ΑρχικήΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

 

Υπάρχει η λανθασμένη άποψη σε πολύ μεγάλο αριθμό ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, ότι οι πολύτιμοι λίθοι και οι ιδιότητές τους συμβαδίζουν μόνο με τα αστρολογικά ζώδια και αυτό οφείλετε κατά πρώτο λόγο σε αστρολόγους και «μέντιουμ», οι οποίοι τους συνδέουν μόνο με τις δικές τους επαγγελματικές δραστηριότητες. Οι αστρολογικές όμως συνδέσεις με τους ορυκτούς λίθους, είναι μόνο μια μικρή παράμετρος των ορυκτών. Κατά δεύτερο λόγο οφείλετε στους εμπόρους με τα καταστήματα ή διαδικτυακά e-shop, οι οποίοι ως επί το πλείστον προβάλουν με έμφαση τις θετικές ιδιότητες και επιδράσεις των ορυκτών, βασισμένοι κυρίως στην ευρεία διάδοση της αστρολογίας και τις πολυδιαφημισμένες αστρολογικές προβλέψεις.

  

Εάν προσέξουμε, οι αναφορές σε τηλεοπτικές εκπομπές, έντυπα, εφημερίδες, αστρολογικές παροτρύνσεις αλλά και στα εμπορικά καταστήματα,  όλοι αναφέρουν μόνο την θετική επιρροή και ιδιότητες των ορυκτών, χωρίς να επισημαίνεται το σημαντικότερο, για ποιους ανθρώπους και σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να έχουμε κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα, είτε σε φυσικό σωματικό επίπεδο είτε στο πνευματικό και ενεργειακό μας πεδίο. Για ποιους ανθρώπους δηλαδή, δεν ενδεικνύονται ορισμένοι λίθοι γενικώς, αλλά και σε ποια σωματική, ψυχική ή πνευματική κατάσταση βρίσκετε ο κάθε ενδιαφερόμενος. Για παράδειγμα δεν θα πρότεινα ποτέ έναν Λαβραδορίτη σε παιδιά κάτω των 16 ετών, είναι πολύ βαρύς ενεργειακά λίθος και σε μικρότερες ηλικίες θα παρουσίαζε πονοκεφάλους και αϋπνίες.  Δεν μπορεί όλοι να αντιμετωπίζονται με τους ίδιους όρους, γιατί απλά ο κάθε ένας μας είναι διαφορετικός και με διαφορετικές ανάγκες και προβλήματα.

Τα ορυκτά στο σύνολό τους είναι μια ολόκληρη επιστήμη, οπότε πριν αναφερθούμε αποσπασματικά σε κάποιες ιδιότητες καλό θα ήταν να γνωρίζουμε όλες τις παραμέτρους και επιδράσεις, τόσο τις θετικές όσο και τις αρνητικές. Το πρόβλημα που δημιουργείτε με αυτήν την λογική προώθησης είναι, ότι ο κόσμος τελικά δεν γνωρίζει πως μπορεί να ωφεληθεί σε ένα πολύ ευρύτερο και πιο σημαντικό πολυεπίπεδο πεδίο, με απλές εφαρμογές, επιλέγοντας τους πιο κατάλληλους λίθους και ορυκτά με βάση τις ανάγκες του κάθε ενός ξεχωριστά.

Η ερώτηση που μπορούσε να τεθεί είναι «και πως γίνεται να μας επηρεάζουν τόσο πολύ τα ορυκτά»;

Ως ζωντανοί οργανισμοί οι ορυκτοί λίθοι και στην περίπτωση των ιδιοτήτων «αφουγκράζονται» σε επίπεδο δονήσεων τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας, στην περίπτωση της κρυσταλλοθεραπείας δε, αναγνωρίζουν μέσω της αύρας μας τις σωματικές, ψυχικές και πνευματικές μας ανάγκες και δυσλειτουργίες. Η θεραπεία με ορυκτούς κρυστάλλους έγκειται στην πεποίθηση ότι οι κρύσταλλοι εμπεριέχουν ενέργεια και χαρακτηριστικά, που είναι ικανά να υποστηρίξουν θεραπευτικά την καλή ψυχοσωματική υγεία. Δεν αποτελούσε μέρος επιστημονικής έρευνας της σύγχρονης ιατρικής θεωρίας και πρακτικής έως ότου οι σοβιετικοί κάνουν απίστευτες επιστημονικές έρευνες, αλλά και πρίν ήταν μια γενικότερη θεώρηση των θεραπευτικών δυνατοτήτων των κρυστάλλων που έλεγε ότι οι φυσικοί ορυκτοί κρύσταλλοι με συγκεκριμένη ατομική δομή, έχουν μεταφυσικές ικανότητες. Οι κρυσταλλοθεραπευτές, αναφέρουν ότι αυτό το σύστημα λειτουργεί,  γιατί τα πάντα είναι ενέργεια και παλλόμενα σε διάφορα μήκη κύματος και θεραπεύουν διά μέσου αυτών των δονήσεων. Κάθε ζωντανός οργανισμός έχει ένα ενεργειακό δονητικό σύστημα, που εμπεριέχει ενεργειακά κέντρα (τσάκρα), λεπτοφυή σώματα και μεσημβρινούς. Χρησιμοποιώντας τους αντίστοιχους κρυστάλλους κάποιος  μπορεί να επανασυντονίσει ένα ενεργειακό σύστημα ή να εξισορροπήσει το φυσικό ενεργειακό πεδίο, επιτυγχάνοντας έτσι μια καλή φυσική κατάσταση. Οι πιο παλαιές αναφορές σχετικά με την θεραπεία με κρυστάλλους μας έρχονται από την αρχαία Αίγυπτο. Ο πάπυρος του Eber αναφέρει την θεραπευτική χρήση πολλών ορυκτών κρυστάλλων. Η θεραπεία με κρυστάλλους αναφέρεται, επίσης στο ινδικό θεραπευτικό σύστημα της Αγιουρβέδα και στη παραδοσιακή κινέζικη ιατρική εδώ και περίπου 5000 χρόνια.

