Αρχική 

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ – ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ

 

Η σχέση του ανθρώπου με τους κρυστάλλους χάνεται στα βάθη των αιώνων. Ήδη από τη Λίθινη Εποχή και μετά βρίσκουμε ενδείξεις για αυτή την σχέση σε τάφους, αρχαιολογικούς χώρους, ναούς και μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε πως τα ορυκτά και οι κρύσταλλοι είχαν μια ιδιαίτερη, μεταφυσική, ακόμα και "μαγική" σημασία στην ζωή των προγόνων μας. Είναι ολοφάνερο πως η ομορφιά, η λάμψη και τα χρώματα των φυσικών κρυστάλλων, τους γοήτευε και τους έκανε να θεωρούν αυτά τα πετράδια αληθινό θησαυρό. 

 

Οι Έλληνες και οι Αιγύπτιοι, εκμεταλλεύονταν συστηματικά κοιτάσματα πολύτιμων λίθων εδώ και πάνω από πέντε χιλιάδες χρόνια. Λέγεται ότι στις χαμένες ηπείρους της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας, σύμφωνα με πολλά μέντιουμ και αποκρυφιστές από όλο τον κόσμο, η χρήση των ορυκτών κρυστάλλων έφθασε σε πολύ υψηλά επίπεδα και σε απίστευτη εξέλιξη με αμέτρητες εφαρμογές τόσο στον πρακτικό και θεραπευτικό όσο και στον μεταφυσικό τομέα. 

Σ’ αυτά τα τελευταία πέντε χιλιάδες χρόνια, κάθε πολιτισμός και κάθε θρησκεία είχε τις δικές του προτιμήσεις. Για εμάς τους Έλληνες η πιο πολύτιμη πέτρα ήταν ο Κρύσταλλος χαλαζίας (βάση Ορφικών κειμένων), για τους Κινέζους ο Νεφρίτης, για τους Ινδούς το Ρουμπίνι, για τους Αιγύπτιους το Σμαράγδι. Αξιοσημείωτο είναι πως το διαμάντι άρχισε να αποκτά αυτή την μεγάλη του αξία, μόλις πριν πεντακόσια περίπου χρόνια, αλλά οι ενεργειακές ή θεραπευτικές ιδιότητες που του αποδίδονται είναι ελάχιστες. Θα μπορούσαμε ατέλειωτες ώρες να διαβάζουμε στο διαδίκτυο για τις ιδιότητες των κρυστάλλων, να μην αναφερθούμε στην πλούσια βιβλιογραφία. 

 

Σήμερα όμως οι περισσότεροι σύγχρονοι άνθρωποι έχουν ξεχάσει ή αγνοούν ή ακόμη χειρότερα, σαρκάζουν τις ενεργειακές και θεραπευτικές ιδιότητες των κρυστάλλων. Ο σύγχρονος λοιπόν άνθρωπος πιστεύει, ότι για χιλιάδες χρόνια οι ιδιότητες αυτές είναι κάτι σαν «παραμύθια». Αντ’ αυτού όμως, και ιδιαίτερα εμείς οι Έλληνες, θαυμάζουμε τις απίστευτες γνώσεις που μας χάρισαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας σε όλες τις επιστήμες και που χάρη σε αυτές και μόνο, οικοδομήθηκε ο σύγχρονος κόσμος και τα σημερινά επιτεύγματα του πολιτισμού μας. Για τις γνώσεις, τις χρήσεις και τις πρακτικές εφαρμογές, ενεργειακές ή θεραπευτικές, επί των κρυστάλλων ήσαν «ηλίθιοι»;

Φτάνει μόνο να σκεφτούμε ότι εάν ήταν όλα αυτά «παραμύθια», θα άντεχαν στην διαδρομή τόσων αιώνων;

Κάποια στιγμή οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δεν θα τους αγνοούσαν και δεν θα τους θεωρούσαν άχρηστους ως προς τις ενεργειακές η θεραπευτικές τους ιδιότητες;

Αν αυτό συνέβαινε, θα ήταν σίγουρα, πολλά χρόνια πριν από εμάς τους «έξυπνους» σήμερα!

