ΑρχικήΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

 

Με μια πρώτη σύντομη ενδεικτική αναφορά λοιπόν, μπορούμε να πούμε ότι σωστά ενεργοποιημένοι λίθοι βοηθοί, όπως ο Αχάτης, ο μαύρος Όνυχας, ο Αιματίτης, το Μάτι του Γερακιού, το Μάτι της Τίγρης, κλπ είναι άκρως προστατευτικοί λίθοι, η μαύρη Τουρμαλίνη δε, όχι μόνο απορροφά την αρνητική ενέργεια αλλά την επιστρέφει στον αποστολέα ως "τιμωρός της επίθεσης". Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι όσοι αρχίζουν να ασχολούνται με τις απόκρυφες τέχνες και ιδιαίτερα στις μεγάλες σχολές της Ρωσίας, είναι ο πρώτος λίθος που προμηθεύονται δημιουργώντας το πρώτο φυλακτό προστασίας. Από τους κορυφαίους βέβαια λίθους προστασίας, εκτός των άλλων, θεωρείται το Ρουτίλιο (λίθος της Αφροδίτης), ο Χρυσοπράσιος και ο Ίασπις. Για τον λόγο ότι σωστά ενεργοποιημένοι, όχι μόνο απορροφούν μια ψυχική ή σωματική επίθεση, αλλά απομακρύνουν παλαιότερα προβλήματα, τα οποία έχουν "εγκατασταθεί" στο πνευματικό, υλικό η ενεργειακό σώμα και πλέγμα μας. 

 

Ένα άλλο μεγάλο θέμα όμως είναι, ότι δεν μπορούμε να φοράμε επάνω μας όλους τους λίθους, σε όλες τις ημέρες και ώρες. Όπως ο Αιματίτης πχ. (δεν πρέπει να κοιμόμαστε ποτέ φορώντας τον) αλλά και οι περισσότεροι λίθοι, (κάτι που δεν το αναφέρουν αυτοί που εμπορεύονται το είδος), και οι λόγοι είναι πολλοί και σύνθετοι. Από την ισχυρή ενέργεια που εκπέμπει ο Αιματίτης πχ. και την οποία δεν θα αντέξουμε για μεγάλο διάστημα, προκαλώντας μας κυρίως σωματικές ή συναισθηματικές ανωμαλίες έως τις πλανητικές ώρες και τις πλανητικές θέσεις οι οποίες κατά περίπτωση επηρεάζουν σε μικρό ή μεγάλο βαθμό τα ορυκτά και τις δονήσεις τους. Επίσης κανένας δεν αναφέρεται στις αρνητικές επιδράσεις που μπορεί να μας επιβαρύνουν σε πολλές περιπτώσεις ορισμένοι λίθοι όπως πχ. το Οπάλιο Αυστραλίας.

 

          

Ιδιαίτερες και πανίσχυρες επιδράσεις έχει και ο συνδυασμός πολύτιμων λίθων και Ρούνων, όπου εδώ στην πρακτική της Τέχνης «παντρεύουμε» τις ιδιαίτερα υψηλές δονήσεις ορισμένων λίθων όπως του Μαύρου Όνυχα ή της Μαύρης Τουρμαλίνης με τα πανίσχυρα Ρουνικά σύμβολα, κατά αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε φυλακτά πχ προστασίας στην προκειμένη περίπτωση αυτών των ορυκτών, για τα οποία οποιαδήποτε ψυχική επίθεση εναντίων μας μπορεί να αποβεί ακόμα και μοιραία για τον επιτιθέμενο. Γενικά ο συνδυασμός λίθων και Ρούνων, σ όλα τα επιθυμητά αποτελέσματα είναι πολύ ισχυρός. Δυστυχώς στον δυτικό κόσμο η εργασίες με Ρούνους περιορίζονται μόνο στην μαντική τέχνη και αυτή τις περισσότερες φορές καταγράφετε λανθασμένα ή με πολύ λιγοστές πληροφορίες. Η δύναμη όμως των Ρούνων ή μιας Ρουνικής φόρμουλας από μόνη της είναι πανίσχυρη, άκρως αποτελεσματική και με άμεσα αποτελέσματα, πόσο μάλλον ο συνδυασμός της με πολύτιμους λίθους.

Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι για την Ρουνική μαντεία οι κατασκευαστές που γνωρίζουν, κατασκευάζουν το μαντικό σετ κυρίως επάνω σε λίθους,  σε παγκόσμιο επίπεδο, (φυσικά και σε ξύλο βελανιδιάς), με χαμηλότερη όμως ενέργεια και αποτελεσματικότητα.      

Σε αυτό το σημείο θέλω να σας συμβουλέψω να μην αρχίσετε να ψάχνετε πληροφορίες για πρακτικές εργασίες με Ρούνους σε ελληνικές σελίδες. Όλες οι πρακτικές είναι από ημιτελείς έως εντελώς άσχετες και τα αποτελέσματα θα είναι σίγουρα αρνητικά. 

Αυτό που πρέπει ιδιαίτερα  να προσέξουμε είναι οι ιδιότητες στις οποίες υπάρχει πολύ σύγχυση με ευθύνη κυρίως των εμπορικών καταστημάτων οι οποίοι δεν έχουν καμιά σχέση με πνευματικές εργασίες και αποκρυφιστικές γνώσεις. Οπότε βλέπουμε σε πολλές περιπτώσεις ότι για έναν λίθο οι ιδιότητες μπορούν να ξεπερνούν κατά πολύ τις πραγματικές, ώστε πολύ εύκολα να μπορεί να αντικατασταθεί με κάποιον άλλον που υπάρχει διαθέσιμος στην γκάμα των προϊόντων τους.

Διαβάστε ενδυκτικά τις ιδιότητες και ιδιαιτερότητες του κάθε ορυκτού ώστε να έχετε μια πρώτη επιγραμματική εικόνα για να μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας, άσχετα εάν τους προμηθευτείτε από εμάς ή από κάπου αλλού. Σύντομα θα αναρτηθούν λεπτομέρειες για ιδιότητες των λίθων πέραν αυτών που συνηθίζονται στις δυτικές βιβλιογραφίες (που και εμείς προσωρινά χρησιμοποιούμε), για να μάθουμε πως μπορούμε να δουλεύουμε μαζί τους με ασφάλεια και να τους μετατρέπουμε σε πολύτιμα εργαλεία και βοηθούς στην δύσκολη καθημερινότητά μας, πως μπορούμε εύκολα και απλά να τους χρησιμοποιήσουμε σε κρυσταλλοθεραπεία στο σπίτι μας χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι να παρακολουθήσουμε πανάκριβες συνεδρίες. Αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης των λίθων και κρυστάλλων, να μας βοηθούν να ξεπερνούμε τις αντιξοότητες και να προσεγγίζουμε ευκολότερα τις επιθυμίες μας.  

  

Μια και ο κάθε πολύτιμος λίθος έχει την δική του, μοναδική ενέργεια και δόνηση, έτσι και η σύνδεση με τον "κύριό" του είναι μοναδική και ιδιαίτερη σε κάθε περίπτωση. Θα πρέπει να του συμπεριφερόμαστε με ιδιαίτερη αγάπη, να μιλάμε μαζί του όπως θα κάναμε με έναν καλό μας φίλο, με λόγια ή νοητά δεν έχει σημασία, οι συναισθηματικές μας δονήσεις μεταφέρονται είτε έτσι είτε αλλιώς. Να του εμπιστευόμαστε συναισθηματικές μας καθημερινές καταστάσεις, ώστε οι δονήσεις μας να συντονιστούν με τον καιρό όσο πιο αρμονικά με τις δονήσεις του συντρόφου λίθου ή λίθων μας . Οι πρόγονοί μας και οι έρευνες, παρατήρησαν και μια άλλη αξιοσημείωτη ιδιότητα των λίθων, είναι η βοήθεια που προσφέρουν σε ένα άτομο για την προσωπική πνευματική του ανάπτυξη. Οι λίθοι μπορούν να βοηθήσουν ένα άτομο να ανακαλύψει και να αποκαλύψει, όλες τις ικανότητες και τα ταλέντα του, καθώς και να αποκτήσει νέα, στα οποία έχει τάσεις αλλά δεν τις γνώριζε. Όλα αυτά συμβαίνουν σε πνευματικό και ενεργειακό επίπεδο. Οι λίθοι είναι "ζωντανά πλάσματα" του πλανήτη μας. Είναι σε θέση να αποθηκεύουν και να μεταδίδουν την ενέργεια και τις πληροφορίες που αποθηκεύονται σε αυτούς, "αυτοί συνδέονται με τον καθολικό Νου.". Ως εκ τούτου, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε τους βοηθούς μας και να αναπτύξουμε τις μοναδικές μας σχέσεις μαζί τους, όπως είναι και η μοναδικότητα του κάθε λίθου ξεχωριστά. Το κόστος είναι πραγματικά αμελητέο, όπως και θα διαπιστώσετε μόνοι σας, σημαντικότερο είναι ο χρόνος και η πίστη που θα αφιερώσουμε οι ίδιοι μας, για να πετύχουμε τις μεγάλες αλλά εφικτές αλλαγές στην ζωή μας.

