ΑρχικήΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣ

Ο Ανώτερος όλων των λίθων. Λαμβάνει και πολλαπλασιάζει κάθε μορφή ενέργειας για θεραπεία, κάθαρση, ενεργοποίηση. Ελκύει τις δυνάμεις του Φωτός, εξαγνίζει την αρνητική ενέργεια. Εξισορροπεί την ενέργεια του σώματος, λύνει το ενεργειακό μπλοκάρισμα. Ανοίγει την επικοινωνία με τον Ανώτερο εαυτό μας. Αναζωογονεί τον οργανισμό και δίνει, δύναμη, ζωτικότητα, ανανέωση, ευεξία, καλή διάθεση, θετική ενέργεια, μακροζωία. Βοηθά κάθε καινούργια αρχή. Είναι αντικαταθλιπτικός, απομακρύνει τους φόβους και τους εφιάλτες. Ένας ισχυρός καθαριστής του περιβάλλοντος, του νερού, του σώματος, της αύρας και της σκέψης. Διαλύει συμφορήσεις και μπλοκαρίσματα, έτσι ώστε η ενέργεια να μπορεί να κυλήσει ελεύθερα, βοηθάει σε όλα τα επίπεδα και τις διαστάσεις μας, φέρνοντας θεραπεία και φως. Οι κρύσταλλοι Χαλαζία μπορούν να προγραμματιστούν ώστε να μιμηθούν τις ιδιότητες οποιουδήποτε άλλου πετραδιού. Ο κρύσταλλος Χαλαζίας, ειδικά με τη μορφή λειασμένης σφαίρας, αποτελεί πρώτης τάξεως βοήθημα για το διαλογισμό και μπορεί να βοηθήσει το πνεύμα να διακρίνει τα πιθανά μονοπάτια του μέλλοντος.  Τονώνει τη διαίσθηση, τις μαντικές και ψυχικές ικανότητες. Είναι ο αρχηγός των θεραπευτικών λίθων. Εξαιτίας των ηλεκτρομαγνητικών του δυνάμεων, ο κρύσταλλος Χαλαζίας μπορεί να εξισορροπήσει το νευροφυτικό σύστημα του ανθρώπου, προσφέροντας έτσι ηρεμία και καταπραΰνοντας πολλές νευροφυτικές ασθένειες. Εξαφανίζει τις αυτοκαταστροφικές και βίαιες τάσεις. Ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα και φέρνει το σώμα σε ισορροπία. Καθαρίζει το βιομαγνητικό σώμα και δυναμώνει το φυσικό σώμα ώστε να αντιδράσει γρήγορα στην αντιμετώπιση επερχόμενων ασθενειών. 

 

ΛΑΒΡΑΔΟΡΙΤΗΣ

Ένας λίθος μεγάλης προστασίας, φωτοφόρος, με εκπληκτικούς ιριδισμούς. Μας συνδέει με την ενέργεια του σύμπαντος και ενισχύει τις ψυχικές μας δυνάμεις. Έχοντας κοντά μας έναν Λαβραδορίτη μπορούμε να εναρμονιστούμε με τα μυστήρια του κόσμου και του πνεύματος, να αποκτήσουμε ανοιχτή και καθαρή σκέψη, σοφία, διαίσθηση και διορατικότητα. Ιδανικός για το διαλογισμό και την επικοινωνία με τις Ανώτερες Δυνάμεις. Βοηθά στη μελέτη και στις εξετάσεις καθώς απομακρύνει το άγχος και το στρες. Ηρεμεί έναν υπερδραστήριο νου και τονώνει τη φαντασία, φέρνοντας νέες ιδέες. Εξαφανίζει τους φόβους και τις ανασφάλειες, καθώς και τα ψυχικά υπολείμματα από προηγούμενες απογοητεύσεις. Διαλύει τις ψευδαισθήσεις, φτάνοντας στην καρδιά ενός ζητήματος και δείχνοντας την πραγματική πρόθεση πίσω από τις σκέψεις και τις πράξεις. Διώχνει τη θλίψη και είναι ένα χρήσιμο φυλαχτό στη νέα αρχή και την αλλαγή. Εκτρέπει τις ανεπιθύμητες ενέργειες και ενισχύει την αύρα. Παρεμποδίζει τη διαρροή ενέργειας και μας χαρίζει ενδυνάμωση, υγεία, ασφάλεια και προστασία. Τονώνει τη διαίσθηση, τα ψυχικά χαρίσματα και τις ψυχικές δυνάμεις. Πέτρα μεταμόρφωσης, προετοιμάζει το σώμα και την ψυχή για τη διαδικασία της ανάληψης. Ενεργοποιεί το κανάλι της μετάβασης από μια ζωή σε μια άλλη (όταν το πεπρωμένο το ορίζει)  ή της μετάβασης από μια κατάσταση σε μια άλλη (όταν η ζωή το ορίζει). Δημιουργεί ένα φράκτη απέναντι στις αρνητικές ενέργειες που φεύγουν από το σώμα κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας, ώστε να μείνει το σώμα καθαρό. Υποστηρίζει την κοιλιακή χώρα και ρυθμίζει το μεταβολισμό. Ανακουφίζει από το στρες, τα κρυώματα, το άσθμα, την ουρική αρθρίτιδα και τους ρευματισμούς. Ισορροπεί τις ορμόνες, ανακουφίζει την ένταση της περιόδου. Ηρεμεί το νευρικό σύστημα και μειώνει την πίεση.

