Αρχική


ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

 

 

Η λέξη «ραδιαισθησία» αποτελεί μια σύνθετη λέξη, η οποία παράγεται από τη λατινική λέξη «radius» που σημαίνει «ακτίνα» και από την ελληνική λέξη «αἴσθησις» που σημαίνει «αίσθηση, αντίληψη». Ένα από τα πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά της ραβδοσκοπίας είναι ότι σχεδόν όλοι μπορούν να μάθουν την τέχνη και τα μυστικά της με μόνη προϋπόθεση να δεχτούν να παραμερίσουν, έστω και προσωρινά τη δυσπιστία τους και να ανοίξουν ένα παράθυρο στη σκέψη τους για κάτι καινούργιο που θα τους οδηγήσει σε ένα μονοπάτι εσωτερισμού με εκπληκτικά αποτελέσματα. Η θετική σκέψη και το ανοικτό μυαλό σε κάτι νέο είναι το μεγαλύτερο μυστικό ώστε να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα στη ραβδοσκοπία. Πολλοί άνθρωποι που έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά καταφέρνουν να έχουν σχεδόν αμέσως θετικά αποτελέσματα. Μερικοί, όμως, δεν βλέπουν καμία θετική αντίδραση στις πρώτες προσπάθειές τους λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης, αλλά με επίμονες προσπάθειες σύντομα θα τα καταφέρουν πολύ καλά. 

Η ραβδοσκοπία ήταν γνωστή στην αρχαιότητα σε πολλές χώρες, όπως στην αρχαία Ελλάδα, στην Αίγυπτο, στη Λιβύη και σε πολλούς ακόμη πολιτισμούς. Τον 5ο αιώνα ο Ηρόδοτος έγραψε ότι οι Σκύθες πραγματοποιούσαν ραβδοσκοπία με κλαδιά ιτιάς. Σύμφωνα με μια παράδοση, όταν η βασίλισσα του Σαββά ταξίδευε για να δει τον Σολομώντα, είχε συμπεριλάβει στη συνοδεία της και ραβδοσκόπους με κύρια αποστολή τους να εντοπίζουν νερό και χρυσάφι. Τα μαντικά «ραβδιά» αναφέρονται, επίσης, αρκετές φορές και στην Παλαιά Διαθήκη. Για παράδειγμα, ο Μωυσής χτυπά ένα βράχο δυο φορές με το ραβδί του κι από το βράχο αναβλύζει αρκετό νερό ώστε να ξεδιψάσει ο λαός του και τα ζώα του.Στα γερμανικά ορυχεία χρησιμοποιούσαν τακτικά τη ραβδοσκοπία για εξορύξεις μεταλλευμάτων αλλά και για εύρεση νερού. Πολλές αναφορές σε βιβλία ιστορικών μάς φανερώνουν τον σημαντικό ρόλο που έπαιξαν οι ραβδοσκόποι στην εύρεση πόσιμων  υδάτινων πόρων. Άποικοι που εγκαταστάθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες κι εξαπλώθηκαν στην ήπειρο χρησιμοποίησαν τη ραβδοσκοπία για τον εντοπισμό νερού ώστε να αρδεύσουν νέες περιοχές.Πολλοί είναι αυτοί που κατά καιρούς έχουν γράψει  διάφορα για την τέχνη της ραβδοσκοπίας σχολιάζοντάς την άλλοτε θετικά κι άλλοτε αρνητικά. Οποιουδήποτε είδους κριτική ασκείται στη ραβδοσκοπία, κατά την άποψη μου, είναι τελείως λάθος γιατί η τέχνη της ραβδοσκοπίας βρίσκεται πέρα από τα όρια της ανθρώπινης λογικής και κρίσης.

Πώς λειτουργεί 

Τις απαντήσεις δεν τις δίνει αυτό καθεαυτό το εκκρεμές, αλλά η εσωτερική μας γνώση. Είναι γνωστό ότι ο άνθρωπος έχει ψυχικές ικανότητες, πέρα από τις πέντε αισθήσεις, όπως είναι η διαίσθηση. Ο ανθρώπινος νους είναι εξαίρετος δέκτης και πομπός ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας. Ο τρόπος χρήσης άλλωστε είναι απλός, εύκολος και γρήγορος. Ένας έμπειρος χειριστής μπορεί να ανιχνεύσει ακόμη και συναισθήματα, τόσο τα δικά του όσο και των άλλων. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το εκκρεμές για να βρούμε με μεγάλη ακρίβεια, απαντήσεις σε ερωτήσεις μας, ένα κρυμμένο θησαυρό, υπόγεια κοιτάσματα νερού κτλ. Κρατήστε σταθερά το εκκρεμές, αφήστε το να ταλαντωθεί ώσπου να σταματήσει και μετά κάντε μία-μία τις ερωτήσεις σας. Η ελεύθερη αιώρηση επιτρέπει στο εκκρεμές να συντονιστεί με την ενέργειά σας και καθώς επηρεάζεται από τους θετικούς ή αρνητικούς της κραδασμούς, αρχίζει να κινείται συγκεκριμένα πλέον. 

