ΑρχικήΣΩΣΤΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

Οι φυσικοί κρύσταλλοι είναι ζωντανές πηγές ενέργειας και έχουν διαφορετικές επιπτώσεις στην ευημερία και τη διάθεσή μας. Σας παραθέτουμε εδώ έναν πολύ σημαντικό οδηγό ώστε να γνωρίσουμε και να χειριστούμε τις ενέργειες των κρυστάλλων με τον πιο σωστό τρόπο.

 

 

Ότι υπάρχει γύρω μας, από εμάς τους ίδιους ως άτομα έως το άπειρο σύμπαν είναι προικισμένα με ενέργεια, μια ενέργεια αποτελούμενη από δύο αντίθετους πόλους - το YANG, που διεγείρει την έντονη αρσενική προβολή και το YIN, που εκπέμπει την ηρεμία και την απαλότητα της θηλυκής πλευράς. Οι κρύσταλλοι του YIN προάγουν την ανάπτυξη της απαλότητας, της διαίσθησης, της ηρεμίας, της σύνεσης, της θηλυκότητας, της σεξουαλικότητας, του μητρικού ενστίκτου. Ενώ αντίθετα οι κρύσταλλοι του YANG προάγουν την ανάπτυξη δραστηριότητας, αυτοπεποίθησης, επιμονής, θάρρους, σωματικής δύναμης και ηγετικών ικανοτήτων.

 

Σύμφωνα με την αρχαία κινεζική σχολή, οι φυσικοί κρύσταλλοι χωρίζονται σε 3 ομάδες ανάλογα με την ενέργειά τους:

Κρύσταλλοι με ενέργεια Yin - πολύ μαλακή, θηλυκή ενέργεια.

Κρύσταλλοι με ενέργεια YANG - σκληρή αρσενική ενέργεια.

Κρύσταλλοι με την ενέργεια του DAO, είναι η τρίτη ουδέτερη ενέργεια, στην οποία συνυπάρχουν το YIN και το YANG.

 

Οι λίθοι από την ομάδα YIN και YANG καλό θα ήταν να μην φορεθούν μαζί ή τουλάχιστον να μην ακουμπούν μεταξύ τους. Η σύγκρουση αυτών των δύο ενεργειών μπορεί να αποδυναμώσει, να προκαλέσει πονοκέφαλο, ναυτία, αδιαθεσία.

Οι πέτρες με την ενέργεια του DAO μπορούν να συνδυαστούν ταυτόχρονα με οποιαδήποτε από τις ομάδες.

 

Επίσης πολύ σημαντικό (το οποίο γνωρίζουμε από τις έρευνες των Σοβιετικών), η ενέργεια των λίθων παραμένει στην ανθρώπινη αύρα για ένα χρονικό διάστημα που είναι 2 φορές μεγαλύτερο από το χρόνο που φοριέται ένας κρύσταλλος. Με άλλα λόγια, εάν ένας άνθρωπος φορά έναν λίθο για 2 ώρες και στη συνέχεια το αφαιρέσει από πάνω του, τότε η ενέργεια του λίθου θα ενεργεί για άλλες 4 ώρες.

Αλλά! Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε κρυστάλλους με αντίθετες ενέργειες, υπάρχει μια πολύ ασφαλείς επιλογή: βάλτε τους λίθους με ενέργεια ΓΙΝ κάτω από το μαξιλάρι σας κατά την διάρκεια της νύχτας και φοράτε τους λίθους με την ενέργεια ΓΙΑΝΚ κατά την διάρκεια της ημέρας. Ή αντίστροφα.

Διαφορετικές σχολές αστρολογίας αναφέρουν μερικές φορές την ίδια πέτρα σε διαφορετικά φυσικά στοιχεία. Γιατί; Επειδή το ίδιο ορυκτό μπορεί να ανήκει σε διαφορετικές ομάδες ανάλογα με το χρώμα του. Για παράδειγμα, ο Ίασπις ή οι χαλαζιακοί λίθοι των «ματιών» (γεράκι, γάτα, τίγρης, ταύρου), επηρεάζονται και από τα τέσσερα στοιχεία. Κατά επέκταση μπορούν να ανήκουν και στις τρεις ομάδες.