 

ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗ 

Ο λίθος της επιτυχίας, φέρνει τύχη, αφθονία, ευτυχία, αισιοδοξία και ευημερία. Ενισχύει και προάγει την προσωπική εξέλιξη και σταδιοδρομία. Θεωρείται πως φέρνει μεγάλη τύχη σε κάθε είδους τυχερά παιχνίδια, και γι’ αυτό οι μανιώδεις παίκτες συνηθίζουν πάντα να κρατούν μια Αβεντουρίνη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μας βοηθάει να κυνηγήσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας  χωρίς να χάσουμε τις ισορροπίες μας. Μας χαρίζει άνεση, επιμονή, φρεσκάδα και στηρίζει την οικογένεια και το σπίτι.

 

ΑΧΑΤΗΣ 

Ο λίθος της δύναμης της ηρεμίας και της αποφασιστικότητας. Φέρνει λογική, θάρρος και ενέργεια, διατηρεί την νοητική ισορροπία διαχωρίζοντας το συναίσθημα από την λογική, ενθαρρύνει τη λήψη αποφάσεων και χάρη στην αντικαταθλιπτική του δράση απομακρύνει τα αρνητικά συναισθήματα. Φέρνει ευχάριστα όνειρα, μας βοηθά να αναγνωρίσουμε το εσωτερικό παιδί και να αφεθούμε στην αγάπη και στον έρωτα.  Δίνει δύναμη και πίστη στις σχέσεις και στον γάμο ζωτικότητα, θάρρος και αυτοπεποίθηση στον ομιλητή σε μια δημόσια ομιλία ή σε άλλες κοινωνικές συναναστροφές. Μπορεί να φορεθεί για να προσελκύσει πιστούς και άξιους φίλους και να επιτύχει την εύνοια ισχυρών προσώπων. Τα φυλαχτά του αχάτη προστατεύουν από το «κακό μάτι» και προσελκύουν τον πλούτο. Κρατά μακριά τις συγκρούσεις, τις διαφωνίες και εξυψώνει τον ανθρωπισμό. Ενθαρρύνει την αναγέννηση και την ανάπτυξη. Έχει αναλγητική, ηρεμιστική, κατευναστική και αναισθητική δράση. Ενισχύει τα σεξουαλικά όργανα.  Ανακουφίζει από τον πυρετό και βοηθά στις παθήσεις των ματιών, στις φλεγμονές της κύστης και του πεπτικού, ιδιαίτερα στη γαστρίτιδα και το έλκος στομάχου.

 

ΡΟΔΟΝΙΤΗΣ  

Απηχεί ιδιαίτερα με τη συγχώρεση και βοηθά στη συμφιλίωση μετά από μακρόχρονο πόνο και κακοποίηση.  Μας βοηθά να αξιοποιούμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας και μας διδάσκει να βλέπουμε τις δυο όψεις μιας κατάστασης ή ενός γεγονότος. Πέτρα χρήσιμη για «τις πρώτες βοήθειες», ο Ροδονίτης θεραπεύει το συναισθηματικό σοκ και τον πανικό, παρέχοντας στην ψυχή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μια υποστηρικτική ενέργεια. Απομακρύνει την ανησυχία, τις συγκρούσεις, το θυμό, και την πικρία που μπορεί να προκύψει από έναν χωρισμό. Διώχνει τη σύγχυση και προωθεί την κατανόηση και την αποδοχή του εαυτού μας. Μας προστατεύει από εξαρτήσεις και εμμονές. Βοηθά στη συναισθηματική ισορροπία και την επούλωση των ψυχικών τραυμάτων και προάγει το αίσθημα δικαιοσύνης και αδελφοσύνης.