 

Οι αναφορές ως προς τις ιδιότητες των ορυκτών λίθων είναι πάμπολλες, και σίγουρα δεν είναι όλες σωστές σε ότι αφορά τον κάθε λίθο ή ορυκτό ξεχωριστά. Ξέρουμε πολλά για την διαδικασία του καθαρισμού και της ενεργοποίησης, αλλά εκεί που πρέπει να προσέξουμε, ως προς το επιθυμητό αποτέλεσμα, είναι στις ιδιότητες και δεν πρέπει να απορούμε εάν συναντήσουμε την ίδια ιδιότητα σε περισσότερους από έναν λίθους. Με λίγη περισσότερο προσοχή, μελέτη και καθοδήγηση θα έχουμε στα χέρια μας τους επιθυμητούς μας λίθους.

Ένα άλλο μεγάλο θέμα για το οποίο πρέπει να ενημερωθούμε είναι η ενεργοποίηση, όταν σε αρχαία και νεότερα κείμενα και αναφορές συναντάμε την ανάγκη να τοποθετήσουμε τους λίθους μας στον ήλιο ή στην σελήνη για να φορτιστούν ενεργειακά οι περισσότεροι άνθρωποι «σηκώνουν το φρύδι» και «χαμογελούν κάτω από τα μουστάκια» τους ειρωνικά. Ξεχνούν βέβαια την ενεργειακή δύναμη που δίνει ο ήλιος, που χωρίς αυτήν τίποτα δεν θα υφίσταντο και δεν θα ήταν ζωντανό πάνω στην Γη, καθώς και το ιδιαίτερο φαινόμενο της παλίρροιας, όπου ήλιος και σελήνη μετακινούν ολόκληρες θάλασσες με την ενέργειά τους (βλέπε άμπωτη και πλημμυρίδα). 

 

Οι αρχαίοι πίστευαν, ότι τα ορυκτά είναι ένα "δώρο των θεών" ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να τους χρησιμοποιούν ως εργαλεία και έτσι να ξεπερνούν τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες στην ζωή τους, αλλά και να προσφέρουν ευεξία και θετική ροή ενέργειας στους ίδιους ή στους εσωτερικούς τους χώρους. Το ίδιο συμβαίνει και με το Feng sui, όπου οι λίθοι και τα ορυκτά έχουν ιδιαίτερη θέση σε αυτήν την εξαιρετική πρακτική, την οποία εμπιστεύονται πλέον εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο. 

Σύγχρονη κρυσταλλοθεραπεία στην Ευρώπη

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να προσθέσω ότι ο καθαρισμός, η ενεργοποίηση και οι ιδιότητες των λίθων αφορούν μόνο πραγματικά ορυκτά και όχι  πέτρες που δημιουργήθηκαν με την βοήθεια της τεχνολογίας (φο μπιζού) ή λίθους κατασκευασμένους από σκόνη ορυκτών η οποία με θερμότητα και πρεσάρισμα δημιουργεί ψευδόλιθους σχεδόν για όλους τους λίθους όπως πχ. Τουρκουάζ, Μαλαχίτη, Κοράλλι, Αμέθυστο κλπ.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ 

Όπως ο άνθρωπος, έτσι και οι πολύτιμοι λίθοι, έχουν το δικό τους ενεργειακό πεδίο. Όλα όσα αισθανόμαστε, πιστεύουμε και είμαστε, εκπέμπονται στον ευρύτερο χώρο μέσω αυτού. Το ενεργειακό πεδίο των πολύτιμων λίθων, φέρει τις δικές τους συχνότητες και ιδιότητες. Όταν φοράτε ένα κόσμημα με ορυκτό λίθο, οι ιδιότητες της πέτρας απορροφούνται από το ενεργειακό σας πεδίο.

Το ίδιο ισχύει και για τα διακοσμητικά χώρων από πολύτιμους λίθους. Ευεργετούν τον χώρο στον οποίο βρίσκονται και όλοι όσοι υπάρχουν σε αυτόν, αισθάνονται όμορφα και γαλήνια. Επίσης μπορούμε να υλοποιήσουμε τον δικό μας "παράδεισο" στη Γη, δημιουργώντας μια ενεργειακή βάση στο σπίτι μας. Οι πολύτιμοι λίθοι είναι μια σπουδαία γέφυρα για αυτό. Ρωτήστε μας για επί πλέον ενημέρωση.

