Αρχική
ΟΡΥΚΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (Crystal energy generator)

 

Τα ορυκτά δεντράκια εδώ και πολλά χρόνια πωλούνταν στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά ως τα λεγόμενα «δεντράκια της τύχης» ή «δεντράκια της ευτυχίας» και δεν ξεπερνούσαν συνήθως τα 8 εκ. ύψος φτιαγμένα από πολύ μικρά κομμάτια ορυκτών, ουσιαστικά από την φύρα της επεξεργασίας των ορυκτών. Η δική μας σκέψη για την χειροποίητη κατασκευή τους ως λιθογλύφοι, δουλεύοντας και επεξεργάζοντας καθημερινά τα ορυκτά, ήταν να εκπληρώσουμε κατά πρώτο την ιδιότητα μιας ενεργειακής βάσης, κατασκευάζοντας τα δεντράκια από ορυκτούς λίθους με μέγεθος τέτοιο το οποίο θα μπορούσε να έχει μια ικανοποιητική ενεργειακή απόδοση εάν τοποθετηθεί σε ένα μέσω σαλόνι σπιτιού ή επαγγελματικό χώρο. Το κόστος μιας σωστής ορυκτής ενεργειακής βάσης, στο εξωτερικό είναι αρκετά υψηλό (300-400 Ευρώ) και δύσκολα κάποιος με μικρό ή μεσαίο  εισόδημα θα μπορούσε να προμηθευτεί μια τέτοια βάση (στην Ελλάδα δεν κατασκευάζονται). Εάν πληκτρολογήσουμε πχ. στο Google «crystal energy generator», θα μας εμφανιστούν εικόνες από μικρές και οικονομικές κατά κανόνα ενεργειακές βάσεις οι οποίες στο κέντρο έχουν κυρίως την κορυφή ενός  Κρύσταλλου Χαλαζία ή  Αμέθυστου, και περιμετρικά έχουν εξάγωνες αιχμές ώστε να κατευθύνουν την ενέργεια την οποία εκπέμπουν, οι αιχμές είναι όλες επεξεργασμένες, οπότε δύσκολα κάποιος άπειρος και ιδιαίτερα από τις φωτογραφίες θα μπορεί να διακρίνει εάν πρόκειται για φυσικούς, συνθετικούς ή τεχνητούς λίθους. Κατά δεύτερο ο αριθμός των περιμετρικών αιχμών είναι από τέσσερις έως οκτώ, και συνήθως από τους ίδιους κρυστάλλους. Εμπειρικά, (παραλάβαμε δοκιμαστικά ορισμένες τέτοιες) οι περισσότερες είναι με τεχνητούς λίθους με χώρες κατασκευής την Κίνα ή την Ινδία.           

Τι είναι όμως μια ενεργειακή βάση. Μια ενεργειακή βάση είναι συσσωρευμένη ενέργεια από την πληθώρα των ορυκτών από τα οποία αποτελείτε. Μια ενεργειακή βάση τοποθετείται στον χώρο όπου η οικογένεια περνά τον περισσότερο χρόνο της. Τα ορυκτά απορροφούν οποιαδήποτε αρνητική ηλεκτρομαγνητική ενέργεια κυκλοφορεί στο σπίτι, εκπέμποντας ταυτόχρονα θετική. Επίσης, απορροφά οποιαδήποτε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία η οποία μπορεί να προέρχεται από τα κινητά τηλέφωνα, τους υπολογιστές, το WI-FI, την τηλεόραση κλπ. Παράλληλα ανάλογα με τα ορυκτά με τα οποία συνθέσαμε την ενεργειακή μας βάση έχουμε την παρέμβασή τους στα καθημερινά  προβλήματα που αντιμετωπίζει μια οικογένεια, τα οποία εντοπίζονται από τα ορυκτά από την αύρα την οποία εκπέμπει το κάθε οικογενειακό μέλος.

Οι έτοιμες ενεργειακές βάσεις οι οποίες προσφέρονται από εμάς, είναι κατασκευασμένες έτσι, ώστε να καλύπτουν σε γενικές γραμμές τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει σήμερα μια ελληνική οικογένεια. Από εκεί και πέρα με την απαραίτητη επικοινωνία μπορούμε να συνθέσουμε την ενεργειακή μας βάση κατά παραγγελία, επικεντρώνοντας στα διάφορα προσωπικά οικογενειακά προβλήματα, δηλαδή μια βάση με κεντρικό στόχο την προστασία, ή την υγεία, ή την εξομάλυνση τεταμένων σχέσεων κλπ. θα μπορούσαμε λοιπόν να προσαρμόσουμε την κάθε ενεργειακή βάση στις ανάγκες του κάθε ενός ξεχωριστά, μια και τα προβλήματα που αντιμετωπίζονται στην κάθε οικογένεια και σπίτι είναι διαφορετικά και μοναδικά. Εάν λοιπόν τα έτοιμα από εμάς δεντράκια ως ενεργειακές βάσεις δεν αντιπροσωπεύουν τα δικά σας καθημερινά προβλήματα μπορούμε, με καμία επί πλέον οικονομική επιβάρυνση, να κατασκευάσουμε την δική σας προσωπική ενεργειακή βάση. Το κόστος έχει να κάνει με την επιλογή και το μέγεθος των λίθων και της βάσης.

