Αρχική


ΤΟΠΑΖΙ ΜΕ ΡΟΥΤΙΛΙΟ (Rutilated Topaz)

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΙΘΟΥ

 

 

 

Τα συγκεκριμένα Τοπάζια εκτός του ότι η ποιότητα είναι κοπής (πολύ καθαρά) είναι πάρα πολύ σπάνια, πρόκειται για πολύ ιδιαίτερα και μοναδικά κομμάτια από τα οποία ορισμένα σας τα  προσφέρουμε σε ακατέργαστη μορφή και σε πολύ προσιτή τιμή. Αυτά τα οποία κόβονται ως μπριγιάν η τιμή τους υπολογίζετε σε εκατοντάδες ευρώ, όπως συμβαίνει με όλους τους πολύτιμους λίθους μετά την κοπή τους.   

 

Με την παραγγελία σας θα παραλάβετε ακριβώς το ίδιο κομμάτι του κωδικού το οποίο βλέπετε και έχετε επιλέξει και όχι κάποιο παραπλήσιο.

Στην τιμή είναι ενσωματωμένο μαύρο κορδόνι με διπλό κόμπο ώστε να αυξομειώνετε το μήκος στον λαιμό σας.

Πατήστε επάνω στην φωτογραφία για μεγέθυνση.

Το νόμισμα εξυπηρετεί την καλύτερη κατανόηση του μεγέθους 

 

 

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΙΘΟΥ (Σύντομα αναλυτικά)

Το τοπάζι είναι μια γλυκιά πέτρα που κατανοεί τη θέση των άλλων και καθοδηγεί την ενέργεια εκεί όπου χρειάζεται περισσότερο. Κατευνάζει, θεραπεύει, τονώνει, φορτίζει, δίνει νέα κίνητρα για δράση και ευθυγραμμίζει τους μεσημβρινούς του σώματος. Το τοπάζι προάγει την αλήθεια και τη συγνώμη. Βοηθά να ρίξετε φως στο μονοπάτι, φωτίζει τους στόχους και χρησιμοποιεί τις εσωτερικές σας δυνάμεις. Ο κρύσταλλος αυτός σας κάνει να έχετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν, κάτι που θα σας επιτρέψει «να είστε» αντί «να κάνετε». Διαπερνά την αμφιβολία και την αβεβαιότητα. Η παλλόμενη ενέργειά του φέρνει χαρά, γενναιοδωρία, αφθονία και καλή υγεία.

Είναι παραδοσιακά γνωστή ως μια από τις πέτρες της αγάπης και της καλής τύχης, καθώς οδηγεί στην επιτυχή ολοκλήρωση των στόχων. Είναι εξαιρετικά υποστηρικτική για τις δηλώσεις και την εκδήλωσή τους και για τον οραματισμό. Λέγεται ότι οι έδρες και οι απολήξεις του έχουν και θετικές και αρνητικές ενέργειες, μέσω των οποίων μπορείτε να εστιάσετε μια αίτηση προς το σύμπαν και στη συνέχεια αυτή να εκδηλωθεί στη γη.

Εξαιρετική πέτρα για τον καθαρισμό της αύρας και τη χαλάρωση, απελευθερώνει την ένταση σε οποιοδήποτε επίπεδο και μπορεί να επιταχύνει την πνευματική εξέλιξη όπου αυτή είναι δύσκολη. Σε ψυχολογικό επίπεδο το τοπάζι σας βοηθά να ανακαλύψετε τον εσωτερικό σας πλούτο. Σας κάνει να αισθάνεστε αυτοπεποίθηση και φιλανθρωπία, να θέλετε να μοιραστείτε την καλή σας τύχη και να σκορπίσετε το φως του ήλιου γύρω σας. Όταν υπάρχει τριγύρω ένα χαρούμενο τοπάζι, η αρνητικότητα δεν επιβιώνει. Η πέτρα αυτή προάγει μια ανοιχτή στάση και ειλικρίνεια, την πραγμάτωση του εαυτού, τον αυτοέλεγχο και την επιθυμία και ορμή να αναπτύξετε την εσωτερική σας σοφία.