Δεν παραδίδουμε δύναμη στους πολύτιμους λίθους, δεν περιμένουμε να κάνουν τα πάντα για λογαριασμό μας, αλλά τους θεωρούμε σαν μια σειρά ισχυρών εργαλείων για να πραγματοποιούμε τους στόχους μας και να μας βοηθούν με τις ιδιότητες και τις ιδιαιτερότητές τους, ενισχύοντας τις δικές μας προσπάθειες.

Επιλέξτε τους λίθους που σας ενδιαφέρουν και ενεργοποιήστε έναν όμορφο και ισχυρό δεσμό μαζί τους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους μιλήσετε, είτε με λόγια, είτε απλά κρατώντας τους στα χέρια «λούζοντάς» τους με την σκέψη σας.

 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

 

 

 


  
Χρήσιμες πληροφορίες    

      

  
ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗΑΙΜΑΤΙΤΗΣΑΚΟΥΑΜΑΡΙΝΑΑΜΑΖΟΝΙΤΗΣΑΜΕΘΥΣΤΟΣΑΜΕΤΡΙΝΗΑΠΑΤΙΤΗΣ
ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑΑΧΑΤΗΣΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΤΗΣΒΡΥΟΑΧΑΤΗΣΓΡΑΝΑΤΗΣΔΕΝΔΡΙΤΗΣΔΙΟΠΤΑΣΙΟΣ
ΕΠΙΔΟΤΟΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟΙΑΣΠΙΣΙΟΛΙΤΗΣΚΑΛΤΣΙΤΗΣΚΑΠΝΙΑΣ
ΚΑΡΝΕΟΛΗΚΙΤΡΙΝΗΣΚΟΡΑΛΙΚΟΥΝΖΙΤΗΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΚΥΑΝΙΤΗΣΛΑΒΡΑΔΟΡΙΤΗΣ
ΛΑΒΑΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙΛΕΥΚΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΙΓΡΗΣΜΑΤΙ ΓΕΡΑΚΙΟΥΜΑΥΡΟΣ ΟΝΥΧΑΣΜΟΡΓΑΝΙΤΗΣ
ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣΟΠΑΛΙΟ ΛΕΥΚΟΟΥΝΑΚΙΤΗΣΜΑΥΡΟΣ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΟΨΙΔΙΑΝΟΣ ΝΙΦΑΣΚΑΦΕ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΠΡΕΝΙΤΗΣ
ΡΟΔΟΝΙΤΗΣΡΟΖ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΤΙΛΙΟ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΜΠΙΝΙΡΟΥΜΠΙΝΙ ΣΕ ΖΩΪΣΙΤΗΡΟΔΟΧΡΩΣΙΤΗΣΣΙΔΗΡΟΠΥΡΙΤΗΣ
ΣΟΔΑΛΙΤΗΣΤΟΠΑΖΙΤΟΠΑΖΙ IMPERIALΤΟΠΑΖΙ ΡΟΥΤΙΛΙΟΥΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΚΑΡΠΟΥΖΙΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΜΑΥΡΗΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ 
ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΡΟΖΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑΦΘΟΡΙΤΗΣΧΑΛΚΗΔΟΝΙΟΣΧΑΛΚΟΠΥΡΙΤΗΣΧΡΥΣΟΚΟΛΛΑ ΒΗΡΥΛΛΟΣ
ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΟΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΡΟΥΤΙΛΙΟ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣΧΑΟΛΙΤΗΣΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΣΑΡΔΟΝΥΧΑΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΣ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟΣ ΛΙΘΟΣ;

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΜΑΚ;

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΛΙΘΩΝΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ MYSTERYΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
ΑΦΜ 146950954 - ΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Cosmote: +306984187884 - Vodafon: +306947301809

ДЛЯ ИНФОРМАЦИИ В РУССКОМ ЯЗЫКЕ +306955931853


 
Σύνολο online: 1
Επισκέπτες: 1
Χρήστες: 0

Copyright MyCorp © 2022Make a free website with uCoz