ΑρχικήΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

 

Μια άλλη ιδιαίτερη πτυχή των ιδιοτήτων των πολύτιμων λίθων είναι η θεραπευτικές τους ιδιότητες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα στα χρόνια της Σοβιετικής Ένωσης και πάνω από 50 χρόνια το κεχριμπάρι είχε πολλές φαρμακευτικές εφαρμογές, μεταξύ άλλων σε κολιέ και σε άμεση επαφή με τον λαιμό, πωλούνταν  στα φαρμακεία όλης της Σοβιετικής επικράτειας ως καταπραϋντικό και πλήρως θεραπευτικό κατά του θυρεοειδή !!! Βέβαια ο χρόνος θεραπείας ήταν έξι μήνες χωρίς να βγαίνει το κολιέ από το λαιμό σε 24ωρη βάση και βέβαια να παίρνει ο ασθενής και ειδικά χάπια κεχριμπαριού όπως βλέπετε και στις παρακάτω εικόνες. Πολλές φορές ακούγετε ή λέγετε και εδώ στην Ελλάδα ότι για τον θυρεοειδή να φοράτε κεχριμπάρι προτείνοντας κάποιο κρεμαστό για τον λαιμό. Είναι λάθος και έχει ως αποτέλεσμα να απογοητεύετε ο κόσμος θεωρώντας ότι αυτό είναι μύθος. Τι δύναμη μπορεί να έχει ένα κομμάτι κρεμαστό συγκριτικά με ένα ολόκληρο κολιέ φορώντας το και 24 ώρες;  Είναι σαν να παίρνουμε μια αγωγή και να λαμβάνουμε το ένα τοις εκατό του φαρμάκου. 

Αν δεν βοηθούσαν βέβαια, αυτές οι εφαρμογές δεν θα άντεχαν τόσα χρόνια. Με την κατάρρευση της Σοβιετικής ένωσης όμως και την έλευση της ελεύθερης αγοράς, αποσύρθηκαν αυτά τα κολιέ και τα περισσότερα ορυκτά σκευάσματα από τα φαρμακεία στην Ρωσία, για να πάρουν την θέση τους τα σύγχρονα βιομηχανικά φάρμακα.

 

 

Εάν δούμε τις πρακτικές στα νοσοκομεία του τότε με το σήμερα, θα καταλάβουμε την έννοια των λόγων των σοφών διδασκάλων ότι  «οι πολύτιμοι λίθοι μαζί με τα βότανα είναι δώρα προς τον άνθρωπο από τις ανώτερες δυνάμεις του σύμπαντος». Αυτή την στιγμή παγκοσμίως οι μόνοι εναπομείναντες αυτών των πρακτικών (και ίσος όχι για πολύ ακόμα) είναι σε πολύ χαμηλό πλέον βαθμό οι Ρώσοι, οι Κινέζοι και οι άλλες ασιατικές χώρες με χαμηλότερο επίπεδο βιομηχανίας και φυσικά δεν εννοώ την κινεζική βιομηχανική επανάσταση και εξαγωγική προώθηση, αλλά τις νοσοκομειακές τους πρακτικές στο εσωτερικό της χώρας τους.

 

 