 

ΚΟΡΑΛΛΙ 

Το Κοράλλι είναι ένα από τα ισχυρότερα φυλακτά, χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για να διώχνει τα κακά πνεύματα, θεωρείτε ιδανικό για να προστατεύει τα παιδιά και τις νεαρές κοπέλες. Απορροφά την αρνητικότητα, βελτιώνει την ζωή και φέρνει ηρεμία. Ηρεμεί τα νεύρα και χαλαρώνει τις εντάσεις. Διώχνει την κατάθλιψη και οδηγεί σε πνευματική ισορροπία. Φέρνει τύχη και ευτυχία.

 

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΟΣ 

Τονώνει την αυτοπεποίθηση, φέρνει διαύγεια, βελτιώνει την ψυχική διάθεση, διώχνει τη μελαγχολία και αυξάνει τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία. Ενισχύει την εμπιστοσύνη, διευκολύνει την έκφραση, το συναίσθημα και το λόγο. Είναι αντικαταθλιπτικός λίθος, απομακρύνει εμμονές, εθισμούς, αρνητικότητα και ηττοπάθειες. Διώχνει τους εφιάλτες και φέρνει γενική ηρεμία, γαλήνη και χαλάρωση. Διαλύει τη σύγχυση, ευνοεί τη θετική σκέψη και συνδέει την λογική με το συναίσθημα. Συμβάλει στην ευνοϊκή έκβαση δικαστικών αγώνων. Τονώνει την αντίληψη και φέρνει επαγγελματική πρόοδο. Είναι ένα προστατευτικό πετράδι για τους εμπόρους, ιδίως αυτούς που είναι αναγκασμένοι να μετακινούνται από τόπο σε τόπο, τους αυτοκινητιστές και γενικά όσους ταξιδεύουν. Προστατεύει τα νεογέννητα, είναι συνδεμένος με τη μητρική ιδιότητα και ότι αντιπροσωπεύει αυτή.

 

ΟΝΥΧΑΣ 

Ισχυρά προστατευτικός λίθος. Δημιουργεί ασπίδα προστασίας και εμποδίζει τη διαρροή της ενέργειας από το σώμα καταπολεμώντας την αδυναμία. Χρησιμεύει ως προστασία από το «κακό μάτι» και κάθε είδους ανθρώπινη επιβουλή. Ηρεμεί τα ταραγμένα συναισθήματα και βοηθάει σε περιόδους έντονου στρες. Βοηθάει να απαγκιστρωθούμε από σχέσεις που έχουν τελειώσει και να κλείσουμε τις παλιές πληγές. Χαρίζει δύναμη, αντοχή, κουράγιο, επιμονή και αυτοέλεγχο. Μας βοηθάει να γίνουμε κυρίαρχοι της ζωής μας και να ξεπεράσουμε τις αντιξοότητες. Δίνει σταθερότητα, ασφάλεια και δύναμη. Καταλαγιάζει την ανησυχία, τους φόβους και τις αμφιβολίες. Διώχνει τη θλίψη και βοηθά στη συνετή λήψη αποφάσεων. Χρησιμοποιείται στις μελέτες Feng Shui, προσφέροντας αντοχή και λειτουργώντας εξισορροπητικά σε κάθε δυσλειτουργία του οργανισμού. Προστατεύει από τα ατυχήματα και κάνει καλό στο δέρμα, τα νύχια και τα μαλλιά. Βοηθά όσους έχουν προβλήματα ακοής. Ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό, ιδιαίτερα τα εύθραυστα οστά, τα δόντια και τα πέλματα. Ο όνυχας ενδυναμώνει τον σκελετό και εξαγνίζει το αίμα. Είναι γνωστό ότι είναι ιδιαίτερα χρήσιμος στις δερματικές παθήσεις. Βοηθά στη θεραπεία μολυσμένων τραυμάτων, καθώς και μυκητιάσεων ή φλεγμονών.

