ΑρχικήΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

 

 

Βάση επιστημονικών ερευνών σε πανεπιστήμια ανά τον κόσμο και ιδιαίτερα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης μπορούμε και είμαστε σε θέση σήμερα να γνωρίζουμε επακριβώς πλέον πως λειτουργούν οι κρύσταλλοι και τα ορυκτά γενικότερα. Οι πολύχρονες αυτές έρευνες είχαν ως αποτέλεσμα να καταλάβουμε και να κατανοήσουμε τον λόγο της προέλευσης αυτών των απίστευτων ηλεκτρομαγνητικών ενεργειακών και θεραπευτικών ιδιοτήτων τους. 

Εάν παρατηρήσουμε την μοριακή δομή των κρυστάλλων σε ένα μικροσκόπιο, θα δούμε ότι αποτελείτε μόνο από γεωμετρικά σχήματα.

 

 

Τριγωνική μοριακή δομή, τετράγωνη, παραλληλόγραμμη, ορθογώνια, ρομβοειδή κλπ. Αυτή είναι η πρώτη μας εξακρίβωση ότι πρόκειται για ορυκτό και όχι για μια απλή πέτρα. Η μοριακή αυτή δομή κινείται με μεγάλη ταχύτητα σε μια ατελείωτη και συνεχή κυκλική κίνηση γύρω από ένα νοητό κέντρο, κίνηση η οποία παράγει ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. Αυτή η συνεχόμενα παραγόμενη ενέργεια σε συνδυασμό με την συνολική και διαφορετική μοριακή σύνθεση, είναι αυτή που μας δίνει αυτές τις διαφορετικές ενεργειακές και θεραπευτικές ιδιότητες του κάθε λίθου ξεχωριστά, είναι αυτή που έχει κάνει τους επιστήμονες να καταλήξουν στο συμπέρασμα, ότι τα ορυκτά είναι ζωντανοί οργανισμοί, έχοντας επίσης δική τους αύρα (διακρίνεται στις φωτογραφίες Κιρλιάν), δική τους δόνηση, ακόμα και ιδιαίτερο χαρακτήρα το κάθε κομμάτι ξεχωριστά, όσο μικρό και αν είναι μετά που θα αποσπαστεί από ένα σύνολο.

 

 

 

Τα ορυκτά, αισθάνονται και αντιδρούν μέσω της αύρας και των δονήσεών τους και είναι ο τρόπος επικοινωνίας τους μαζί μας. Ακόμη και εάν οι περισσότεροι ίσος δεν τα νοιώθουμε, εκείνα γνωρίζουν τις ανάγκες μας από την πρώτη στιγμή που θα έρθουν σε επαφή με την αύρα και την δόνησή μας. Σύμφωνα με τους ερευνητές έχουν την δύναμη να επηρεάσουν καταστάσεις της καθημερινότητάς μας προς όφελός μας. Τα ορυκτά επίσης θεωρούνται ως μια τεράστια αποθηκευτική βάση δεδομένων και είναι το DNA του πλανήτη μας, έχοντας  αποθηκεύσει στην μοριακή τους δομή, όλη την μακρόχρονη, μοναδική και απίστευτη εξέλιξη της γης  από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της.

Σίγουρα όλοι μας,  ακόμη και εάν δεν έχουμε προσωπική εμπειρία από ιαματικά λουτρά, έχουμε ακούσει και γνωρίζουμε τις ευεργετικές τους επιδράσεις στην υγεία μας. Ακόμη και η σύγχρονη ιατρική αποδέχεται την αποτελεσματικότητα των ιαματικών πηγών. Εν τούτοις, λίγοι άνθρωποι στην Ελλάδα, εν αντιθέσει με άλλες ευρωπαϊκές και όχι μόνο χώρες, γνωρίζουν τι είναι η κρυσταλλοθεραπεία και πολλοί λιγότεροι έχουν προσωπική εμπειρία από τις ευεργετικές της ιδιότητες. Αν και οι πρώτες γνώσεις και εφαρμογές, μας έρχονται από τον Ιπποκράτη, του οποίου οι πρακτικές ως επί το πλείστον ήταν η θεραπείες με ορυκτά και βότανα. Με το πέρασμα χιλιάδων  χρόνων έως σήμερα πολλοί κρυσταλλοθεραπευτές εμπλούτισαν τις σημερινές μας γνώσεις στην κρυσταλλοθεραπεία και τις διάφορες πρακτικές εφαρμογές της.

