Αρχική 

ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟ ΟΡΥΚΤΟ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΡΑΣΗ

 

 

Τα βραχιόλια από φυσικούς ορυκτούς λίθους θεωρούνται ως η καλύτερη εναλλακτική των μενταγιόν από ορυκτούς λίθους για όσους έχουν πρόβλημα και δεν αισθάνονται άνετα φορώντας τους στον λαιμό. Το βραχιόλι αγκαλιάζει όλο τον καρπό και μεταδίδει την ενέργειά του στο αίμα το οποίο ρέει στις φλέβες και αρτηρίες μας μεταφέροντάς την έτσι σε όλο μας το σώμα. Για τον λόγο αυτό υπάρχει συγκριμένη πλευρά, δεξί ή αριστερό καρπό, ανάλογα με το ορυκτό που έχουμε επιλέξει.

Το σώμα μας από αριστερά λαμβάνει όλες τις θετικές ηλεκτρομαγνητικές ενέργειες του σύμπαντος και από δεξιά αποβάλει όλες τις αρνητικές που έχουν συσσωρευτεί σε αυτό. Αυτός είναι και ο λόγος που οι κρυσταλλοθεραπευτές σε όλο τον κόσμο όταν θέλουν να κάνουν καθαρισμό αύρας με αιχμές Κρύσταλλου χαλαζία, τοποθετούν έναν Κρύσταλλο στην αριστερή παλάμη με την αιχμή προς το σώμα, ώστε να το προμηθεύσει άφθονα με καθαρή ενέργεια και έναν δεύτερο στην δεξιά παλάμη για να πάρει και να αποβάλλει από το σώμα όλη την λιμνάζουσα αρνητική ενέργεια η οποία μπλοκάρει την ροή.

Με τα βραχιόλια μας δίνετε ουσιαστικά η επιλογή, με βάση τις ενεργειακές ιδιότητες του κάθε ορυκτού, να το χρησιμοποιήσουμε ανάλογα με την περίοδο που διανύουμε και τις ανάγκες που έχουμε. Πχ. διανύουμε περίοδο που αναζητούμε σύντροφο, θα φορέσουμε Ροζ χαλαζία στον αριστερό καρπό για να ενισχύσουμε την έλξη, και ίσος για ταχύτερα αποτελέσματα, σε συνδυασμό με μενταγιόν Ροζ χαλαζία ή ακόμα καλύτερα με ένα σετ (βραχιόλι, κολιέ, σκουλαρίκια). Εάν αντίθετα περνάμε κρίση στην σχέση μας και θέλουμε βοήθεια για να την ξεπεράσουμε, επιλέγουμε τον δεξί καρπό, ώστε να αποβάλει από επάνω μας ότι ίσος εμποδίζει την καλή συμβίωση. Επίσης εάν το φοράμε για θεραπευτικούς σκοπούς (πχ. καρδιαγγειακά προβλήματα) επίσης το φορούμε στον δεξί καρπό, ώστε να αποβάλουμε, σε επίπεδο αύρας το πρόβλημα. Εάν το πρόβλημα είναι ένα ενεργειακό μπλοκάρισμα και στις δυο περιπτώσεις, να είστε σίγουροι ότι θα υπάρχει σύντομα αποτελεσματικότητα.

Αριστερά μπλοκαρισμένη αύρα - Δεξιά φυσιολογική

Όμως δεν είναι πάντα μόνο ενεργειακό το πρόβλημα, οπότε θα πρέπει το ορυκτό να επέμβει καταλυτικά πιο βαθειά στο ενεργειακό μας πεδίο και αυτό θα πάρει περισσότερο χρόνο και συνήθως αυτός είναι περισσότερος από την υπομονή μας, έτσι απορρίπτουμε την προσπάθεια βγάζοντάς το από επάνω μας απογοητευμένοι πριν προλάβει τελικά να μας βοηθήσει. Για εμάς τους έλληνες δυστυχώς στις περισσότερες των περιπτώσεων, είναι συχνό φαινόμενο να περιμένουμε για ότι προσπάθεια κάνουμε και σε οτιδήποτε «μαγικά» αποτελέσματα. Αυτό βέβαια δεν είναι εφικτό.

Οι περισσότερες προτάσεις από τα εμπορικά καταστήματα, εστιάζονται περισσότερο στην όμορφη εμφάνιση παρά στην ενεργειακή απόδοση. Στολίζουν τα βραχιόλια με διάφορα εξαρτήματα τα οποία εξασφαλίζουν την καλύτερη οπτική μεν αλλά αυτό δημιουργεί πρόβλημα στην ενεργειακή ροή και τελικά στην ενεργειακή αποτελεσματικότητα. Τα Μακραμέ βραχιόλια για παράδειγμα είναι όλα κατασκευασμένα από συνθετικά όμορφα χρωματιστά νήματα τα οποία όμως μπλοκάρουν την ροή της ενέργειας, για να μην έχουμε αυτό το φαινόμενο θα έπρεπε να επιλέξουμε Μακραμέ με μεταξωτό ή βαμβακερό νήμα, θα πρέπει όλα τα υλικά να είναι φυσικά πάντα για να μην εμποδίζετε η ροή ενέργειας. Για αυτό τον λόγο το κορδόνι που χρησιμοποιούμε στα μενταγιόν θα πρέπει να είναι φυτικό κερωμένο, ή ο καθαρισμός των λίθων με νερό γίνετε σε σκεύος από φυσικά υλικά και όχι πλαστικά.

