ΑρχικήΑΙΜΑΤΙΤΗΣ

 

Με την παραγγελία σας θα παραλάβετε ακριβώς το ίδιο κομμάτι του κωδικού το οποίο βλέπετε και έχετε επιλέξει και όχι κάποιο παραπλήσιο.

Στην τιμή είναι ενσωματωμένο φυτικό κερωμένο κορδόνι με διπλό κόμπο ώστε να αυξομειώνετε το μήκος στον λαιμό σας.

Πατήστε επάνω στην φωτογραφία για μεγέθυνση.

Σε περίπτωση που παρουσιαστεί πρόβλημα λόγο υπερφόρτωσης ανανεώστε την σελίδα πατώντας F5.

Το νόμισμα εξυπηρετεί την καλύτερη κατανόηση του μεγέθους

 

ΚΩΔΙΚΟΣ: 5203

ΕΙΔΟΣ: ΑΙΜΑΤΙΤΗΣ - ΑΜΟΡΦΟ

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΟΡΥΚΤΟΥ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ: ΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ

ΒΑΡΟΣ: 6,4 γρ.

ΔΙΑΣΤΑΣΗ (+-): 17 x 12 x 9 χιλ.

ΤΙΜΗ: 5,00 €

ΚΩΔΙΚΟΣ: 5204

ΕΙΔΟΣ: ΑΙΜΑΤΙΤΗΣ - ΑΜΟΡΦΟ

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΟΡΥΚΤΟΥ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ: ΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ

ΒΑΡΟΣ: 6,7 γρ.

ΔΙΑΣΤΑΣΗ (+-): 20 x 12 x 11 χιλ.

ΤΙΜΗ: 5,00 €

ΚΩΔΙΚΟΣ: 5205

ΕΙΔΟΣ: ΑΙΜΑΤΙΤΗΣ - ΑΜΟΡΦΟ

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΟΡΥΚΤΟΥ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ: ΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ

ΒΑΡΟΣ: 8,2 γρ.

ΔΙΑΣΤΑΣΗ (+-): 19 x 12 x 10 χιλ.

ΤΙΜΗ: 5,00 €

ΚΩΔΙΚΟΣ: 5206

ΕΙΔΟΣ: ΑΙΜΑΤΙΤΗΣ - ΑΜΟΡΦΟ

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΟΡΥΚΤΟΥ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ: ΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ

ΒΑΡΟΣ: 8,6 γρ.

ΔΙΑΣΤΑΣΗ (+-): 20 x 13 x 10 χιλ.

ΤΙΜΗ: 5,00 €

ΚΩΔΙΚΟΣ: 5207

ΕΙΔΟΣ: ΑΙΜΑΤΙΤΗΣ - ΑΜΟΡΦΟ

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΟΡΥΚΤΟΥ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ: ΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ

ΒΑΡΟΣ: 9,7 γρ.

ΔΙΑΣΤΑΣΗ (+-): 20 x 13 x 10 χιλ.

ΤΙΜΗ: 5,00 €

 

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΙΘΟΥ

 

ΖΩΔΙΟ: ΙΧΘΥΣ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ: ΧΩΜΑ – ΑΙΘΕΡΑΣ (ΠΕΜΠΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΚΑΣΑ)

ΠΛΑΝΗΤΗΣ: ΑΡΗΣ

ΕΝΕΡΓΕΙΑ: ΓΙΑΝΓΚ

ΤΣΑΚΡΑ: ΒΑΣΗΣ (ΜΟΥΛΑΝΤΑΡΑ)

 

Ο Αιματίτης ως φυλαχτό είναι σε θέση να προστατέψει τον ιδιοκτήτη του από αρνητικές αστρικές δυνάμεις. Λόγο ότι ο Αιματίτης είναι λίθος του Άρη μας βοηθά να συγκεντρώσουμε μια ισχυρή αποτρεπτική ενέργεια. Πολλοί αποκρυφιστές ισχυρίζονται ότι αυτό το ορυκτό πραγματικά «μαγεύει» και βοηθά τον ιδιοκτήτη του να πραγματοποιήσει (εάν υπάρχουν) όλες τις «άτακτες» επιθυμίες του.

Ο Αιματίτης καταλαγιάζει τον θυμό, θεραπεύει τις ασθένειες του νευρικού συστήματος και σταματά σε εκπληκτικά γρήγορο χρόνο την αιμορραγία. Στην αρχαία ιατρική αναφορά μας δίδετε συνταγή στην οποία αναφέρετε ότι έπαιρναν το ορυκτό, το χτυπούσαν ώστε να γίνει σκόνη και με την προσθήκη Ροδόνερου και φυσικής μαστίχας κατασκεύαζαν δισκία με τα οποία αντιμετώπιζαν την φυματίωση.

