Αρχική


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟ

 

Ο Ορυκτόκοσμος είναι το μοναδικό λιθογλυφείο στην Ελλάδα το οποίο απαρτίζετε από έμπειρους Λιθογλύφους και Γεμολόγους και το οποίο επεξεργάζεται ορυκτά πετρώματα δημιουργώντας ενεργειακά κοσμήματα από πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους καθώς επίσης και προϊόντα κρυσταλλοθεραπείας. Η προέλευση των ακατέργαστων ορυκτών είναι κυρίως από Βραζιλία, Ουρουγουάη και Ελλάδα. Λαμβάνοντας υπόψη τους δύσκολους καιρούς που περνά η χώρα μας προσπαθούμε να κρατήσουμε τις τιμές σε ιδιαίτερα προσιτά επίπεδα σε συνδυασμό βέβαια πάντα και με την άριστη ποιότητα των ορυκτών μας, δεν υποβαθμίζουμε την ποιότητα για χαμηλότερες και ανταγωνιστικές τιμές αλλά εκμεταλλευόμαστε, στα περισσότερα προϊόντα, την επεξεργασία τους από εμάς εδώ στην Ελλάδα αποφεύγοντας το κόστος εισαγωγής έτοιμων ορυκτών προϊόντων καθώς επίσης και τα ποσοστά των μεσαζόντων χονδρεμπόρων. Υπάρχουν προϊόντα από λίθους που έχουν υποστεί τεχνητή επεξεργασία, όπως Τουρκουάζ (και όχι Τυρκουάζ) ο οποίος είναι από ορυκτό Χαολίτη βαμμένο με ειδική επεξεργασία σε χρώμα τουρκουάζ ή η Φεγγαρόπετρα η οποία είναι συνθετικός λίθος, το επισημαίνουμε σε κάθε παρουσίαση προϊόντων και τα συμπεριλαμβάνουμε για τον μόνο λόγο ότι αν και τεχνητά επεξεργασμένοι ή συνθετικοί λίθοι έχουν μεγάλη ζήτηση από πολλούς πελάτες λόγο της ομορφιάς τους. Άλλωστε οι ίδιοι αυτοί λίθοι πωλούνται ευρέως ακόμα και από μεγάλα κοσμηματοπωλεία χωρίς όμως να επισημαίνεται ότι είναι συνθετικοί και σε πολλές περιπτώσεις σε υπερβολικά υψηλές τιμές. (Περισσότερα για συνθετικούς ή τεχνητούς λίθους εδώ)            

Ως εισαγωγή θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι στόχος μας μεταξύ άλλων είναι να ξεφύγουμε από τις συνηθισμένες σχέσεις, "ηλεκτρονικό κατάστημα - πελάτης", δίνοντας την επιλογή σε όσους από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας το θεωρήσουν εποικοδομητικό, να αναπτύξουμε μια ιδιαίτερη σχέση "φροντίδας" όπως έχουμε άλλωστε με τους περισσότερους πελάτες μας έως τώρα. 

Πιστεύουμε ότι οι περισσότεροι επισκέπτες μας ενδιαφέρονται για τους κρυστάλλους κυρίως λόγω των ενεργειακών και θεραπευτικών ιδιοτήτων τους και την επιρροή τους στην αύρα, τα τσάκρα και την ζωή μας και δευτερευόντως απλά για να προμηθευτούν ένα απλό κόσμημα. Έχοντας ίσως μια προσωπική επικοινωνία με τον κάθε έναν ξεχωριστά πιστεύουμε ότι συζητώντας τα όποια προβλήματα, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να τα περιορίσουμε αν όχι ακόμα και να τα λύσουμε, κάνοντας μια πιο στοχευμένη επιλογή κρυστάλλων.

Τι εννοούμε;  

Όπως ο κάθε άνθρωπος και τα καθημερινά προβλήματά του είναι μοναδικά έτσι και ο κάθε κρύσταλλος είναι μοναδικός. Οι ιδιότητες πολλών λίθων με μια πρώτη ματιά μπορεί να συμπίπτουν αλλά κάθε λίθος είναι σε κάποιο επίπεδο πιο αποτελεσματικός από κάποιον άλλον αλλά στις γενικές αναφορές των ιδιοτήτων δεν μπορούμε να τους εξατομικεύσουμε. Παραδείγματος χάρη, για προστασία μας δίνονται και ο Μαύρος Όνυχας και το Μάτι του Τίγρη, μεταξύ άλλων. Σε αυτό το σημείο καλό είναι να εξηγήσουμε τι σημαίνει "προστασία", από τί;

