ΑρχικήΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΛΙΘΩΝ

Η απλή ενεργοποίηση επιτυγχάνεται βάζοντάς τους σε ένα σκεύος από φυσικό υλικό μετά τον καθαρισμό και αφήνοντάς τους είτε στις ακτίνες του ήλιου είτε στο φως της σελήνης, ανάλογα με τον λίθο και τις ιδιότητές του για 3-4 ώρες. Πριν τους αφήσουμε στην δύναμη του φωτός και όσο τους κρατάμε στα χέρια μας τους «μιλάμε/ζητάμε» με λόγια ή νοητά, να μας χαρίσουν όλες τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Πολλές φορές λανθασμένα ενεργοποιούνται οι λίθοι για μια τους ιδιότητα, πχ. προστασία ή τύχη ή υγεία. Οι λίθοι μας όμως έχουν όλοι πάνω από μια ενεργειακή ιδιότητα καθώς και πολλές θεραπευτικές, ζητώντας τους λοιπόν να μας χαρίσουν όλες τις ευεργετικές τους ιδιότητες, καλύπτουμε όλες τις υφιστάμενες δυνατότητές τους. Εξαιρούνται βέβαια περιπτώσεις όπου έχουμε συγκεκριμένα προβλήματα ή επιδιώξεις οπότε τους ενεργοποιούμε για συγκεκριμένο σκοπό για πιο στοχευμένη αποτελεσματικότητα.

Μετά από κάθε καθαρισμό μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τους λίθους μας για την ίδια ή άλλη ιδιότητα που τους αποδίδετε με βάση αρχαία και νεότερα κείμενα. Αυτό που πρέπει για αρχή να γνωρίζουμε είναι ότι όλοι οι λίθοι φορτίζονται στον ήλιο, εκτός του Μετεωρίτη, του Αιματίτη, του Λαβραδορίτη και της Φεγγαρόπετρας οι οποίοι φορτίζονται στην Σελήνη (γέμιση ή χάση ανάλογα με τον στόχο της ενεργοποίησης) και ιδιαίτερα στην πανσέληνο.

Οι μέθοδοι ενεργοποίησης των ορυκτών λίθων είναι πιο πολύπλοκες από την διαδικασία καθαρισμού και αυτό έχει να κάνει με τις γνώσεις και την εμπειρία του κάθε ενός. Ως αρχή λοιπόν χρησιμοποιήστε την απλή μέθοδο ενεργοποίησης την οποία σας περιγράψαμε παραπάνω και την οποία μπορεί κάποιος χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις να πραγματοποιήσει ώστε να επιτύχει την βασική επιρροή και αποτελεσματικότητα στους λίθους που έχει επιλέξει.

Όποιοι θα θέλανε να ασχοληθούν με ανώτερους τρόπους ενεργοποίησης όπως πχ. με τα τέσσερα στοιχεία της φύσης μαζί ή με κάθε ένα ξεχωριστά, με Μάντρας, με Ρούνους, με Πεντάλφα κλπ, θα πρέπει να υπάρξει προσωπική επικοινωνία ώστε να μπορέσουμε να εξηγήσουμε επακριβώς την μεθοδολογία ανάλογα με την κάθε περίπτωση ώστε να μπορούμε να επωφεληθούμε στο έπακρο από τις ιδιότητες του κάθε ορυκτού ξεχωριστά.

 

 

Εάν έχετε την πρόθεση να κάνετε ένα ορυκτό ή έναν λίθο δώρο σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, μπορείτε να ενεργοποιήσετε εσείς τις ιδιότητές του πριν το δώσετε. Πριν το τοποθετήσετε στο φως (ήλιο ή σελήνη) φέρνετε στην σκέψη σας το αγαπημένο σας πρόσωπο και για πιο σκοπό θέλετε να ευεργετηθεί με το δώρο σας και το αφήνετε να φορτίσει όπως προαναφέραμε, το βάζετε σε κάποια συσκευασία και του το δίνετε. Κανείς άλλος εκτός από αυτόν που προορίζετε δεν πρέπει να τον αγγίξει μετά την ενεργοποίηση. Εάν γίνει αυτό θα πρέπει να ακολουθηθεί όλη η διαδικασία πάλι από την αρχή.      

Ο καθαρισμός και η ενεργοποίηση των λίθων καλό είναι να επαναλαμβάνετε μια φορά τον μήνα για να αποφορτίζουμε τις αρνητικές ενέργειες που έχουν συλλέξει.