Ο Αιματίτης σε μορφή κοσμήματος (σε επαφή με το σώμα μας) καθαρίζει το αίμα και βελτιώνει την δομή του. Συμβάλει στην σύντομη επούλωση των ανοιχτών πληγών και βοηθά τον οργανισμό να αποβάλει τα περιττά μέταλλα. Οι θεραπευτικές ιδιότητες του Αιματίτη τον καθιστά χρήσιμο στις ασθένειες του Ύπατος, των νεφρών, του Σπλήνα και του Παγκρέατος.

Στις πρακτικές των Σοβιετικών και των Κινέζων κρυσταλλοθεραπευτών αναφέρετε επίσης ότι βελτιώνει την όραση, αυξάνει την αντίσταση του οργανισμού στο στρες και μας μεταδίδει το αίσθημα της αισιοδοξίας. Χρησιμοποιείτε για την θεραπεία αποστημάτων, αποφράξεις των αιμοφόρων αγγείων, ορμονικών διαταραχών και είναι πολύ αποτελεσματικός για ασθένειες του ουρογεννητικού συστήματος.

Επίσης ο Αιματίτης συνιστάτε να τοποθετείτε στις περιοχές του σώματος όπου υπάρχει πρόβλημα απόφραξης ή άλλες διαταραχές του κυκλοφορικού συστήματος.

Οι ενεργειακές ιδιότητες που αποδίδοντα σε αυτόν τον λίθο είναι εξαιρετικά αντιφατικές και άκρως στον χαρακτήρα του ιδιοκτήτη του προσαρμόσιμες. Κάποιους ανθρώπους ο Αιματίτης τους προστατεύει από τις αρνητικές ενέργειες και για κάποιους άλλους τις ελκύει !!! Το αποτέλεσμα έχει να κάνει:

Α) με το σχήμα του λίθου,

Β)τον χαρακτήρα και τις προθέσεις του ιδιοκτήτη του.

Πχ. σχήμα ή με χάραγμα επάνω του σταυρού και με το αίσθημα της ανάγκης για προστασία θα έχει προστατευτική δράση.

Σχήμα ή χάραγμα «σκοτεινού» συμβόλου και με την διάθεση για κακόβουλες ενέργειες θα προσελκύσει την αρνητικότητα. Αλλά, όχι για καλό ή βοήθεια για επίτευξη των κακόβουλων πράξεων όπως πιστεύουν πολλοί. Ο Αιματίτης δεν θα βοηθήσει ποτέ ένα άτομο να διαπράξει κακόβουλη πράξη, αντίθετα θα του δημιουργήσει δυσάρεστα προβλήματα, ιδιαίτερα υγείας. Οι Σλάβοι πίστευαν και πιστεύουν ότι εάν κρεμάσουμε έναν λίθο από Αιματίτη στην κούνια ενός μωρού αυτό δεν θα έχει ατυχήματα που θα φτάνουν σε αιμορραγία.

Ο Αιματίτης θεωρείται, όπως και το Μάτι του Γερακιού, ως ιδιαίτερα ισχυρό φυλακτό στρατιωτικών, αστυνομικών, πυροσβεστών και γενικότερα όσοι ασχολούνται με επικίνδυνα επαγγέλματα. Κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο οι στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού έραβαν στις στολές τους ένα κομμάτι Αιματίτη ώστε να τους προστατέψει από επικίνδυνους τραυματισμούς. Πράξη στην οποία προβαίνουν ακόμα και σήμερα στην Ρωσία πολλοί στρατιωτικοί, αστυνομικοί και πυροσβέστες. Επίσης θεωρείται ότι δίνει την ικανότητα στον ιδιοκτήτη του να επηρεάσει γεγονότα και καταστάσεις άλλων ανθρώπων, αλλά πάντα προς όφελός τους.

Στην Ινδία θεωρείται λίθος του θάρρους και της σοφίας. Πιστεύετε ότι ενισχύει την θέληση και κρατά συγκροτημένο όλο μας το σώμα και τον οργανισμό. Στην Μεσαιωνική Ευρώπη ο Αιματίτης θεωρούνταν λίθος μαντείας, προστατεύοντας τον ιδιοκτήτη του από λανθασμένες πράξεις προειδοποιώντας αλλά και υποδεικνύοντας την σωστή διαδρομή.