Από οποιαδήποτε αρνητική ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. Αυτό που απλά ονομάζουμε "μάτι" ή "μάτιασμα" καθώς επίσης και γλωσσοφαγιά. Όλα γύρω μας είναι ενέργεια, ξεκινώντας από την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που εκπέμπει η Γή μας έως αυτή που εκπέμπουμε αλλά και λαμβάνουμε εμείς ως άτομα. Η αρνητική ηλεκτρομαγνητική ενέργεια λοιπόν μπορεί να αποσταλεί  συνειδητά ή ασυνείδητα λόγο φθόνου, ζήλιας, μίσους, ή και αντίθετα λόγο υπέρμετρου θαυμασμού για τον ακέραιο χαρακτήρα ενός ανθρώπου, την ομορφιά του την επιτυχία του κλπ. 

Ο Μαύρος Όνυχας λοιπόν απορροφά πολύ πιο εύκολα την αρνητική ηλεκτρομαγνητική ενέργεια (πχ. μάτιασμα) ενώ το Μάτι της Τίγρης είναι αποτελεσματικότερος για προστασία σε φυσικό επίπεδο (πχ. ατυχήματα), και οι δύο περιπτώσεις όμως έχουν να κάνουν με προστασία και συνεχίζοντας, με την μαύρη Τουρμαλίνη πχ. έχουμε το φαινόμενο να μην απορροφά την αρνητική ηλεκτρομαγνητική ενέργεια αλλά να ενεργοποιεί μια ασπίδα προστασίας στην αύρα μας η οποία αποκρούει μια «επίθεση» (μάτιασμα, γλωσσοφαγιά κλπ) σαν καθρέφτης, επιστρέφοντάς την στην πηγή προέλευσής της. Ποιόν λίθο λοιπόν θα πρέπει να επιλέξουμε για μια συγκεκριμένη περίπτωση; 

ΜΑΥΡΟΣ ΟΝΥΧΑΣ

ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΙΓΡΗΣ

Αν λοιπόν ο ενδιαφερόμενος έχει πχ. συχνούς πονοκεφάλους στο πίσω μέρος του κεφαλιού χωρίς να μας βοηθούν ως συνήθως τα παυσίπονα (ένδειξη ματιάσματος πχ), θα πρέπει να επιλέξει τον Μαύρο Όνυχα η ακόμη καλύτερα την μαύρη Τουρμαλίνη, εάν ταξιδεύει συχνά, το Μάτι της Τίγρης και εάν κάνει επικίνδυνο επάγγελμα (αστυνομικός, πυροσβέστης, στρατιωτικός κλπ) προστείθετε ακόμη ένας λίθος στο πάζλ μας, το μάτι του Γερακιού. Όπως μπορούμε να καταλάβουμε δεν είναι και τόσο απλό η επιλογή ενός κρυστάλλου για αποδοτικότερη και πιο σύντομη αποτελεσματικότητα και ούτε είναι εύκολο να παραθέσουμε για κάθε περίπτωση ξεχωριστά ποιος λίθος είναι ιδανικός υπό την μορφή λίστας γενικών ιδιοτήτων, πόσο μάλλον όταν είναι απαραίτητο για μια κατάσταση ένας συνδυασμός δύο ή τριών λίθων μαζί και αυτό αφορά ιδιαίτερα την θεραπευτική κρυσταλλοθεραπεία.

ΜΑΥΡΗ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ 

ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΙΟΥ

Δεν θέλουμε να σας κουράσουμε άλλο, μπορείτε λοιπόν ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας μηνύματα ή παίρνοντας τηλέφωνο και θα χαρούμε εάν θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε να ξεπεραστούν όσο γίνετε περισσότερα προβλήματα. Όπως συνηθίζουμε να λέμε εμείς εδώ στον Ορυκτόκοσμο, οι κρύσταλλοι δεν κάνουν θαύματα, ούτε «σηκώνουν νεκρούς» γιατί τα προβλήματά μας πηγάζουν από πολύ σύνθετες πηγές πχ. αύρα, πεπρωμένο, μνησίκακους συνανθρώπους, ατυχία και πολλούς άλλους παράγοντες όπως βέβαια και δικές μας λάθος επιλογές, σίγουρα όμως μπορούν στις περισσότερες των περιπτώσεων να βελτιωθούν σε σημαντικό βαθμό διάφορες αρνητικές ή προβληματικές καταστάσεις, είτε έχουν να κάνουν με την υγεία, τις σπουδές, τα οικογενειακά, τα οικονομικά, τα αισθηματικά κλπ.