Την πρώτη ερώτηση που θα θέταμε φυσικά και εμείς θα ήταν γιατί στις περισσότερες φορές δεν έχουμε αποτελέσματα; Αυτή η απάντηση είναι ιδιαίτερα σύνθετη.

Ο πρώτος και κυριότερος λόγος είναι ότι αγοράζοντας κάποιο ορυκτό ή κόσμημα από φυσικό ορυκτό δεν έχουμε ουσιαστικά πραγματική πίστη ότι μπορεί να ευεργετηθούμε, καθώς η κοινή λογική της επιστημονικής τεκμηρίωσης δεν μας το επιτρέπει.  Φτάνει όμως μόνο να αναλογιστούμε, μέσα από το πέρασμα του χρόνου, πόσες φορές, όλες οι επιστήμες, χρειάστηκαν να αναθεωρήσουν απόψεις και θεωρίες. Δυστυχώς επικρατεί η άποψη «τι έχω να χάσω, ας δοκιμάσω». Αυτή η προσπάθεια βέβαια είναι εξαρχής καταδικασμένη. Εάν και εσείς βρισκόσασταν στην θέση των ορυκτών, σίγουρα δεν θα βοηθούσατε κάποιον που σας αντιμετωπίζει με τόση διστακτικότητα, ενώ έχει την ανάγκη σας.

Ακόμη ένας λόγος, ο οποίος συνδέεται άμεσα με τον προηγούμενο, είναι ότι αγοράζουμε τους λίθους ή τα ορυκτά μας χωρίς κατόπιν να τα καθαρίσουμε και να τα ενεργοποιήσουμε όπως θα έπρεπε. Θεωρώντας (λανθασμένα) ότι αρκεί και μόνο να τα φοράμε επάνω μας ή να τα τοποθετήσουμε στο σπίτι μας  χωρίς να ασχοληθούμε καθόλου μαζί τους και να επωφεληθούμε από τις ιδιότητες που… μας είπαν ότι έχουν. 

Ο επόμενος λόγος είναι πιο εξειδικευμένος αλλά ιδιαίτερα συχνός. Το ενεργειακό μας πεδίο είναι μπλοκαρισμένο. Συχνά αναφέρετε ως «μπλοκαρισμένα τσάκρα», αυτό οφείλετε κυρίως στους επώδυνους και τρομακτικούς ρυθμούς της σύγχρονης αστικής κοινωνίας που ζούμε, αλλά και στις ιδιαίτερα άσχημες ψυχικές και ψυχολογικές πιέσεις όπως, άγχος, μελαγχολία, στεναχώρια και σε συνδυασμό με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο διατροφής είμαστε ουσιαστικά «καταδικασμένοι» εάν αφεθούμε μόνο στα χέρια της σύγχρονης επιστήμης. Γιατί; Γιατί η αιτία έχει να κάνει με το ενεργειακό και πνευματικό μας επίπεδο, εκεί δηλαδή όπου η επιστήμη έχει μείνει αρκετά πίσω  λόγο ακριβώς ότι δεν αποδέχεται και δεν αναγνωρίζει ΑΚΟΜΗ το μεγαλύτερο μέρος αυτών των πνευματικών θεωριών. Μόνο τα τελευταία χρόνια άρχισαν δειλά δειλά να αναγνωρίζονται έρευνες και μεταφυσικές θεωρίες, οπότε έχουμε πολύ δρόμο ακόμη.  

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα μπλοκαρισμένων τσάκρα αριστερά και δεξιά μετά από ενεργειακό καθαρισμό. Είναι εμφανές δεξιά η αρμονία της αύρας και των τσάκρα.           