 

ΚΑΡΝΕΟΛΗ 

Ο λίθος του πάθους. "Σπάει το καβούκι μας". Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τονώσει τη σεξουαλικότητα και να ελκύσει το σαρκικό έρωτα. Βοηθά ντροπαλά άτομα να πάρουν θάρρος και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και ευφράδεια λόγου. Μας ενθαρρύνει να αποκαλύψουμε τα ταλέντα μας, να κυνηγήσουμε τους στόχους και τις βαθύτερες επιθυμίες μας. Προστατεύει από τις φιλονικίες, μας χαλαρώνει, διώχνει το θυμό, τη ζήλεια, την πικρία και την οργή. Προστατεύει το πνεύμα μας από χειραγώγηση και μας βοηθά να παραμένουμε πιστοί στα ιδανικά και στις απόψεις μας, να θυμηθούμε και να κατανοήσουμε τα όνειρά μας. Βοηθά την σχέση γονέα – παιδιού και αποκαθιστά την αγάπη, την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη. Προστατεύει από τις δερματικές παθήσεις, τις ασθένειες του μυαλού, ηρεμεί τα νεύρα, διώχνει τους εφιάλτες προσφέροντας έναν ήσυχο ύπνο. Ενεργοποιεί το μεταβολισμό, θεραπεύει προβλήματα της μέσης και αρθρίτιδες και επιταχύνει την ίαση των οστών και των συνδέσμων.

 

ΕΠΟΜΕΝΗ 

 

  
Χρήσιμες πληροφορίες    

      

  
ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗΑΙΜΑΤΙΤΗΣΑΚΟΥΑΜΑΡΙΝΑΑΜΑΖΟΝΙΤΗΣΑΜΕΘΥΣΤΟΣΑΜΕΤΡΙΝΗΑΠΑΤΙΤΗΣ
ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑΑΧΑΤΗΣΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΤΗΣΒΡΥΟΑΧΑΤΗΣΓΡΑΝΑΤΗΣΔΕΝΔΡΙΤΗΣΔΙΟΠΤΑΣΙΟΣ
ΕΠΙΔΟΤΟΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟΙΑΣΠΙΣΙΟΛΙΤΗΣΚΑΛΤΣΙΤΗΣΚΑΠΝΙΑΣ
ΚΑΡΝΕΟΛΗΚΙΤΡΙΝΗΣΚΟΡΑΛΙΚΟΥΝΖΙΤΗΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΚΥΑΝΙΤΗΣΛΑΒΡΑΔΟΡΙΤΗΣ
ΛΑΒΑΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙΛΕΥΚΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΙΓΡΗΣΜΑΤΙ ΓΕΡΑΚΙΟΥΜΑΥΡΟΣ ΟΝΥΧΑΣΜΟΡΓΑΝΙΤΗΣ
ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣΟΠΑΛΙΟ ΛΕΥΚΟΟΥΝΑΚΙΤΗΣΜΑΥΡΟΣ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΟΨΙΔΙΑΝΟΣ ΝΙΦΑΣΚΑΦΕ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΠΡΕΝΙΤΗΣ
ΡΟΔΟΝΙΤΗΣΡΟΖ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΤΙΛΙΟ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΜΠΙΝΙΡΟΥΜΠΙΝΙ ΣΕ ΖΩΪΣΙΤΗΡΟΔΟΧΡΩΣΙΤΗΣΣΙΔΗΡΟΠΥΡΙΤΗΣ
ΣΟΔΑΛΙΤΗΣΤΟΠΑΖΙΤΟΠΑΖΙ IMPERIALΤΟΠΑΖΙ ΡΟΥΤΙΛΙΟΥΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΚΑΡΠΟΥΖΙΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΜΑΥΡΗΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ 
ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΡΟΖΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑΦΘΟΡΙΤΗΣΧΑΛΚΗΔΟΝΙΟΣΧΑΛΚΟΠΥΡΙΤΗΣΧΡΥΣΟΚΟΛΛΑ ΒΗΡΥΛΛΟΣ
ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΟΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΡΟΥΤΙΛΙΟ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣΧΑΟΛΙΤΗΣΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΣΑΡΔΟΝΥΧΑΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΣ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟΣ ΛΙΘΟΣ;

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΜΑΚ;

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΛΙΘΩΝΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ MYSTERYΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
ΑΦΜ 146950954 - ΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Cosmote: +306984187884 - Vodafon: +306947301809

ДЛЯ ИНФОРМАЦИИ В РУССКОМ ЯЗЫКЕ +306955931853


 
Σύνολο online: 1
Επισκέπτες: 1
Χρήστες: 0

Copyright MyCorp © 2022Make a free website with uCoz