 

 

Το σημαντικότερο είναι η υπομονή, ο χρόνος της αποτελεσματικότητας διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Έχουμε εμπειρία από μια ολιγοήμερη αποτελεσματικότητα αλλά και χρονικό διάστημα 2-3 ή και παραπάνω μηνών με διάφορες παραλλαγές κρυστάλλων έως ότου αντιμετωπιστούν προβλήματα. Υπομονή, πίστη και όχι σύντομη απογοήτευση είναι η ραχοκοκαλιά και η βάση μιας σωστής εκμετάλλευσης των ανεκτίμητων ενεργειακών και θεραπευτικών ιδιοτήτων του θεϊκού δώρου των ανθρώπων (πέραν των θρησκειών ο όρος), των ορυκτών.      

Σας παροτρύνουμε να διαβάσετε επίσης τις γενικές πληροφορίες που βρίσκονται στην δεξιά μπάρα της ιστοσελίδας μας ή να ακολουθήσετε τους συνδέσμους πληροφοριών που υπάρχουν παρακάτω. Επίσης θα ανταποκριθούμε άμεσα σε τυχών καλοπροαίρετες κριτικές για την ιστοσελίδα μας.  

 

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ - ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ


  
Χρήσιμες πληροφορίες    

      

  
ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗΑΙΜΑΤΙΤΗΣΑΚΟΥΑΜΑΡΙΝΑΑΜΑΖΟΝΙΤΗΣΑΜΕΘΥΣΤΟΣΑΜΕΤΡΙΝΗΑΠΑΤΙΤΗΣ
ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑΑΧΑΤΗΣΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΤΗΣΒΡΥΟΑΧΑΤΗΣΓΡΑΝΑΤΗΣΔΕΝΔΡΙΤΗΣΔΙΟΠΤΑΣΙΟΣ
ΕΠΙΔΟΤΟΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟΙΑΣΠΙΣΙΟΛΙΤΗΣΚΑΛΤΣΙΤΗΣΚΑΠΝΙΑΣ
ΚΑΡΝΕΟΛΗΚΙΤΡΙΝΗΣΚΟΡΑΛΙΚΟΥΝΖΙΤΗΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΚΥΑΝΙΤΗΣΛΑΒΡΑΔΟΡΙΤΗΣ
ΛΑΒΑΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙΛΕΥΚΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΙΓΡΗΣΜΑΤΙ ΓΕΡΑΚΙΟΥΜΑΥΡΟΣ ΟΝΥΧΑΣΜΟΡΓΑΝΙΤΗΣ
ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣΟΠΑΛΙΟ ΛΕΥΚΟΟΥΝΑΚΙΤΗΣΜΑΥΡΟΣ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΟΨΙΔΙΑΝΟΣ ΝΙΦΑΣΚΑΦΕ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΠΡΕΝΙΤΗΣ
ΡΟΔΟΝΙΤΗΣΡΟΖ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΤΙΛΙΟ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΜΠΙΝΙΡΟΥΜΠΙΝΙ ΣΕ ΖΩΪΣΙΤΗΡΟΔΟΧΡΩΣΙΤΗΣΣΙΔΗΡΟΠΥΡΙΤΗΣ
ΣΟΔΑΛΙΤΗΣΤΟΠΑΖΙΤΟΠΑΖΙ IMPERIALΤΟΠΑΖΙ ΡΟΥΤΙΛΙΟΥΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΚΑΡΠΟΥΖΙΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΜΑΥΡΗΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ 
ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΡΟΖΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑΦΘΟΡΙΤΗΣΧΑΛΚΗΔΟΝΙΟΣΧΑΛΚΟΠΥΡΙΤΗΣΧΡΥΣΟΚΟΛΛΑ ΒΗΡΥΛΛΟΣ
ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΟΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΡΟΥΤΙΛΙΟ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣΧΑΟΛΙΤΗΣΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΣΑΡΔΟΝΥΧΑΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΣ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟΣ ΛΙΘΟΣ;

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΜΑΚ;

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΛΙΘΩΝΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ MYSTERYΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
ΑΦΜ 146950954 - ΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Cosmote: +306984187884 - Vodafon: +306947301809

ДЛЯ ИНФОРМАЦИИ В РУССКОМ ЯЗЫКЕ +306955931853


 
Σύνολο online: 1
Επισκέπτες: 1
Χρήστες: 0

Copyright MyCorp © 2022Make a free website with uCoz