Η κρυσταλλοθεραπεία τα τελευταία χρόνια κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στις δυτικές χώρες, εκμεταλλευόμενη την αρχαία, και κυρίως Ελληνική, Κινέζικη, Ινδική, Θιβετιανή και σύγχρονη γνώση των Σοβιετικών. Βέβαια με υψηλότατα οικονομικά ανταλλάγματα. Μία θεραπευτική αγωγή 5 ημερών στην Γερμανία πχ. για δερματικές ή γυναικολογικές παθήσεις, κοστίζει πάνω από 600 ευρώ και 2 μήνες αναμονή για ραντεβού. Τα αποτελέσματα βέβαια είναι εντυπωσιακά αλλά δυσβάστακτα για τα χαμηλά αλλά και για τα μεσαία πολλές φορές οικονομικά εισοδήματα των πληθυσμών. Το αποτέλεσμα δείχνει με το πέρας των τελευταίων δεκαετιών ότι πρώτος στόχος στην δύση ήταν τόσα χρόνια να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο ως προς τις γενικότερες ιδιότητες των λίθων, για προφανείς λόγους (φαρμακοβιομηχανίες), να τους δώσουν μια αποκρυφιστική έννοια ή ότι πρόκειται για μύθο, ενάντια ακόμα και στις θρησκευτικές πεποιθήσεις της πλειοψηφίας, ώστε να μην είναι ιδιαίτερα αποδεκτές πρακτικές και τώρα υπό την μορφή μιας σύγχρονης κρυσταλλοθεραπείας, η οποία στις περισσότερες δυτικές χώρες αναπτύσσετε ραγδαία, ιδιαίτερα σε πολυτελείς χώρους και ξενοδοχεία πολλών αστέρων και ελεγχόμενη βέβαια από μεγάλα οικονομικά κεφάλαια (όπως στην Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία, Βέλγιο κλπ), να εμφανιστεί και να είναι μάλιστα εκ των πραγμάτων ένα προνόμιο των λίγων.

 

Κάνοντας εδώ μια μικρή παρένθεση θα αναφέρουμε ότι κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τα βότανα για τα οποία η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ψήφισμα εδώ και αρκετά χρόνια, το οποίο σταδιακά εφαρμόζεται με μαθηματική ακρίβεια και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα απαγορεύεται η ελεύθερη πώληση βοτάνων και θα προωθούνται μόνο μέσω των φαρμακοβιομηχανιών σε μορφή κάψουλας και σε ανάλογα υψηλή τιμή.

Οι χρήσεις των πολύτιμων λίθων στην κρυσταλλοθεραπεία χωρίζονται κυρίως σε τρεις κατηγορίες, στην εξωτερική χρήση με την τοποθέτηση κατάλληλων λίθων επάνω στην περιοχή με τα προβληματικά όργανα ή σε περιπτώσεις δερματικών παθήσεων στην περιοχή αυτών, (όπως είδαμε παραδείγματα σε όλες τις παραπάνω φωτογραφίες).

Ή με το να τους φοράμε σε μορφή κοσμημάτων με άμεση επαφή στο σώμα, όπως κρεμαστά στον λαιμό ή βραχιόλια. Στα κοσμήματα όπως σκουλαρίκια ή βραχιόλια όπου οι λίθοι κρέμονται στον αέρα, χάνετε πολύ από την αποτελεσματικότητά τους για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχει άμεση επαφή με το σώμα. 

 

 

 

Δεύτερη θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την τεχνική του μπάνιου, όπου βάζουμε τους κατάλληλους λίθους στην μπανιέρα μας. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση στα ειδικά θεραπευτικά κέντρα, ολόκληρη η μπανιέρα είναι κατασκευασμένη συνήθως από κρύσταλλο χαλαζία, τον δυνατότερο θεραπευτικό λίθο όλων, ή υπάρχουν ειδικές πισίνες για περισσότερους ανθρώπους μαζί, όπου η κρυσταλλοθεραπεία συνδυάζεται και με ΣΠΑ γενικότερα. Μην απογοητεύεστε όμως βλέποντας φωτογραφίες των πολυτελών κέντρων κρυσταλλοθεραπείας και η τοποθέτησης των λίθων στην μπανιέρα του σπιτιού μας είναι το ίδιο αποτελεσματικός τρόπος και σίγουρα οικονομικότερος από τις συνεδρίες αυτών των ακριβών κέντρων, είτε είμαστε μόνοι, είτε μαζί με τον σύντροφό μας, δημιουργώντας παράλληλα και μια όμορφη κατάλληλη ατμόσφαιρα, απολαμβάνοντας το θεραπευτικό μας μπάνιο.  