Η χρήση λοιπόν μιας ενεργειακής βάσης έχει να κάνει με την επιλογή των λίθων που θα χρησιμοποιήσουμε ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμούμε και επιδιώκουμε στην προσωπική, καθημερινή μας ζωή. Σε γενικές γραμμές οι μαύροι λίθοι δρουν ως προστατευτική ασπίδα απορροφώντας οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια από οπουδήποτε και αν προέρχεται αυτή, οι λευκοί και μπλε λίθοι έχουν άκρως θεραπευτικές ιδιότητες και οι πράσινοι,καφέ και κίτρινοι έχουν να κάνουν με αφθονία, πχ. με τις οικονομικές και επαγγελματικές μας προοπτικές. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι λίθοι σε καμιά περίπτωση δεν αντικαθιστούν την δικές μας προσπάθειες αλλά λειτουργούν ως πολύτιμα εργαλεία ενισχύοντάς τες. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να καθαρίσουμε ενεργειακά την βάση και τους λίθους μας και να τους φορτίσουμε με συγκεκριμένο πολύ απλό τρόπο, «ζητώντας» τους ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο την βοήθειά τους, μιας και δεν δρουν αυθαίρετα από μόνοι τους όλοι οι λίθοι.

Όλα αυτά ίσως να ακούγονται εξωπραγματικά για όσους αναζητούν για όλα μια ρεαλιστική και επιστημονική εξήγηση, αλλά εύκολα πλέον σήμερα μπορούν να αναζητήσουν και μόνοι τους στο διαδίκτυο πληροφορίες, βλέποντας και διαβάζοντας επίσημες επιστημονικές έρευνες Αμερικανών, Ρώσων, Γάλλων, Γερμανών κλπ που επιβεβαιώνουν ουσιαστικά τα λεγόμενα των αρχαίων μας προγόνων ως προς τους κρυστάλλους, όπως έχουν επιβεβαιωθεί χιλιάδες άλλα γραφόμενά τους σε όλες τις επιστήμες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε στην διάθεσή σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ


  
Χρήσιμες πληροφορίες    

      

  
ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗΑΙΜΑΤΙΤΗΣΑΚΟΥΑΜΑΡΙΝΑΑΜΑΖΟΝΙΤΗΣΑΜΕΘΥΣΤΟΣΑΜΕΤΡΙΝΗΑΠΑΤΙΤΗΣ
ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑΑΧΑΤΗΣΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΤΗΣΒΡΥΟΑΧΑΤΗΣΓΡΑΝΑΤΗΣΔΕΝΔΡΙΤΗΣΔΙΟΠΤΑΣΙΟΣ
ΕΠΙΔΟΤΟΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟΙΑΣΠΙΣΙΟΛΙΤΗΣΚΑΛΤΣΙΤΗΣΚΑΠΝΙΑΣ
ΚΑΡΝΕΟΛΗΚΙΤΡΙΝΗΣΚΟΡΑΛΙΚΟΥΝΖΙΤΗΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΚΥΑΝΙΤΗΣΛΑΒΡΑΔΟΡΙΤΗΣ
ΛΑΒΑΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙΛΕΥΚΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΙΓΡΗΣΜΑΤΙ ΓΕΡΑΚΙΟΥΜΑΥΡΟΣ ΟΝΥΧΑΣΜΟΡΓΑΝΙΤΗΣ
ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣΟΠΑΛΙΟ ΛΕΥΚΟΟΥΝΑΚΙΤΗΣΜΑΥΡΟΣ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΟΨΙΔΙΑΝΟΣ ΝΙΦΑΣΚΑΦΕ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΠΡΕΝΙΤΗΣ
ΡΟΔΟΝΙΤΗΣΡΟΖ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΤΙΛΙΟ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΜΠΙΝΙΡΟΥΜΠΙΝΙ ΣΕ ΖΩΪΣΙΤΗΡΟΔΟΧΡΩΣΙΤΗΣΣΙΔΗΡΟΠΥΡΙΤΗΣ
ΣΟΔΑΛΙΤΗΣΤΟΠΑΖΙΤΟΠΑΖΙ IMPERIALΤΟΠΑΖΙ ΡΟΥΤΙΛΙΟΥΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΚΑΡΠΟΥΖΙΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΜΑΥΡΗΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ 
ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΡΟΖΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑΦΘΟΡΙΤΗΣΧΑΛΚΗΔΟΝΙΟΣΧΑΛΚΟΠΥΡΙΤΗΣΧΡΥΣΟΚΟΛΛΑ ΒΗΡΥΛΛΟΣ
ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΟΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΡΟΥΤΙΛΙΟ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣΧΑΟΛΙΤΗΣΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΣΑΡΔΟΝΥΧΑΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΣ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟΣ ΛΙΘΟΣ;

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΜΑΚ;

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΛΙΘΩΝΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ MYSTERYΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
ΑΦΜ 146950954 - ΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Cosmote: +306984187884 - Vodafon: +306947301809

ДЛЯ ИНФОРМАЦИИ В РУССКОМ ЯЗЫКЕ +306955931853


 
Σύνολο online: 1
Επισκέπτες: 1
Χρήστες: 0

Copyright MyCorp © 2021