Ως επίλογο για την συγκεκριμένη ανάρτηση και για να προλάβουμε τυχών αντιδράσεις  και δυσφορία διαφόρων επαγγελματιών, αστρολόγων ή εμπόρων, θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν έχουμε την πρόθεση να ασκήσουμε κακοπροαίρετη κριτική σε κανέναν, απλά επισημαίνουμε πολλές λανθασμένες τακτικές και όχι από όλους. Οι γνώσεις, οι πρακτικές και οι εφαρμογές των πολύτιμων λίθων και ορυκτών, είτε στην κρυσταλλοθεραπεία είτε στις ιδιότητες και τις εφαρμογές τους, σε όλα τα ασιατικά και Ρωσικά πνευματικά κέντρα ή μοναστήρια, γίνονται και δίνονται άνευ οικονομικού ανταλλάγματος. Οπότε μπορούμε εύκολα να διαπιστώσουμε ότι πίσω από τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις και εφαρμογές δεν κρύβονται οικονομικά συμφέροντα και ιδιοτέλειες, επίσης και οι πληροφορίες που δίνουμε από την ιστοσελίδα μας είναι ανοιχτές και ελεύθερες στην πρόσβαση, οι οποίες μπορούν να διαβαστούν από όλους τους ενδιαφερόμενους και δεν δίνονται με συνοδευτικό έντυπο πχ, υπό την προϋπόθεση να προμηθευτούν από εμάς τα ορυκτά τους. Αρκεί βέβαια οι λίθοι που θα προμηθευτούμε από οπουδήποτε, να είναι από φυσικό ορυκτό και όχι τεχνητοί ψευδόλιθοι που έχουν κατακλείσει την παγκόσμια αγορά τα τελευταία χρόνια της υψηλής τεχνολογίας.       

 

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

 

   


  
Χρήσιμες πληροφορίες    

      

  
ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗΑΙΜΑΤΙΤΗΣΑΚΟΥΑΜΑΡΙΝΑΑΜΑΖΟΝΙΤΗΣΑΜΕΘΥΣΤΟΣΑΜΕΤΡΙΝΗΑΠΑΤΙΤΗΣ
ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑΑΧΑΤΗΣΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΤΗΣΒΡΥΟΑΧΑΤΗΣΓΡΑΝΑΤΗΣΔΕΝΔΡΙΤΗΣΔΙΟΠΤΑΣΙΟΣ
ΕΠΙΔΟΤΟΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟΙΑΣΠΙΣΙΟΛΙΤΗΣΚΑΛΤΣΙΤΗΣΚΑΠΝΙΑΣ
ΚΑΡΝΕΟΛΗΚΙΤΡΙΝΗΣΚΟΡΑΛΙΚΟΥΝΖΙΤΗΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΚΥΑΝΙΤΗΣΛΑΒΡΑΔΟΡΙΤΗΣ
ΛΑΒΑΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙΛΕΥΚΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΙΓΡΗΣΜΑΤΙ ΓΕΡΑΚΙΟΥΜΑΥΡΟΣ ΟΝΥΧΑΣΜΟΡΓΑΝΙΤΗΣ
ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣΟΠΑΛΙΟ ΛΕΥΚΟΟΥΝΑΚΙΤΗΣΜΑΥΡΟΣ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΟΨΙΔΙΑΝΟΣ ΝΙΦΑΣΚΑΦΕ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΠΡΕΝΙΤΗΣ
ΡΟΔΟΝΙΤΗΣΡΟΖ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΤΙΛΙΟ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΜΠΙΝΙΡΟΥΜΠΙΝΙ ΣΕ ΖΩΪΣΙΤΗΡΟΔΟΧΡΩΣΙΤΗΣΣΙΔΗΡΟΠΥΡΙΤΗΣ
ΣΟΔΑΛΙΤΗΣΤΟΠΑΖΙΤΟΠΑΖΙ IMPERIALΤΟΠΑΖΙ ΡΟΥΤΙΛΙΟΥΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΚΑΡΠΟΥΖΙΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΜΑΥΡΗΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ 
ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΡΟΖΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑΦΘΟΡΙΤΗΣΧΑΛΚΗΔΟΝΙΟΣΧΑΛΚΟΠΥΡΙΤΗΣΧΡΥΣΟΚΟΛΛΑ ΒΗΡΥΛΛΟΣ
ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΟΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΡΟΥΤΙΛΙΟ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣΧΑΟΛΙΤΗΣΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΣΑΡΔΟΝΥΧΑΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΣ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟΣ ΛΙΘΟΣ;

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΜΑΚ;

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΛΙΘΩΝΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ MYSTERYΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
ΑΦΜ 146950954 - ΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Cosmote: +306984187884 - Vodafon: +306947301809

ДЛЯ ИНФОРМАЦИИ В РУССКОМ ЯЗЫКЕ +306955931853


 
Σύνολο online: 1
Επισκέπτες: 1
Χρήστες: 0

Copyright MyCorp © 2022Make a free website with uCoz