  

 

Η τρίτη τεχνική και ίσος η πιο απλή, αλλά αποτελεσματικότερη κατά πολλούς, είναι η εσωτερική χρήση υπό την μορφή ενεργειακού νερού, το οποίο έχει φορτιστεί με την ενέργεια των λίθων που είναι τοποθετημένοι σε δοχεία νερού, κανάτες πχ. (όχι πλαστικές) σε συνδυασμό της έκθεσής του για ορισμένες ώρες στον ήλιο για ακόμη μεγαλύτερη απόδοση. Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά από αξιοσημείωτα έως εντυπωσιακά. Είναι εντελώς ακίνδυνη και μπορούμε να την εφαρμόσουμε παράλληλα με οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή. Εδώ θα πρέπει να προσέξουμε διότι δεν μπορούμε να πιούμε νερό το οποίο έχει έρθει σε επαφή με ορισμένα ορυκτά όπως τον Μαλαχίτη  ή τον Αιματίτη ο οποίος θα αφήσει υπολείμματα σκουριάς διότι αποτελείτε κατά μεγάλο ποσοστό από σίδηρο. Για αυτού του είδους τους λίθους υπάρχει συγκεκριμένη τεχνική.    

 

 

Σύντομα θα μπορείτε να προμηθευτείτε και λίθους κρυσταλλοθεραπείας από την σελίδα μας, με τις κατάλληλες πληροφορίες για την χρήση τους και για κάθε λίθο ή συνδυασμό λίθων και την εφαρμογή τους ανάλογα με τις ιδιότητές τους.

Αυτό που πρέπει επίσης να προσέξουμε είναι ότι όπως όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί έτσι και οι λίθοι «κουράζονται», ναι καλά διαβάσατε, θέλουν  κατά διαστήματα να τους αφήνουμε σε κρύο νερό να χαλαρώνουν, να τους σκουπίζουμε χρησιμοποιώντας φυτικά πανιά, να τους λαδώνουμε με αιθέρια έλαια, να τους μιλάμε με αγάπη ευχαριστώντας τους για την πολύτιμη βοήθειά τους. Τα αποτελέσματα μιας τέτοιας σχέσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν και θα εκπλαγείτε με αυτά.

Το σημαντικότερο βέβαια πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι χάνουν την υπομονή τους μην βλέποντας άμεσο αποτέλεσμα όπως σε μια φαρμακευτική αντιβίωση πχ. και θεωρούν ότι είναι μύθος η κρυσταλλοθεραπεία στην καλύτερη των περιπτώσεων ή ότι παραπλανήθηκαν στην χειρότερη.  

Όπως συνηθίζετε σε αυτές τις περιπτώσεις και πρέπει να αναφέρουμε, σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να παραμελούμε τις επιστημονικά ιατρικές συμβουλές. Οι πρακτικές της κρυσταλλοθεραπείας άλλωστε, είναι φυσικές και μπορούν να χρησιμοποιηθούν παράλληλα, σε καμιά περίπτωση δεν επηρεάζουν τις φαρμακευτικές αγωγές που τυχών ακολουθεί κάποιος.

Προσωπικά όμως, δεν θα μας απασχολούσε το γεγονός με ποιο τρόπο θα θεραπευόμασταν, είτε από ιατρική αγωγή, είτε με κρυστάλλους, είτε ακόμα και με φυτικά βότανα (τα οποία έχουμε και όχι μόνο εμείς, σε πολύ υψηλή εκτίμηση) είτε και με συνδυασμό όλων μαζί. Το ζητούμενο είναι το αποτέλεσμα και εάν θα μπορούσαμε να αυξήσουμε τις όποιες πιθανότητες, χωρίς να επεμβαίνουμε ουσιαστικά και πρακτικά στις ιατρικές αγωγές, δεν βλέπουμε τον λόγο να μην το κάνουμε. Ζούμε στον αναπτυγμένο κόσμο της δύσης όμως και ακολουθούμε συγκεκριμένους κανόνες ελεύθερης και καταναλωτικής αγοράς και στην υγεία, δεν μπορούμε όμως να παραβλέψουμε, ότι οι Ασιάτες για παράδειγμα και συγκεκριμένα οι Κινέζοι, έχουν εντελώς διαφορετικές μεθόδους στα νοσοκομεία τους από εμάς εδώ, πάνω από το 60% των παθήσεων το αντιμετωπίζουν με φυσικές και φυτικές μεθόδους, είτε λέγετε βελονισμός, είτε κρυσταλλοθεραπεία είτε με φυτικά σκευάσματα. Εκεί όμως οι υπηρεσίες υγείας και οι φαρμακευτική βιομηχανία είναι ακόμη κρατική υπόθεση με ότι αυτό συνεπάγεται, όπως ήταν και στην πρώην Σοβιετική ένωση και το παράδειγμα του κεχριμπαριού.