Επίσης θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι μην μας φανεί παράξενο εάν κάποιος λίθος ραγίσει ή σπάσει χωρίς λόγο, συμβαίνει πολύ συχνά και ιδιαίτερα στους λίθους προστασίας. Ο λόγος είναι ότι όταν μια ισχυρή αρνητική ενέργεια είχε στόχο εμάς σταλμένει ηθελημένα (πχ. μίσος) ή τυχαία (πχ. θαυμασμός), την απορροφά ο λίθος μας και εάν είναι πολύ ισχυρή μπορεί να τον ραγίσει ή να τον σπάσει. Σίγουρα έχει συμβεί σε πολλούς όπως γνωρίζω, αλλά λίγοι ξέρουν το γιατί.

Γιατί στον ήλιο ή την Σελήνη.

Η ενέργεια που έχουν και εκπέμπουν οι λίθοι μας παράγετε από την κίνηση της μοριακής τους δομής. Με την έκθεσή τους στο φως αντλούν ενέργεια και φορτίζονται όπως μια μπαταρία και η κίνηση αυτή πολλαπλασιάζετε σε αφάνταστο βαθμό αυξάνοντας και τις δονήσεις τους που γίνονται ισχυρότερες, έτσι αυξάνουμε κατά πολύ την αποτελεσματικότητά τους. Δεν έχει να κάνει με καμιά μεταφυσική πράξη ή ενέργεια.     

 

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

 

 

 


  
Χρήσιμες πληροφορίες    

      

  
ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗΑΙΜΑΤΙΤΗΣΑΚΟΥΑΜΑΡΙΝΑΑΜΑΖΟΝΙΤΗΣΑΜΕΘΥΣΤΟΣΑΜΕΤΡΙΝΗΑΠΑΤΙΤΗΣ
ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑΑΧΑΤΗΣΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΤΗΣΒΡΥΟΑΧΑΤΗΣΓΡΑΝΑΤΗΣΔΕΝΔΡΙΤΗΣΔΙΟΠΤΑΣΙΟΣ
ΕΠΙΔΟΤΟΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟΙΑΣΠΙΣΙΟΛΙΤΗΣΚΑΛΤΣΙΤΗΣΚΑΠΝΙΑΣ
ΚΑΡΝΕΟΛΗΚΙΤΡΙΝΗΣΚΟΡΑΛΙΚΟΥΝΖΙΤΗΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΚΥΑΝΙΤΗΣΛΑΒΡΑΔΟΡΙΤΗΣ
ΛΑΒΑΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙΛΕΥΚΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΙΓΡΗΣΜΑΤΙ ΓΕΡΑΚΙΟΥΜΑΥΡΟΣ ΟΝΥΧΑΣΜΟΡΓΑΝΙΤΗΣ
ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣΟΠΑΛΙΟ ΛΕΥΚΟΟΥΝΑΚΙΤΗΣΜΑΥΡΟΣ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΟΨΙΔΙΑΝΟΣ ΝΙΦΑΣΚΑΦΕ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΠΡΕΝΙΤΗΣ
ΡΟΔΟΝΙΤΗΣΡΟΖ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΤΙΛΙΟ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΜΠΙΝΙΡΟΥΜΠΙΝΙ ΣΕ ΖΩΪΣΙΤΗΡΟΔΟΧΡΩΣΙΤΗΣΣΙΔΗΡΟΠΥΡΙΤΗΣ
ΣΟΔΑΛΙΤΗΣΤΟΠΑΖΙΤΟΠΑΖΙ IMPERIALΤΟΠΑΖΙ ΡΟΥΤΙΛΙΟΥΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΚΑΡΠΟΥΖΙΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΜΑΥΡΗΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ 
ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΡΟΖΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑΦΘΟΡΙΤΗΣΧΑΛΚΗΔΟΝΙΟΣΧΑΛΚΟΠΥΡΙΤΗΣΧΡΥΣΟΚΟΛΛΑ ΒΗΡΥΛΛΟΣ
ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΟΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΡΟΥΤΙΛΙΟ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣΧΑΟΛΙΤΗΣΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΣΑΡΔΟΝΥΧΑΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΣ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟΣ ΛΙΘΟΣ;

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΜΑΚ;

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΛΙΘΩΝΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ MYSTERYΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
ΑΦΜ 146950954 - ΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Cosmote: +306984187884 - Vodafon: +306947301809

ДЛЯ ИНФОРМАЦИИ В РУССКОМ ЯЗЫКЕ +306955931853


 
Σύνολο online: 1
Επισκέπτες: 1
Χρήστες: 0

Copyright MyCorp © 2022Make a free website with uCoz