ΑρχικήΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ

Το μαργαριτάρι είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση. Κυβερνάται από την Σελήνη. Διέπεται από το Akasha.

Akasha ονομάζεται το πέμπτο στοιχείο της φύσης σύμφωνα με το Ινδικό θεραπευτικό σύστημα της Αγιουβέρδας που χρονολογείται από το 3000 π.Χ. και το οποίο εμπεριέχει τα υπόλοιπα τέσσερα στοιχεία (Γη, νερό, φωτιά, αέρας). Είναι ουσιαστικά το πνεύμα, η ενέργεια της ζωής, η ουσία των πάντων. Στην πραγματικότητα κανένας λίθος ή κρύσταλλος της γης δεν διέπεται από το Akasha. Μόνο τα απολιθώματα ή τα προϊόντα ζωντανών οργανισμών έχουν αυτή την ιδιότητα, ακριβώς επειδή κάποτε ήταν έμβιοι οργανισμοί ή επειδή γεννήθηκαν από κάτι βιολογικά ζωντανό. Το Akasha ως στοιχείο συμβολίζει την μακροβιότητα και την προστασία, τον θάνατο και την αναγέννηση, την μετενσάρκωση και τον αέναο κύκλο της ζωής. Είναι το ισχυρότερο από όλα τα στοιχεία, γιατί τα περικλείει όλα και τα ολοκληρώνει.

Το όνομα των Μαργαριταριών προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη «μαρμαίρω» και σημαίνει λάμπω. Το πιο αρχαίο κόσμημα που βρέθηκε με Μαργαριτάρια ήταν στον τάφο μιας Πριγκίπισσας της Περσίας από το 520 π.χ. Επίσης υπάρχουν αναφορές σε μαργαριτάρια σε αρχαίο κινεζικό χειρόγραφο της 2ης χιλιετίας π.Χ.. Τα μαργαριτάρια με τον χρόνο αλλοιώνονται, αντιθέτως με όλους τους άλλους πολύτιμους λίθους, όσα έχουν βρεθεί σε τάφους Αιγυπτίων, Αζτέκων και Τολτέκων είναι έντονα αλλοιωμένα. Στην αρχαία Ελλάδα και τη Ρώμη τα μαργαριτάρια αφιερώνονταν συνήθως στη θεά του έρωτα την Αφροδίτη.

Τα Μαργαριτάρια χαρίζουν μακροζωία, υγεία, ευεξία δύναμη και πλούτο, δεν είναι απολιθώματα. Δεν προήλθαν μετά τον φυσικό θάνατο του έμβιου οργανισμού του όστρακου, ο οποίος σταδιακά μεταμορφώθηκε σε απολίθωμα. Το μαργαριτάρι συλλέγεται από το όστρακο ενώ αυτό είναι ακόμη ζωντανό. Και δυστυχώς, το όστρακο πεθαίνει μετά την αφαίρεση του μαργαριταριού.

Στην Ινδία, τα μαργαριτάρια θεωρούνται σύμβολο αφθονίας και ευημερίας, στην Ευρώπη εκτός των άλλων θεωρείται σύμβολο δύναμης και ανθεκτικότητας σε κάθε μορφή κακουχιών και δυσκολιών. Το μαργαριτάρι είναι η ενσάρκωση της τελειότητας. Στην Κίνα θεωρούνται σύμβολο μαγικής δύναμης και γονιμότητας και στην Ελλάδα ως σύμβολο του γάμου.

Σε πολλές χώρες υπάρχει η πεποίθηση ότι τα μαργαριτάρια προστατεύουν από πολλές ασθένειες. Ένα κόσμημα από μαργαριτάρια μπορεί να ηρεμήσει την ψυχή, να φέρει την ειρήνη στην οικογένεια και την ηρεμία του μυαλού. Τα μαργαριτάρια λέγετε ότι προειδοποιούν για σοβαρή ασθένεια του ιδιοκτήτη τους, χάνοντας την γυαλάδα τους. Επίσης μπορούν να ανακουφίσουν από τον πόνο της αγάπης που δεν έχει επουλωθεί και προστατεύει τον ιδιοκτήτη από ανέντιμες συναλλαγές και κλέφτες, και από το κακό μάτι. Οι θεραπευτικές ιδιότητες των μαργαριταριών περιλαμβάνουν την ικανότητα επαναφοράς της μνήμης, τη σταθεροποίηση του νευρικού συστήματος, καταπολεμούν την αδυναμία ή την απογοήτευση. Τα μαργαριτάρια μπορούν να βοηθήσουν στη θεραπεία του ήπατος, των νεφρών και της υπέρτασης. Βοηθούν σε διάφορες ασθένειες των ματιών.