 

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ;

 

 


  
Χρήσιμες πληροφορίες    

      

  
ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗΑΙΜΑΤΙΤΗΣΑΚΟΥΑΜΑΡΙΝΑΑΜΑΖΟΝΙΤΗΣΑΜΕΘΥΣΤΟΣΑΜΕΤΡΙΝΗΑΠΑΤΙΤΗΣ
ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑΑΧΑΤΗΣΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΤΗΣΒΡΥΟΑΧΑΤΗΣΓΡΑΝΑΤΗΣΔΕΝΔΡΙΤΗΣΔΙΟΠΤΑΣΙΟΣ
ΕΠΙΔΟΤΟΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟΙΑΣΠΙΣΙΟΛΙΤΗΣΚΑΛΤΣΙΤΗΣΚΑΠΝΙΑΣ
ΚΑΡΝΕΟΛΗΚΙΤΡΙΝΗΣΚΟΡΑΛΙΚΟΥΝΖΙΤΗΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΚΥΑΝΙΤΗΣΛΑΒΡΑΔΟΡΙΤΗΣ
ΛΑΒΑΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙΛΕΥΚΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΙΓΡΗΣΜΑΤΙ ΓΕΡΑΚΙΟΥΜΑΥΡΟΣ ΟΝΥΧΑΣΜΟΡΓΑΝΙΤΗΣ
ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣΟΠΑΛΙΟ ΛΕΥΚΟΟΥΝΑΚΙΤΗΣΜΑΥΡΟΣ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΟΨΙΔΙΑΝΟΣ ΝΙΦΑΣΚΑΦΕ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΠΡΕΝΙΤΗΣ
ΡΟΔΟΝΙΤΗΣΡΟΖ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΤΙΛΙΟ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΜΠΙΝΙΡΟΥΜΠΙΝΙ ΣΕ ΖΩΪΣΙΤΗΡΟΔΟΧΡΩΣΙΤΗΣΣΙΔΗΡΟΠΥΡΙΤΗΣ
ΣΟΔΑΛΙΤΗΣΤΟΠΑΖΙΤΟΠΑΖΙ IMPERIALΤΟΠΑΖΙ ΡΟΥΤΙΛΙΟΥΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΚΑΡΠΟΥΖΙΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΜΑΥΡΗΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ 
ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΡΟΖΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑΦΘΟΡΙΤΗΣΧΑΛΚΗΔΟΝΙΟΣΧΑΛΚΟΠΥΡΙΤΗΣΧΡΥΣΟΚΟΛΛΑ ΒΗΡΥΛΛΟΣ
ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΟΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΡΟΥΤΙΛΙΟ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣΧΑΟΛΙΤΗΣΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΣΑΡΔΟΝΥΧΑΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΣ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟΣ ΛΙΘΟΣ;

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΜΑΚ;

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΛΙΘΩΝΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ MYSTERYΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
ΑΦΜ 146950954 - ΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Cosmote: +306984187884 - Vodafon: +306947301809

ДЛЯ ИНФОРМАЦИИ В РУССКОМ ЯЗЫКЕ +306955931853


 
Σύνολο online: 1
Επισκέπτες: 1
Χρήστες: 0

Copyright MyCorp © 2022Make a free website with uCoz