 

 

Τα φυσικά ιαματικά λουτρά της Ισλανδίας: Ένα μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο.

 

Η κρυσταλλοθεραπεία με ενεργειακό νερό (ελιξίριο) για παράδειγμα, δεν είναι τίποτα άλλο από την αντίστροφη διαδικασία του φαινομένου των ιαματικών πηγών. Στις ιαματικές πηγές το νερό διαπερνά τα διάφορα ορυκτά τοιχώματα, απορροφώντας τις ευεργετικές τους ιδιότητες και αναβλύζει στην επιφάνεια της γης, στην κρυσταλλοθεραπεία τοποθετούμε εμείς τα ορυκτά στο νερό, ανάλογα με τον στόχο και τις ανάγκες μας. Οι διαφορές είναι μεγάλες ως προς την θεραπευτική αποτελεσματικότητα. Γιατί; Διότι στα ιαματικά λουτρά, κατά πρώτον ο υπόγειος ορυκτός πλούτος είναι περιορισμένος σε συγκεκριμένα ορυκτά κοιτάσματα ανάλογα την περιοχή, ως εκ τούτου, υπάρχει ο περιορισμός της επιλογής των θεραπευτικών ιδιοτήτων, κατά δεύτερον, ο χρόνος που διαπερνά το νερό αυτά τα κοιτάσματα είναι σχετικά σύντομος, παρόλα ταύτα έχουμε την γνωστή αποτελεσματικότητα. Στην κρυσταλλοθεραπεία λοιπόν, έχουμε επί πλέον την δυνατότητα να επιλέξουμε όποιο ορυκτό ή συνδυασμό ορυκτών εμείς θέλουμε, ανάλογα με τις ανάγκες μας. οι οποίες ίσος πχ να απαιτούν Αμέθυστο ή Οψιδιανό, αντί λοιπόν να πρέπει να ταξιδέψουμε, (που δύσκολα μπορούμε να το κάνουμε) στην μακρινή Βραζιλία αναζητώντας μια ιαματική πηγή από Αμέθυστο, ή στα Ουράλια για μια πηγή Οψιδιανού, απλά  τοποθετούμε στην κανάτα μας το ανάλογο ορυκτό και έχουμε μετά από 10-12 ώρες ένα ισχυρό ελιξίριό τους το οποίο μπορούμε να πιούμε, να κάνουμε εντριβή στα επίμαχα προβληματικά σημεία ή να απολαύσουμε ακόμα και ένα θεραπευτικό μπάνιο στην μπανιέρα του σπιτιού μας. Ένας άλλος τρόπος χρήσης των ορυκτών στην κρυσταλλοθεραπεία είναι η τοποθέτηση των απαραίτητων ορυκτών επάνω στο σημείο του προβλήματος ή του πόνου. Κατά αυτό τον τρόπο στοχεύουμε με την θεραπευτική ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που εκπέμπουν τα ορυκτά το προβληματικό μας όργανο ή την περιοχή του σώματος που ασθενεί. Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις πρακτικές της κρυσταλλοθεραπείας όπως ακριβώς μια ιατρική αγωγή. Σε καθημερινή βάση και για συγκεκριμένο διάστημα θα πρέπει να λαμβάνουμε το ελιξίριο ή να αυτοτοποθετούμε τους λίθους μας. Με το να το κάνουμε σήμερα και να το ξεχάσουμε αύριο και δεν θα έχουμε χρόνο μεθαύριο σίγουρα δεν θα μπορούμε να περιμένουμε σοβαρά αποτελέσματα.