Σε νοητικό επίπεδο το τοπάζι βοηθάει στην επίλυση των προβλημάτων και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους δραστηριοποιούνται στις τέχνες. Σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε την επίδραση που έχετε και τη γνώση που έχετε αποκομίσει με τη σκληρή δουλειά και τις εμπειρίες τις ζωής σας. Η πέτρα αυτή έχει την ικανότητα να βλέπει τόσο την ευρύτερη εικόνα όσο και την παραμικρή λεπτομέρεια, αναγνωρίζοντας τον τρόπο που τα δύο αυτά στοιχεία συνδέονται μεταξύ τους.

Βοηθά στην έκφραση ιδεών και προκαλεί οξυδέρκεια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκδήλωση υγείας. Βοηθά την πέψη και καταπολεμά την ανορεξία, επαναφέρει την αίσθηση της γεύσης, δυναμώνει τα νεύρα και τονώνει τον μεταβολισμό.

 

ΑΡΧΙΚΗ ΟΡΥΚΤΩΝ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ

 


  
Χρήσιμες πληροφορίες    

      

  
ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗΑΙΜΑΤΙΤΗΣΑΚΟΥΑΜΑΡΙΝΑΑΜΑΖΟΝΙΤΗΣΑΜΕΘΥΣΤΟΣΑΜΕΤΡΙΝΗΑΠΑΤΙΤΗΣ
ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑΑΧΑΤΗΣΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΤΗΣΒΡΥΟΑΧΑΤΗΣΓΡΑΝΑΤΗΣΔΕΝΔΡΙΤΗΣΔΙΟΠΤΑΣΙΟΣ
ΕΠΙΔΟΤΟΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟΙΑΣΠΙΣΙΟΛΙΤΗΣΚΑΛΤΣΙΤΗΣΚΑΠΝΙΑΣ
ΚΑΡΝΕΟΛΗΚΙΤΡΙΝΗΣΚΟΡΑΛΙΚΟΥΝΖΙΤΗΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΚΥΑΝΙΤΗΣΛΑΒΡΑΔΟΡΙΤΗΣ
ΛΑΒΑΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙΛΕΥΚΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΙΓΡΗΣΜΑΤΙ ΓΕΡΑΚΙΟΥΜΑΥΡΟΣ ΟΝΥΧΑΣΜΟΡΓΑΝΙΤΗΣ
ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣΟΠΑΛΙΟ ΛΕΥΚΟΟΥΝΑΚΙΤΗΣΜΑΥΡΟΣ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΟΨΙΔΙΑΝΟΣ ΝΙΦΑΣΚΑΦΕ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΠΡΕΝΙΤΗΣ
ΡΟΔΟΝΙΤΗΣΡΟΖ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΤΙΛΙΟ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΜΠΙΝΙΡΟΥΜΠΙΝΙ ΣΕ ΖΩΪΣΙΤΗΡΟΔΟΧΡΩΣΙΤΗΣΣΙΔΗΡΟΠΥΡΙΤΗΣ
ΣΟΔΑΛΙΤΗΣΤΟΠΑΖΙΤΟΠΑΖΙ IMPERIALΤΟΠΑΖΙ ΡΟΥΤΙΛΙΟΥΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΚΑΡΠΟΥΖΙΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΜΑΥΡΗΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ 
ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΡΟΖΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑΦΘΟΡΙΤΗΣΧΑΛΚΗΔΟΝΙΟΣΧΑΛΚΟΠΥΡΙΤΗΣΧΡΥΣΟΚΟΛΛΑ ΒΗΡΥΛΛΟΣ
ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΟΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΡΟΥΤΙΛΙΟ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣΧΑΟΛΙΤΗΣΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΣΑΡΔΟΝΥΧΑΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΣ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟΣ ΛΙΘΟΣ;

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΜΑΚ;

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΛΙΘΩΝΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ MYSTERYΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
ΑΦΜ 146950954 - ΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Cosmote: +306984187884 - Vodafon: +306947301809

ДЛЯ ИНФОРМАЦИИ В РУССКОМ ЯЗЫКЕ +306955931853


 
Σύνολο online: 1
Επισκέπτες: 1
Χρήστες: 0

Copyright MyCorp © 2022Make a free website with uCoz