Για τους Ιχθύς ιδιαίτερα είναι απαραίτητος ένας Αιματίτης, είναι γνωστό ότι πολλές φορές δεν έχουν την διάθεση ή την επιθυμία να αγωνιστούν για το συμφέρον τους και δεν έχουν την απαραίτητη αποφασιστικότητα, προτιμώντας να αφήσουν τα πράγματα να πάρουν την ροή τους. Αυτό δεν θα συμβεί όμως με έναν Αιματίτη δίπλα τους. Επίσης δεν θα τους αφήσει να «πετούν στα σύννεφα» κάτι το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε βαθιές απογοητεύσεις. Επίσης θα τους μάθει να «διαβάζουν» και να κατανοούν τα προφητικά τους όνειρα ώστε να επωφελούνται από αυτά και θα τους δώσει το κουράγιο και την δύναμη για την επίτευξη των στόχων τους. Επίσης ένα άλλο μειονέκτημα των Ιχθύων είναι ότι πολύ συχνά δίνουν υποσχέσεις που εκ των προτέρων γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν, αυτό δεν θα ξανασυμβεί με έναν Αιματίτη. Ο Αιματίτης δεν θα επιτρέψει στον ιδιοκτήτη του να δώσει κακή εικόνα σε άλλους ανθρώπους αλλά και στην κοινωνία γενικότερα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά αλλά και στην Ελλάδα προϊόντα από τεχνητό Αιματίτη. Για να αναγνωρίσουμε εάν πρόκειται για ορυκτό λίθο θα πρέπει να πάρουμε έναν μαγνήτη και να τον ακουμπήσουμε στον λίθο. Οι φυσικοί λίθοι θα μαγνητιστούν, οι τεχνητοί όχι.

* Δεν συνιστάτε για υπερτασικούς ασθενείς καθώς αυξάνει την πίεση του αίματος κατά την αύξηση της Σελήνης και τους υποτασικούς κατά την διάρκεια της χάσης, όπως έδειξαν μετρήσεις σε έρευνα του ορυκτολογικού τμήματος του πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης. Οπότε οι υπερτασικοί τον φορούν κατά το διάστημα της χάσης και οι υποτασικοί κατά το διάστημα της γέμισης. 

* Είναι το μόνο ορυκτό που δεν κάνει να το φοράμε για μεγάλο διάστημα κατά την διάρκεια του ύπνου γιατί απορροφά ενέργεια από την αύρα μας.

 

ΑΡΧΙΚΗ ΟΡΥΚΤΩΝ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ


  
Χρήσιμες πληροφορίες    

      

  
ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗΑΙΜΑΤΙΤΗΣΑΚΟΥΑΜΑΡΙΝΑΑΜΑΖΟΝΙΤΗΣΑΜΕΘΥΣΤΟΣΑΜΕΤΡΙΝΗΑΠΑΤΙΤΗΣ
ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑΑΧΑΤΗΣΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΤΗΣΒΡΥΟΑΧΑΤΗΣΓΡΑΝΑΤΗΣΔΕΝΔΡΙΤΗΣΔΙΟΠΤΑΣΙΟΣ
ΕΠΙΔΟΤΟΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟΙΑΣΠΙΣΙΟΛΙΤΗΣΚΑΛΤΣΙΤΗΣΚΑΠΝΙΑΣ
ΚΑΡΝΕΟΛΗΚΙΤΡΙΝΗΣΚΟΡΑΛΙΚΟΥΝΖΙΤΗΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΚΥΑΝΙΤΗΣΛΑΒΡΑΔΟΡΙΤΗΣ
ΛΑΒΑΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙΛΕΥΚΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΙΓΡΗΣΜΑΤΙ ΓΕΡΑΚΙΟΥΜΑΥΡΟΣ ΟΝΥΧΑΣΜΟΡΓΑΝΙΤΗΣ
ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣΟΠΑΛΙΟ ΛΕΥΚΟΟΥΝΑΚΙΤΗΣΜΑΥΡΟΣ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΟΨΙΔΙΑΝΟΣ ΝΙΦΑΣΚΑΦΕ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΠΡΕΝΙΤΗΣ
ΡΟΔΟΝΙΤΗΣΡΟΖ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΤΙΛΙΟ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΜΠΙΝΙΡΟΥΜΠΙΝΙ ΣΕ ΖΩΪΣΙΤΗΡΟΔΟΧΡΩΣΙΤΗΣΣΙΔΗΡΟΠΥΡΙΤΗΣ
ΣΟΔΑΛΙΤΗΣΤΟΠΑΖΙΤΟΠΑΖΙ IMPERIALΤΟΠΑΖΙ ΡΟΥΤΙΛΙΟΥΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΚΑΡΠΟΥΖΙΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΜΑΥΡΗΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ 
ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΡΟΖΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑΦΘΟΡΙΤΗΣΧΑΛΚΗΔΟΝΙΟΣΧΑΛΚΟΠΥΡΙΤΗΣΧΡΥΣΟΚΟΛΛΑ ΒΗΡΥΛΛΟΣ
ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΟΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΡΟΥΤΙΛΙΟ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣΧΑΟΛΙΤΗΣΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΣΑΡΔΟΝΥΧΑΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΣ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟΣ ΛΙΘΟΣ;

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΜΑΚ;

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΛΙΘΩΝΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ MYSTERYΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
ΑΦΜ 146950954 - ΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Cosmote: +306984187884 - Vodafon: +306947301809

ДЛЯ ИНФОРМАЦИИ В РУССКОМ ЯЗЫКЕ +306955931853


 
Σύνολο online: 2
Επισκέπτες: 2
Χρήστες: 0

Copyright MyCorp © 2022Make a free website with uCoz