    

 

 

ΑΡΧΙΚΗ


  
Χρήσιμες πληροφορίες    

      

  
ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗΑΙΜΑΤΙΤΗΣΑΚΟΥΑΜΑΡΙΝΑΑΜΑΖΟΝΙΤΗΣΑΜΕΘΥΣΤΟΣΑΜΕΤΡΙΝΗΑΠΑΤΙΤΗΣ
ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑΑΧΑΤΗΣΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΤΗΣΒΡΥΟΑΧΑΤΗΣΓΡΑΝΑΤΗΣΔΕΝΔΡΙΤΗΣΔΙΟΠΤΑΣΙΟΣ
ΕΠΙΔΟΤΟΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟΙΑΣΠΙΣΙΟΛΙΤΗΣΚΑΛΤΣΙΤΗΣΚΑΠΝΙΑΣ
ΚΑΡΝΕΟΛΗΚΙΤΡΙΝΗΣΚΟΡΑΛΙΚΟΥΝΖΙΤΗΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΚΥΑΝΙΤΗΣΛΑΒΡΑΔΟΡΙΤΗΣ
ΛΑΒΑΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙΛΕΥΚΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΙΓΡΗΣΜΑΤΙ ΓΕΡΑΚΙΟΥΜΑΥΡΟΣ ΟΝΥΧΑΣΜΟΡΓΑΝΙΤΗΣ
ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣΟΠΑΛΙΟ ΛΕΥΚΟΟΥΝΑΚΙΤΗΣΜΑΥΡΟΣ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΟΨΙΔΙΑΝΟΣ ΝΙΦΑΣΚΑΦΕ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΠΡΕΝΙΤΗΣ
ΡΟΔΟΝΙΤΗΣΡΟΖ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΤΙΛΙΟ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΜΠΙΝΙΡΟΥΜΠΙΝΙ ΣΕ ΖΩΪΣΙΤΗΡΟΔΟΧΡΩΣΙΤΗΣΣΙΔΗΡΟΠΥΡΙΤΗΣ
ΣΟΔΑΛΙΤΗΣΤΟΠΑΖΙΤΟΠΑΖΙ IMPERIALΤΟΠΑΖΙ ΡΟΥΤΙΛΙΟΥΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΚΑΡΠΟΥΖΙΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΜΑΥΡΗΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ 
ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΡΟΖΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑΦΘΟΡΙΤΗΣΧΑΛΚΗΔΟΝΙΟΣΧΑΛΚΟΠΥΡΙΤΗΣΧΡΥΣΟΚΟΛΛΑ ΒΗΡΥΛΛΟΣ
ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΟΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΡΟΥΤΙΛΙΟ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣΧΑΟΛΙΤΗΣΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΣΑΡΔΟΝΥΧΑΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΣ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟΣ ΛΙΘΟΣ;

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΜΑΚ;

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΛΙΘΩΝΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ MYSTERYΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
ΑΦΜ 146950954 - ΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Cosmote: +306984187884 - Vodafon: +306947301809

ДЛЯ ИНФОРМАЦИИ В РУССКОМ ЯЗЫКЕ +306955931853


 
Σύνολο online: 3
Επισκέπτες: 3
Χρήστες: 0

Copyright MyCorp © 2022Make a free website with uCoz