ΑρχικήΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣ

ΠΛΕΥΡΑ Α΄

ΚΩΔΙΚΟΣ: 2204

ΕΙΔΟΣ ΟΡΥΚΤΟΥ: ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΟΡΥΚΤΟΥ: ΒΡΑΖΙΛΙΑ

ΒΑΡΟΣ: 24,1 γρ.

ΚΑΡΑΤΙΑ: 120,5

ΥΨΟΣ: (+-): 4,9 εκ.

ΠΛΑΤΟΣ: (+-): 2,5 εκ.

ΠΑΧΟΣ: (+-): 1.3 εκ.

ΤΙΜΗ: 520,00 €

ΠΛΕΥΡΑ Β΄

ΠΛΑΓΙΑ Α΄

ΠΛΑΓΙΑ Β΄

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Ιδιαίτερα σπάνιο και εξαιρετικό μενταγιόν πράσινης Τουρμαλίνης, (ποιότητας κοπής), το οποίο διαπιστώνουμε και μόνο από τις σπάνιες μεγάλες διαστάσεις του. Θα μπορούσαμε να ψάχνουμε ημέρες σε όλο το διαδίκτυο χωρίς να βρούμε όμοιό του. Κάποια λίγα κομμάτια πολύ μικρότερα προσφέρονται σε Ρωσικές ιστοσελίδες με τιμές που κυμαίνονται από 2000-4000 δολάρια.

 

 

Επιπρόσθετες ιδιότητες της πράσινης Τουρμαλίνης, πέραν των γενικών ιδιοτήτων

Είναι ένας εξαιρετικός θεραπευτής. Είναι χρήσιμη στους οραματισμούς. Ανοίγει το τσάκρα της καρδιάς, προάγει την συμπόνια, την τρυφερότητα, την υπομονή και την αίσθηση του ανήκειν. Ο κρύσταλλος αυτός φέρνει ισορροπία και την χαρά της ζωής, μεταμορφώνοντας την αρνητική σε θετική ενέργεια και διαλύοντας τους φόβους και τους αρνητικούς προγραμματισμούς. Αναζωογονεί ολόκληρο το σώμα και τα όργανα και εμπνέει δημιουργικότητα. Με την πράσινη Τουρμαλίνη θα είμαστε σε θέση να δούμε όλες τις πιθανές λύσεις ενός προβλήματος και να επιλέξουμε την πιο εποικοδομητική. Για όποιον την φορά μαγνητίζει αφθονία και ευημερία σε όλα τα επίπεδα της ζωής του. Στην θεραπεία, όπως όλοι οι πράσινοι κρύσταλλοι βοηθά στον καλό, ξεκούραστο και ήρεμο ύπνο και ηρεμεί τον νου και όλον τον εγκέφαλο. Δυναμώνει το νευρικό σύστημα και το προετοιμάζει για μια δονητική μετατόπιση.

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣ

Πρόκειται για πολύτιμους λίθους, ιδιαίτερα ακριβούς ανάλογα με την ποιότητά τους. Στις πανεπιστημιακές έρευνες διαπιστώθηκε ότι η Τουρμαλίνες είναι το μόνο ορυκτό το οποίο εμπεριέχει 26 ιχνοστοιχεία όπως, ιώδιο, σίδηρο, κάλιο, κάλσιο κλπ. Η ενεργειακή και θεραπευτική τους δύναμη για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι ανεκτίμητη, για αυτό και είναι το μοναδικό ορυκτό από το οποίο κατασκευάζονται θεραπευτικά ενδύματα.

Πρέπει πάντα να είναι φορτισμένες με την ενέργεια του ήλιου την οποία μεταδίδουν συνεχόμενα στο σώμα και η οποία συντελεί στην θεραπεία όλου του σώματος και του οργανισμού. Η μοριακή τους δομή συντονίζετε με την δική μας κυτταρική δομή αντιμετωπίζοντας κάθε παρενέργεια. Οι Τουρμαλίνες κάνουν απίστευτα πράγματα, εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητικά κύματα, κόκκινη υπεριώδη θεραπευτική ακτινοβολία και ιονισμό, όλη αυτή η διαδικασία έχει θαυματουργά αποτελέσματα για την ανθρώπινη υγεία σε όποια μορφή και αν την φοράμε, κολιέ, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια κλπ. Σε βραχιόλι πχ. είναι πηγή ενέργειας ιδιαίτερα για αθλητές, σε μενταγιόν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική διότι βρίσκεται στο κέντρο σχεδόν του σώματος. Τα ιχνοστοιχεία απορροφούνται από τον οργανισμό μέσω της επαφής στο δέρμα, όπως τα επιθέματα. Θα πρέπει συχνά να τοποθετείτε στον ήλιο για 20-30 λεπτά, ώστε να απορροφά την ενέργειά του και να φορτίζετε.

Αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα του μυϊκού ιστού, ρευματισμούς, νευρικό, ορμονικό, ενδοκρινολογικό και λεμφικό σύστημα, ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό, αντιμετωπίζει πονοκεφάλους, συμβάλει στην καλύτερη ποιότητα του αίματος, δυναμώνει φλέβες και αρτηρίες, ισορροπεί την αρτηριακή πίεση, ρυθμίζει και ενεργοποιεί την λειτουργία μεταξύ των οργάνων, μας απαλλάσσει από άγχος και κούραση, ενδυναμώνει το ανδρικό και γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα και αντιμετωπίζει τις δερματικές παθήσεις χαρίζοντας υγιή και λαμπερό δέρμα.

Επίσης απομακρύνει κάθε είδους μεταφυσικού φόβου, δίνοντας ήρεμο και αναζωογονητικό ύπνο απαλλαγμένο από εφιάλτες. Από αναφορές πελατών μπορεί να νοιώθετε κατά διαστήματα αλλαγή θερμοκρασίας του λίθου, αλλαγή του βάρους του και μικρές ηλεκτρικές κενώσεις.

Ενδεικτικό της αξίας τους, η πράσινη Τουρμαλίνη επεξεργασμένη για κόσμημα, δηλαδή καθαρότητα κοπής, μπορεί να έχει μεγαλύτερη αξία από αυτή του Σμαραγδιού και η κόκκινη από αυτή του Ρουμπινιού.

 

ΠΙΣΩ


  
Χρήσιμες πληροφορίες    

      

  
ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗΑΙΜΑΤΙΤΗΣΑΚΟΥΑΜΑΡΙΝΑΑΜΑΖΟΝΙΤΗΣΑΜΕΘΥΣΤΟΣΑΜΕΤΡΙΝΗΑΠΑΤΙΤΗΣ
ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑΑΧΑΤΗΣΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΤΗΣΒΡΥΟΑΧΑΤΗΣΓΡΑΝΑΤΗΣΔΕΝΔΡΙΤΗΣΔΙΟΠΤΑΣΙΟΣ
ΕΠΙΔΟΤΟΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟΙΑΣΠΙΣΙΟΛΙΤΗΣΚΑΛΤΣΙΤΗΣΚΑΠΝΙΑΣ
ΚΑΡΝΕΟΛΗΚΙΤΡΙΝΗΣΚΟΡΑΛΙΚΟΥΝΖΙΤΗΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΚΥΑΝΙΤΗΣΛΑΒΡΑΔΟΡΙΤΗΣ
ΛΑΒΑΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙΛΕΥΚΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΙΓΡΗΣΜΑΤΙ ΓΕΡΑΚΙΟΥΜΑΥΡΟΣ ΟΝΥΧΑΣΜΟΡΓΑΝΙΤΗΣ
ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣΟΠΑΛΙΟ ΛΕΥΚΟΟΥΝΑΚΙΤΗΣΜΑΥΡΟΣ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΟΨΙΔΙΑΝΟΣ ΝΙΦΑΣΚΑΦΕ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΠΡΕΝΙΤΗΣ
ΡΟΔΟΝΙΤΗΣΡΟΖ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΤΙΛΙΟ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΜΠΙΝΙΡΟΥΜΠΙΝΙ ΣΕ ΖΩΪΣΙΤΗΡΟΔΟΧΡΩΣΙΤΗΣΣΙΔΗΡΟΠΥΡΙΤΗΣ
ΣΟΔΑΛΙΤΗΣΤΟΠΑΖΙΤΟΠΑΖΙ IMPERIALΤΟΠΑΖΙ ΡΟΥΤΙΛΙΟΥΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΚΑΡΠΟΥΖΙΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΜΑΥΡΗΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ 
ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΡΟΖΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑΦΘΟΡΙΤΗΣΧΑΛΚΗΔΟΝΙΟΣΧΑΛΚΟΠΥΡΙΤΗΣΧΡΥΣΟΚΟΛΛΑ ΒΗΡΥΛΛΟΣ
ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΟΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΡΟΥΤΙΛΙΟ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣΧΑΟΛΙΤΗΣΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΣΑΡΔΟΝΥΧΑΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΣ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟΣ ΛΙΘΟΣ;

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΜΑΚ;

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΛΙΘΩΝΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ MYSTERYΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
ΑΦΜ 146950954 - ΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Cosmote: +306984187884 - Vodafon: +306947301809

ДЛЯ ИНФОРМАЦИИ В РУССКОМ ЯЗЫКЕ +306955931853


 
Σύνολο online: 1
Επισκέπτες: 1
Χρήστες: 0

Copyright MyCorp © 2022Make a free website with uCoz