Ξεκινώντας την εξάσκησή σας με το εκκρεμές θα χρειαστεί να ορίσετε τι είδους κινήσεις θα αντιστοιχούν στο «ΝΑΙ – ΟΧΙ - ΜΑΛΛΟΝ/ΙΣΩΣ/ΜΗΠΩΣ - ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ / ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ή ΔΕ ΘΕΛΩ / ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ» Αυτό είναι ένα είδος προγραμματισμού του υποσυνειδήτου και ίσως να χρειαστεί να το κάνετε επανειλημμένα για κάποιες μέρες (π.χ. για μια βδομάδα). Για παράδειγμα, θα μπορούσε να οριστεί η κίνηση «μπρος-πίσω» ως «ναι», η κίνηση «δεξιά-αριστερά» ως «όχι», και κάποιο είδος κυκλικής κίνησης δεξιόστροφα ως «ίσως» και αριστερόστροφα ως «δεν γνωρίζω».Είναι σημαντικό να σκεφτείτε καλά τι είδους ερωτήσεις θα υποβάλλετε. Σκεφτείτε προσεκτικά πώς θα διατυπώσετε τα ερωτήματά σας, ώστε να είναι σαφή και ξεκάθαρα. Και επίσης, οι ερωτήσεις θα πρέπει να είναι τέτοιες ώστε να μπορούν να απαντηθούν με «ναι» ή «όχι». Κάτι που συμβουλεύουν αρκετοί ειδικοί του εκκρεμούς είναι να έχουμε συγκεντρωμένο το νου και ουδέτερη συναισθηματική κατάσταση εάν επιθυμούμε να λάβουμε μια ακριβή ένδειξη.Τα συναισθήματα και οι επιθυμίες σας μπορούν να επηρεάσουν την κίνηση του εκκρεμούς εισάγοντας στατικό θόρυβο. Το εκκρεμές λειτουργεί βάσει βιοηλεκτρικών αρχών και τα συναισθήματα προσθέτουν αντίσταση στο νευρικό ρεύμα που χρειάζεται το εκκρεμές για να κινηθεί. Προσπαθήστε να είστε ουδέτερος, δηλαδή να μην είστε ούτε θετικά ούτε αρνητικά προκατειλημμένος σχετικά με την απάντηση. Αδειάστε το νου σας κι αποβάλλετε από τη σκέψη σας την απάντηση που θα θέλατε να λάβετε. Ανοίξτε το νου σας στην απάντηση που θα σας δώσει η εσωτερική σας γνώση. Το πιο δύσκολο σημείο για πολλούς είναι να απομακρύνουν τη σκέψη τους από την απάντηση που επιθυμούν να ακούσουν. Σε αυτό το σημείο είναι δυνατό να βοηθήσει αρκετή εξάσκηση του νου μέσω διαλογισμού. Επί πλέον τα εκκρεμές από φυσικά ορυκτά μας δίνουν την επιπρόσθετη βοήθεια της ενέργειας του ορυκτού το οποίο θα συντονισθεί ευκολότερα με την αύρα και την δόνησή μας βοηθώντας μας να επικοινωνήσουμε με τον "ανώτερο εαυτό μας". 

Η δύναμη του εκκρεμούς

Το εκκρεμές μπορεί να σας δώσει αναρίθμητες πληροφορίες, ώστε να κάνετε σωστές επιλογές και λιγότερα λάθη, να λύνετε προβλήματα και να απαλλαγείτε σταδιακά από τις ανασφάλειες και την αναποφασιστικότητα που σας διακατέχει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε την υπομονή και την επιμονή να καλλιεργήσετε τις ικανότητες που απαιτεί αυτή η διαδικασία. Η πολύτιμη πείρα αποκτάται με τον διαρκή πειραματισμό και τη μεθοδικότητα, ώσπου να καταφέρετε να πάρετε αξιόπιστες απαντήσεις ακόμα και σε σημαντικά θέματα. 