Βέβαια όσοι τα προμηθεύονται μόνο ως κόσμημα, δεν έχει σημασία, αλλά για όσους το θέλουν για να ωφεληθούν από τις ενεργειακές ιδιότητες των ορυκτών, το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό. Γιατί; Γιατί σε ένα βραχιόλι μόνο από ορυκτά, ο ένας λίθος ακουμπά στον άλλον μεταδίδοντας και αυξάνοντας συνεχώς χάντρα με την χάντρα την ροή της ενέργειας, έτσι εάν το συνολικό βάρος των ορυκτών του βραχιολιού είναι 20γρ. είναι ενεργειακά τόσο δυνατό όσο και ένα μενταγιόν του ίδιου βάρους στο λαιμό μας. Επίσης απογοητευτικό θα είναι εάν δεν γνωρίζουμε ότι οι χάντρες από το οποίο αποτελείτε το βραχιόλι μας είναι φυσικές. Δυστυχώς οι περισσότερες χάντρες στην αγορά (όχι μόνο στην ελληνική) είναι συνθετικές κυρίως από την Κίνα.

 

Συνθετικός Μαλαχίτης

 

Εξίσου σημαντικό για την αποτελεσματικότητα είναι ότι πολλά ορυκτά εάν ακουμπούν το ένα με το άλλο δεν συνεργάζονται μεταξύ τους, οπότε η όποιες ενεργειακές ιδιότητες αλληλοεξουδετερώνονται ή μπλοκάρονται με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί κανένας. Εάν για παράδειγμα φτιάξουμε ένα βραχιόλι με Ροζ χαλαζία, για αισθηματικά, με Αβεντουρίνη για επιτυχία και μαύρο Αχάτη για προστασία, δεν θα λειτουργήσει τίποτα. Ο μαύρος Αχάτης μη συνεργαζόμενος με κανέναν από τους δύο άλλους λίθους θα αποσυντονίσει τις δονήσεις τους. Εάν όμως θα φορούσαμε μόνο τον Ροζ χαλαζία με τον Αβεντουρίνη στον αριστερό καρπό και τον μαύρο Αχάτη στον δεξί, θα είχαμε μια σύνθετη αποτελεσματικότητα. Για την σύνθεση ενός βραχιολιού με συνδυασμό λίθων, η επιλογές θα πρέπει να έχουν αφετηρία:

  1. Ποιοι κρύσταλλοι συνεργάζονται με ποιους και ποιοι όχι. Οπότε θα πρέπει να φροντίσουμε να μην ακουμπούν μεταξύ τους οι μη συνεργαζόμενοι λίθοι.
  2. Να μην υπάρχει συνδυασμός φυσικών και συνθετικών κρυστάλλων.
  3. Να μην χρησιμοποιούμε πλαστικά ή συνθετικά υλικά μεταξύ αυτών που συνεργάζονται και ακουμπούν μεταξύ τους.

Μια και αναφερόμαστε στην αποτελεσματικότητα, αν και θα έπρεπε ίσος να ανήκει σε κάποιο άλλο κεφάλαιο αυτή η παράγραφος, ας ρίξουμε πάρα ταύτα μια σύντομα ματιά σε ορισμένες λιγότερο εύστοχες επιλογές που θα μπορούσαμε να κάνουμε και η οποίες θα είχαν ως αποτέλεσμα την ελάχιστη απόδοση των κρυστάλλων. Πχ. έχουμε πρόβλημα με τα δόντια μας, για ότι καλύτερο μας δίνετε η Ακουαμαρίνα, η επιλογή μας θα πρέπει να είναι σκουλαρίκια, διότι θα είναι πολύ κοντά στο πρόβλημα και το αποτέλεσμα στις περισσότερες περιπτώσεις θα μας εκπλήξει. Εάν το φορέσουμε ως μενταγιόν θα καθυστερήσει αρκετά ώστε να δράσει στο συγκεκριμένο σημείο του σώματος. Υπάρχει εμπειρία, όπου ο συνδυασμός σκουλαρίκια και μενταγιόν είχε αποτέλεσμα εντός 15λέπτου σε ξαφνικό πονόδοντο. Ως δεύτερο παράδειγμα θα μπορούσαμε να αναφέρουμε στομαχικά προβλήματα, σε αυτή την περίπτωση ένα ελιξίριο από κομμάτι ορυκτού ή ακόμα καλύτερα ελιξίριο από συνδυασμό ορυκτών, το οποίο βέβαια θα πίναμε, θα ήταν πολύ αποτελεσματικότερο από το να φορούσαμε κάποιον συγκεκριμένο λίθο επάνω μας.