 

Τι είδους κρύσταλλοι ανήκουν σε ποια ενέργεια;

Τα φυσικά στοιχεία - Φωτιά, Αέρα, Γη και Νερό - θα μας βοηθήσουν να το καταλάβουμε.

Στο ΓΙΑΝΚ αντιστοιχούν τα στοιχεία του Αέρα και της Φωτιάς.

Στο ΓΙΝ αντιστοιχούν τα στοιχεία της Γης και του Νερού.

 

Ενδεικτική λίστα με τους κυριότερους κρυστάλλους της αγοράς.

Παρακάτω σας παραθέτουμε μια ενδεικτική λίστα με τους κυριότερους κρυστάλλους ώστε να αποφύγουμε τυχών προβλήματα.

 

Κρύσταλλοι ενέργειας ΓΙΑΝΚ:

Χρυσόλιθος, Ακτινολίτης, Αλεξανδρίτης, Διαμάντι, Αμετρίνη, Ανδαλουσίτης, κόκκινος και καφέ Αχάτης, Βήρυλλος, Βερδελίτης (πράσινη Τουρμαλίνη) Ηλιόδωρο, Ηλιοτρόπιο, Χεσονίτης, Γρανάτης κόκκινος προς ιώδες, Γροσσουλάριος (Γρανάτης πράσινος-κίτρινος), κόκκινο κορούνδιο (ρουμπίνι), το μάτι της Γάτας, μάτι της Τίγρης, μάτι Γερακιού, μάτι του Ταύρου, Λάπις Λάζουλι, Μαγνητίτης, Μολδαβίτης, Μοργανίτης, Νεφρίτης, Οπάλιο (μπλε και φωτιάς), Περίδοτο (Χρυσόλιθος, Ολιβίνης), Πυρίτης, Ροδόλη (ροζ γρανάτης), Ροδονίτης, Ροδοχροσίτης, Ροζ-κόκκινη Τουρμαλίνη, ρουτίλιο χαλαζία, Ροζ Σοδαλίτης, Καρνεόλη, Blue Star Ζαφείρι (κορούνδιο), Σταυρόλιθος, Τιτάνιο, Χρυσό Τοπάζι, Ουνακίτης, Φθορίτης κορεσμένα χρώματα μωβ, Χαλκηδόνιος, Ζιρκόνιο, Χαροϊτης, Spinel (ποικιλίες σπινελίου κόκκινου, κίτρινου ή κίτρινου τόνου), Επίδοτο, Ίασπις κόκκινος, κίτρινος και πορτοκαλί.

 

Κρύσταλλοι ενέργειας ΓΙΝ:

Αχάτης γκρι, γαλακτώδες μπλε, καθώς και Αχάτης κίτρινος, Βρύοαχάτης, Αμέθυστος, Ακουαμαρίνα, Ανυδρίτης, Απατίτη, Αποφυλλίτης, Αραγωνίτης, Τουρκουάζ, Γαγάτης, Αιματίτης, Γκαϊτίτης, Χαολίτης, Δολομίτης, Dravet (καφέ Τουρμαλίνη), Καπνίας χαλαζίας, Καπνίας Τοπάζι (Rauchtopaz), Περλα, Σμαράγδι, Ασβεστίτης, Γαλακτώδες χαλαζίας, Χριστοβαλίτης (μαύρος χαλαζίας), Κυανίτης, Κοράλλι, Κουνζίτης, το μάτι της Γάτας, μάτι της Τίγρης, μάτι Γερακιού, μάτι του Ταύρου, Λεπιδόλιθος, Φεγγαρόπετρα, Σελενίτης, Λαβραδορίτης, Μαλαχίτης, Καπνίας Morion, Μοσχοβίτης, Οψιδιανός, Απολιθωμένο ξύλο, Όνυχας, Ορθόκλαστο, Ροζ χαλαζίας, Μπλε χαλαζίας, Σαρδόνυχας, Σεραφινίτης, Σοδαλίτης, Σελήνιο, Φθορίτης απαλό πράσινους τόνους, Χρυσόκολλα, Χρυσόπρασιος, Χρυσοβήρυλλος, Σελεστίτης, Κιτρίνηςμ, Μαύρη Τουρμαλίνη Sherl, Χαροίτης, Σουνγκίτης, Κεχριμπάρι κίτρινο και γαλακτώδες, Ίασπις –σκούρος – πράσινος - καφέ.