Ασκήσεις με εκκρεμές 


Κρατήστε το εκκρεμές πάνω από το άλλο σας χέρι. Κάντε μια ερώτηση στην οποία γνωρίζετε την απάντηση. Για παράδειγμα, «Με λένε Γιώτα;» Παρατηρήστε με ποια κίνηση το εκκρεμές απαντά καταφατικά. Σημειώστε την και κοιτώντας το, πείτε σιωπηλά στο υποσυνείδητό σας: «Έτσι απαντάει ναι». Επαναλάβετε το μήνυμα δυνατά. Συνεχίστε ρωτώντας για άλλα γνωστά θέματα. Για παράδειγμα, «Είμαι γυναίκα;», «Μένω στο Χολαργό;», «Έχω τρεις κόρες;». Έτσι θα σιγουρευτείτε για την κίνηση που αντιστοιχεί στο «ναι». Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία για το «όχι», κάνοντας ανάλογες ερωτήσεις με γνωστές απαντήσεις. Για παράδειγμα, «Είμαι άντρας;», «Έχω πέντε παιδιά;», «Κατοικώ στη Αμερική;». Με αυτό τον τρόπο θα συνδεθείτε εσωτερικά και με την αρνητική κίνηση του εκκρεμούς. Επαναλάβετε τα παραπάνω πολλές φορές καθημερινά για μία ή δύο βδομάδες, ώσπου να εξοικειωθείτε με τις κινήσεις του εκκρεμούς κι εκείνο με τη δική σας εσωτερική ενέργεια. Οι κινήσεις του θα γίνουν τελικά «ένα» μ’ εσάς και οι αυθεντικές του απαντήσεις θα έρχονται αυτόματα. Πειραματιστείτε και διαπιστώστε το. Συχνά, όμως, ο εαυτός σας μπορεί να μη θέλει να απαντήσει. Ειδικά στο αρχικό στάδιο, αλλά και γενικότερα, δεν πρέπει να αφήνετε κανέναν άλλο να πάρει το εκκρεμές από τα χέρια σας ούτε να το κρατήσει, για να μην αλλοιωθεί η σύνδεσή του μαζί σας. Καλό είναι να το φυλάτε πάντα στο ίδιο κουτί, σε συγκεκριμένο μέρος, μακριά από κινητά και λοιπές πηγές ενέργειας. 

Εύρεση αντικειμένων με εκκρεμές 

Το εκκρεμές μπορεί να σας σώσει, αν είστε αρκετά έμπειροι. Θα βρείτε τα χαμένα σας κλειδιά, το πολύτιμο δαχτυλίδι σας ή χρήματα που κρύψατε κάπου, για να μην τα βρει κανείς (ούτε εσείς!). Ηρεμήστε, συγκεντρωθείτε και με τη δύναμη της φαντασίας σας φέρτε στο νου σας την εικόνα του χαμένου αντικειμένου. Μετά, ζητήστε από το εκκρεμές να το βρει, προεκτείνοντας το χέρι σας ώστε να πλησιάσει το εκκρεμές γύρω ή πάνω από κάθε γωνιά του χώρου ακόμη και την πλέον απίθανη. Περιμένετε με υπομονή, ώσπου το εκκρεμές να κινηθεί καταφατικά. Για να εξασκηθείτε, ζητήστε από κάποιον να κρύψει ένα αντικείμενο σε ένα χώρο και μετά από 10 λεπτά ψάξτε να το βρείτε στο χώρο όπου το έκρυψε ζητώντας από το εκκρεμές να το βρει, κινούμενο καταφατικά. Επαναλαμβάνετε την άσκηση συχνά. Αν είστε έμπειροι, μπορείτε να βρείτε αντικείμενα και στο δρόμο. 

Εσωτερική γνώση και εκκρεμές 

Με το εκκρεμές μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα βαθύτερα επίπεδα του «είναι» σας, στα οποία ενυπάρχουν και αρνητικές εμπειρίες ή αντιλήψεις. Πίσω απ’ αυτές, όμως, ο εαυτός σας γνωρίζει την αλήθεια, πέρα από κάθε φόβο, κόμπλεξ ή προλήψεις. Όπως παρεμβάλλονται παράσιτα στους δέκτες των ραδιοφώνων, έτσι κι ο ανθρώπινος νους σκιάζεται από «παράσιτα»: συναισθήματα, επιθυμίες, άγχος, κόπωση αλλά κι από εξωτερικά ηλεκτρομαγνητικά κύματα που εκνευρίζουν. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες και να εξασκηθείτε πολύ, ώσπου να κατέχετε τη διαδικασία. Το 90% των ανθρώπων μπορεί διαπιστωμένα να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά το εκκρεμές. Υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν μεγάλο ταλέντο στη ραδιαισθησία. Όμως, η ικανότητα αυτή καλλιεργείται και μεγαλώνει με την άσκηση και θα αποδειχθεί χρήσιμη σε όλους!