Δεν θέλουμε ως Ορυκτόκοσμος να μπούμε στην διαδικασία παρασκευής και πώλησης ελιξιρίων σε μπουκαλάκια τα οποία κυκλοφορούν ευρέως στην αγορά (ιδιαίτερα στο εξωτερικό), για τον λόγο ότι είναι τόσο εύκολο και απλό να το κάνει οποιοσδήποτε στο σπίτι του εάν θα προμηθευτεί τα απαραίτητα ορυκτά, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εκμετάλλευση η παρασκευή του από εμάς, για τον λόγο ότι εάν έχουμε τα ορυκτά, των οποίων το κόστος ίσος θα ήταν και μικρότερο από ότι κοστίζει ένα μπουκαλάκι, μπορούμε να παράγουμε όσο ελιξίριο χρειαζόμαστε για μια ζωή, το κάθε κομμάτι ορυκτού είναι αστείρευτη πηγή ενέργειας. Σύντομα θα βρείτε στις σελίδες μας σετ για ελιξίρια αλλά και θα έχετε την δυνατότητα να παραγγείλετε ορυκτά για συγκεκριμένα προβλήματα.  

Για αυτό αναφέρουμε στην εισαγωγή των σελίδων μας, ότι μια επικοινωνία μαζί μας πριν την τελική επιλογή σε περιπτώσεις που έχουμε συγκεκριμένα προβλήματα πέραν των συνηθισμένων, είναι η καλύτερη λύση χωρίς κανένα κόστος. Η προσωπική επικοινωνία δεν δεσμεύει κανέναν, αντίθετα βοηθά στην καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων μας με το λιγότερο δυνατό κόστος, λόγο άστοχων, άτυχων ή λάθος επιλογών προϊόντων.

 

ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ ΛΙΘΟΙ


  
Χρήσιμες πληροφορίες    

      

  
ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗΑΙΜΑΤΙΤΗΣΑΚΟΥΑΜΑΡΙΝΑΑΜΑΖΟΝΙΤΗΣΑΜΕΘΥΣΤΟΣΑΜΕΤΡΙΝΗΑΠΑΤΙΤΗΣ
ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑΑΧΑΤΗΣΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΤΗΣΒΡΥΟΑΧΑΤΗΣΓΡΑΝΑΤΗΣΔΕΝΔΡΙΤΗΣΔΙΟΠΤΑΣΙΟΣ
ΕΠΙΔΟΤΟΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟΙΑΣΠΙΣΙΟΛΙΤΗΣΚΑΛΤΣΙΤΗΣΚΑΠΝΙΑΣ
ΚΑΡΝΕΟΛΗΚΙΤΡΙΝΗΣΚΟΡΑΛΙΚΟΥΝΖΙΤΗΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΚΥΑΝΙΤΗΣΛΑΒΡΑΔΟΡΙΤΗΣ
ΛΑΒΑΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙΛΕΥΚΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΙΓΡΗΣΜΑΤΙ ΓΕΡΑΚΙΟΥΜΑΥΡΟΣ ΟΝΥΧΑΣΜΟΡΓΑΝΙΤΗΣ
ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣΟΠΑΛΙΟ ΛΕΥΚΟΟΥΝΑΚΙΤΗΣΜΑΥΡΟΣ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΟΨΙΔΙΑΝΟΣ ΝΙΦΑΣΚΑΦΕ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΠΡΕΝΙΤΗΣ
ΡΟΔΟΝΙΤΗΣΡΟΖ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΤΙΛΙΟ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΜΠΙΝΙΡΟΥΜΠΙΝΙ ΣΕ ΖΩΪΣΙΤΗΡΟΔΟΧΡΩΣΙΤΗΣΣΙΔΗΡΟΠΥΡΙΤΗΣ
ΣΟΔΑΛΙΤΗΣΤΟΠΑΖΙΤΟΠΑΖΙ IMPERIALΤΟΠΑΖΙ ΡΟΥΤΙΛΙΟΥΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΚΑΡΠΟΥΖΙΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΜΑΥΡΗΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ 
ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΡΟΖΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑΦΘΟΡΙΤΗΣΧΑΛΚΗΔΟΝΙΟΣΧΑΛΚΟΠΥΡΙΤΗΣΧΡΥΣΟΚΟΛΛΑ ΒΗΡΥΛΛΟΣ
ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΟΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΡΟΥΤΙΛΙΟ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣΧΑΟΛΙΤΗΣΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΣΑΡΔΟΝΥΧΑΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΣ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟΣ ΛΙΘΟΣ;

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΜΑΚ;

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΛΙΘΩΝΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ MYSTERYΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
ΑΦΜ 146950954 - ΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Cosmote: +306984187884 - Vodafon: +306947301809

ДЛЯ ИНФОРМАЦИИ В РУССКОМ ЯЗЫКЕ +306955931853


 
Σύνολο online: 1
Επισκέπτες: 1
Χρήστες: 0

Copyright MyCorp © 2022Make a free website with uCoz