Αυτό που θα πρέπει να τονίσουμε είναι ότι η κρυσταλλοθεραπεία δεν επηρεάζει και δεν αντικαθιστά τις τυχών επιστημονικές ιατρικές αγωγές. Συνεχίζουμε να τις ακολουθούμε όπως μας προτάθηκαν από τον γιατρό μας. Άλλωστε τα ορυκτά δεν λειτουργούν στο φυσικό μας σώμα όπως τα φαρμακευτικά σκευάσματα και για τον λόγο αυτόν ο χρόνος ίασης ή αποτελεσματικότητας είναι διαφορετικός ανάλογα με την περίπτωση, τα ορυκτά προσπαθούν να επιδιορθώσουν τις βλάβες της αύρας μας. Εάν μπορούσαμε να θεραπεύσουμε την αύρα μας θα θεραπεύαμε και το φυσικό μας σώμα.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

 


  
Χρήσιμες πληροφορίες    

      

  
ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗΑΙΜΑΤΙΤΗΣΑΚΟΥΑΜΑΡΙΝΑΑΜΑΖΟΝΙΤΗΣΑΜΕΘΥΣΤΟΣΑΜΕΤΡΙΝΗΑΠΑΤΙΤΗΣ
ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑΑΧΑΤΗΣΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΤΗΣΒΡΥΟΑΧΑΤΗΣΓΡΑΝΑΤΗΣΔΕΝΔΡΙΤΗΣΔΙΟΠΤΑΣΙΟΣ
ΕΠΙΔΟΤΟΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟΙΑΣΠΙΣΙΟΛΙΤΗΣΚΑΛΤΣΙΤΗΣΚΑΠΝΙΑΣ
ΚΑΡΝΕΟΛΗΚΙΤΡΙΝΗΣΚΟΡΑΛΙΚΟΥΝΖΙΤΗΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΚΥΑΝΙΤΗΣΛΑΒΡΑΔΟΡΙΤΗΣ
ΛΑΒΑΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙΛΕΥΚΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΙΓΡΗΣΜΑΤΙ ΓΕΡΑΚΙΟΥΜΑΥΡΟΣ ΟΝΥΧΑΣΜΟΡΓΑΝΙΤΗΣ
ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣΟΠΑΛΙΟ ΛΕΥΚΟΟΥΝΑΚΙΤΗΣΜΑΥΡΟΣ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΟΨΙΔΙΑΝΟΣ ΝΙΦΑΣΚΑΦΕ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΠΡΕΝΙΤΗΣ
ΡΟΔΟΝΙΤΗΣΡΟΖ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΤΙΛΙΟ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΜΠΙΝΙΡΟΥΜΠΙΝΙ ΣΕ ΖΩΪΣΙΤΗΡΟΔΟΧΡΩΣΙΤΗΣΣΙΔΗΡΟΠΥΡΙΤΗΣ
ΣΟΔΑΛΙΤΗΣΤΟΠΑΖΙΤΟΠΑΖΙ IMPERIALΤΟΠΑΖΙ ΡΟΥΤΙΛΙΟΥΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΚΑΡΠΟΥΖΙΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΜΑΥΡΗΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ 
ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΡΟΖΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑΦΘΟΡΙΤΗΣΧΑΛΚΗΔΟΝΙΟΣΧΑΛΚΟΠΥΡΙΤΗΣΧΡΥΣΟΚΟΛΛΑ ΒΗΡΥΛΛΟΣ
ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΟΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΡΟΥΤΙΛΙΟ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣΧΑΟΛΙΤΗΣΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΣΑΡΔΟΝΥΧΑΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΣ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟΣ ΛΙΘΟΣ;

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΜΑΚ;

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΛΙΘΩΝΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ MYSTERYΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
ΑΦΜ 146950954 - ΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Cosmote: +306984187884 - Vodafon: +306947301809

ДЛЯ ИНФОРМАЦИИ В РУССКОМ ЯЗЫКЕ +306955931853


 
Σύνολο online: 1
Επισκέπτες: 1
Χρήστες: 0

Copyright MyCorp © 2022Make a free website with uCoz