Πώς να εκπαιδευτείτε με το εκκρεμές 

Κάντε τις ερωτήσεις σε μέρος ήσυχο κι ευχάριστο, μακριά από ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, ιδίως κινητά τηλέφωνα (ακόμα και κλειστά). Κρατήστε σταθερά το εκκρεμές, αλλά με ευλύγιστο καρπό και χαλαρό μπράτσο, ώστε να μην εμποδίζετε την ελεύθερη ταλάντωσή του. Καθίστε με το κορμί σας όρθιο και τα πόδια να ακουμπούν στο πάτωμα. Αν είστε όρθιοι, στηριχθείτε και στα δύο πόδια. Τα πόδια ή τα χέρια δεν πρέπει να εφάπτονται μεταξύ τους. Πρέπει να είστε ήρεμοι, συγκεντρωμένοι και συναισθηματικά ουδέτεροι σχετικά με το πρόβλημα για το οποίο ρωτάτε. Διαφορετικά, η ένταση της επιθυμίας ή ο φόβος της απογοήτευσης θα επηρεάσουν την κίνηση του εκκρεμούς. Αν νιώθετε αδιάθετοι, αναβάλετε τις ερωτήσεις, διότι η ψυχοσωματική αδυναμία μπορεί να αλλοιώσει την κίνηση του εκκρεμούς.

 

 

Το βασικό κείμενο είναι απόσπασμα από την παρακάτω ιστοσελίδα με ορισμένες προσθήκες από εμάς. Για ακόμη πιο λεπτομερή περιγραφή διαβάστε ολόκληρο το κείμενο:

https://sites.google.com/site/cscope1220/rabdoskopia-ta-prota-bemata-gia-archarious-meros-a 


  
Χρήσιμες πληροφορίες    

      

  
ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗΑΙΜΑΤΙΤΗΣΑΚΟΥΑΜΑΡΙΝΑΑΜΑΖΟΝΙΤΗΣΑΜΕΘΥΣΤΟΣΑΜΕΤΡΙΝΗΑΠΑΤΙΤΗΣ
ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑΑΧΑΤΗΣΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΤΗΣΒΡΥΟΑΧΑΤΗΣΓΡΑΝΑΤΗΣΔΕΝΔΡΙΤΗΣΔΙΟΠΤΑΣΙΟΣ
ΕΠΙΔΟΤΟΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟΙΑΣΠΙΣΙΟΛΙΤΗΣΚΑΛΤΣΙΤΗΣΚΑΠΝΙΑΣ
ΚΑΡΝΕΟΛΗΚΙΤΡΙΝΗΣΚΟΡΑΛΙΚΟΥΝΖΙΤΗΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΚΥΑΝΙΤΗΣΛΑΒΡΑΔΟΡΙΤΗΣ
ΛΑΒΑΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙΛΕΥΚΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΙΓΡΗΣΜΑΤΙ ΓΕΡΑΚΙΟΥΜΑΥΡΟΣ ΟΝΥΧΑΣΜΟΡΓΑΝΙΤΗΣ
ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣΟΠΑΛΙΟ ΛΕΥΚΟΟΥΝΑΚΙΤΗΣΜΑΥΡΟΣ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΟΨΙΔΙΑΝΟΣ ΝΙΦΑΣΚΑΦΕ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΠΡΕΝΙΤΗΣ
ΡΟΔΟΝΙΤΗΣΡΟΖ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΤΙΛΙΟ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΜΠΙΝΙΡΟΥΜΠΙΝΙ ΣΕ ΖΩΪΣΙΤΗΡΟΔΟΧΡΩΣΙΤΗΣΣΙΔΗΡΟΠΥΡΙΤΗΣ
ΣΟΔΑΛΙΤΗΣΤΟΠΑΖΙΤΟΠΑΖΙ IMPERIALΤΟΠΑΖΙ ΡΟΥΤΙΛΙΟΥΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΚΑΡΠΟΥΖΙΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΜΑΥΡΗΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ 
ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΡΟΖΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑΦΘΟΡΙΤΗΣΧΑΛΚΗΔΟΝΙΟΣΧΑΛΚΟΠΥΡΙΤΗΣΧΡΥΣΟΚΟΛΛΑ ΒΗΡΥΛΛΟΣ
ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΟΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΡΟΥΤΙΛΙΟ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣΧΑΟΛΙΤΗΣΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΣΑΡΔΟΝΥΧΑΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΣ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟΣ ΛΙΘΟΣ;

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΜΑΚ;

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΛΙΘΩΝΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ MYSTERYΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
ΑΦΜ 146950954 - ΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Cosmote: +306984187884 - Vodafon: +306947301809

ДЛЯ ИНФОРМАЦИИ В РУССКОМ ЯЗЫКЕ +306955931853


 
Σύνολο online: 1
Επισκέπτες: 1
Χρήστες: 0

Copyright MyCorp © 2022Make a free website with uCoz