΗΣΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣ


ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΣ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟΣ ΛΙΘΟΣ;

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΜΑΚ;

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΛΙΘΩΝΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ MYSTERYΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ


ΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
ΑΦΜ 146950954 - ΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Cosmote: +30-6984187884 - Vodafon: +30-6947301809

ДЛЯ ИНФОРМАЦИИ В РУССКОМ ЯЗЫКЕ 0030/6955931853


 
Σύνολο online: 1
Επισκέπτες: 1
Χρήστες: 0

Copyright MyCorp © 2019