Τα Μαργαριτάρια συχνά αποκαλούνται ως "η πέτρα των δακρύων" ή το κόσμημα της χήρας. Αν και ως πέτρα ταιριάζει αισθητικά καλύτερα σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, το χρώμα και η ιδιαίτερη ομορφιά τους έχουν συνδεθεί με κοσμήματα που φορούν οι νύφες στους γάμους.

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΛΙΘΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣ     -     ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ     -      ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΛΙΘΟΣ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΙΓΡΗΣ


  
Χρήσιμες πληροφορίες    

      

  
ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗΑΙΜΑΤΙΤΗΣΑΚΟΥΑΜΑΡΙΝΑΑΜΑΖΟΝΙΤΗΣΑΜΕΘΥΣΤΟΣΑΜΕΤΡΙΝΗΑΠΑΤΙΤΗΣ
ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑΑΧΑΤΗΣΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΤΗΣΒΡΥΟΑΧΑΤΗΣΓΡΑΝΑΤΗΣΔΕΝΔΡΙΤΗΣΔΙΟΠΤΑΣΙΟΣ
ΕΠΙΔΟΤΟΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟΙΑΣΠΙΣΙΟΛΙΤΗΣΚΑΛΤΣΙΤΗΣΚΑΠΝΙΑΣ
ΚΑΡΝΕΟΛΗΚΙΤΡΙΝΗΣΚΟΡΑΛΙΚΟΥΝΖΙΤΗΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΚΥΑΝΙΤΗΣΛΑΒΡΑΔΟΡΙΤΗΣ
ΛΑΒΑΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙΛΕΥΚΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΙΓΡΗΣΜΑΤΙ ΓΕΡΑΚΙΟΥΜΑΥΡΟΣ ΟΝΥΧΑΣΜΟΡΓΑΝΙΤΗΣ
ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣΟΠΑΛΙΟ ΛΕΥΚΟΟΥΝΑΚΙΤΗΣΜΑΥΡΟΣ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΟΨΙΔΙΑΝΟΣ ΝΙΦΑΣΚΑΦΕ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΠΡΕΝΙΤΗΣ
ΡΟΔΟΝΙΤΗΣΡΟΖ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΤΙΛΙΟ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΜΠΙΝΙΡΟΥΜΠΙΝΙ ΣΕ ΖΩΪΣΙΤΗΡΟΔΟΧΡΩΣΙΤΗΣΣΙΔΗΡΟΠΥΡΙΤΗΣ
ΣΟΔΑΛΙΤΗΣΤΟΠΑΖΙΤΟΠΑΖΙ IMPERIALΤΟΠΑΖΙ ΡΟΥΤΙΛΙΟΥΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΚΑΡΠΟΥΖΙΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΜΑΥΡΗΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ 
ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΡΟΖΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑΦΘΟΡΙΤΗΣΧΑΛΚΗΔΟΝΙΟΣΧΑΛΚΟΠΥΡΙΤΗΣΧΡΥΣΟΚΟΛΛΑ ΒΗΡΥΛΛΟΣ
ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΟΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΡΟΥΤΙΛΙΟ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣΧΑΟΛΙΤΗΣΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΣΑΡΔΟΝΥΧΑΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΣ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟΣ ΛΙΘΟΣ;

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΜΑΚ;

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΛΙΘΩΝΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ MYSTERYΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
ΑΦΜ 146950954 - ΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Cosmote: +306984187884 - Vodafon: +306947301809

ДЛЯ ИНФОРМАЦИИ В РУССКОМ ЯЗЫКЕ +306955931853


 
Σύνολο online: 2
Επισκέπτες: 2
Χρήστες: 0

Copyright MyCorp © 2022Make a free website with uCoz