 

Ο Χρυσός ανήκει στο Γιανγκ και το Ασήμι στο Γιν

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 

ΑΡΧΙΚΗ 


  
Χρήσιμες πληροφορίες    

      

  
ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗΑΙΜΑΤΙΤΗΣΑΚΟΥΑΜΑΡΙΝΑΑΜΑΖΟΝΙΤΗΣΑΜΕΘΥΣΤΟΣΑΜΕΤΡΙΝΗΑΠΑΤΙΤΗΣ
ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑΑΧΑΤΗΣΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΤΗΣΒΡΥΟΑΧΑΤΗΣΓΡΑΝΑΤΗΣΔΕΝΔΡΙΤΗΣΔΙΟΠΤΑΣΙΟΣ
ΕΠΙΔΟΤΟΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟΙΑΣΠΙΣΙΟΛΙΤΗΣΚΑΛΤΣΙΤΗΣΚΑΠΝΙΑΣ
ΚΑΡΝΕΟΛΗΚΙΤΡΙΝΗΣΚΟΡΑΛΙΚΟΥΝΖΙΤΗΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΚΥΑΝΙΤΗΣΛΑΒΡΑΔΟΡΙΤΗΣ
ΛΑΒΑΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙΛΕΥΚΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΙΓΡΗΣΜΑΤΙ ΓΕΡΑΚΙΟΥΜΑΥΡΟΣ ΟΝΥΧΑΣΜΟΡΓΑΝΙΤΗΣ
ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣΟΠΑΛΙΟ ΛΕΥΚΟΟΥΝΑΚΙΤΗΣΜΑΥΡΟΣ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΟΨΙΔΙΑΝΟΣ ΝΙΦΑΣΚΑΦΕ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΠΡΕΝΙΤΗΣ
ΡΟΔΟΝΙΤΗΣΡΟΖ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΤΙΛΙΟ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΜΠΙΝΙΡΟΥΜΠΙΝΙ ΣΕ ΖΩΪΣΙΤΗΡΟΔΟΧΡΩΣΙΤΗΣΣΙΔΗΡΟΠΥΡΙΤΗΣ
ΣΟΔΑΛΙΤΗΣΤΟΠΑΖΙΤΟΠΑΖΙ IMPERIALΤΟΠΑΖΙ ΡΟΥΤΙΛΙΟΥΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΚΑΡΠΟΥΖΙΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΜΑΥΡΗΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ 
ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΡΟΖΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑΦΘΟΡΙΤΗΣΧΑΛΚΗΔΟΝΙΟΣΧΑΛΚΟΠΥΡΙΤΗΣΧΡΥΣΟΚΟΛΛΑ ΒΗΡΥΛΛΟΣ
ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΟΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΡΟΥΤΙΛΙΟ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣΧΑΟΛΙΤΗΣΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΣΑΡΔΟΝΥΧΑΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΣ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟΣ ΛΙΘΟΣ;

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΜΑΚ;

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΛΙΘΩΝΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ MYSTERYΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
ΑΦΜ 146950954 - ΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Cosmote: +306984187884 - Vodafon: +306947301809

ДЛЯ ИНФОРМАЦИИ В РУССКОМ ЯЗЫКЕ +306955931853


 
Σύνολο online: 1
Επισκέπτες: 1
Χρήστες: 0

Copyright MyCorp © 2022Make a free website with uCoz