ΑρχικήΡΟΖ ΧΑΛΑΖΙΑΣ 

Ο λίθος της αγάπης. Δείχνει το δρόμο και ανοίγει την καρδιά για να βιώσει και να δεχτεί την αγάπη. Τη βαθιά, άδολη, αδιαπραγμάτευτη αγάπη σε κάθε της μορφή. Την αγάπη μεταξύ συντρόφων, την πατρική και μητρική αγάπη, την αδελφική αγάπη και την αγάπη προς τους γονείς, την αγάπη προς τον κόσμο και τους ανθρώπους μα κυρίως προς τον ίδιο μας τον εαυτό. Προσφέρει θεραπεία και καταφύγιο στα πληγωμένα συναισθήματα, βοηθάει στην ικανότητα της συγχώρεσης και της αποδοχής. Υποστηρίζει το ερωτικό και σεξουαλικό ταίριασμα. Δίνει αρμονία στην καρδιά, χαρίζει ευαισθησία. Προσελκύει τον αληθινό ρομαντικό έρωτα και βοηθά να στεριώσει μια σχέση ή ένας γάμος. Προσελκύει πιστούς και καλούς φίλους. Καθαρίζει και ανοίγει το μυαλό και την καρδιά σε όλα τα επίπεδα, φέρνει βαθιά εσωτερική γιατρειά και αγάπη για τον εαυτό μας. Βοηθά να ξεπεραστεί η κατάθλιψη και είναι μια εξαιρετική πέτρα για την κρίση της μέσης ηλικίας.  Απελευθερώνει τα άδηλα συναισθήματα και τον πόνο της καρδιάς και μεταλλάσσοντας τις συναισθηματικές συνήθειες που δεν χρειαζόμαστε πια, κατευνάζει τον εσωτερικευμένο πόνο και θεραπεύει το αίσθημα της έλλειψης. Αν ποτέ δεν δεχθήκατε αγάπη, ο Ροζ  Χαλαζίας ανοίγει την καρδιά σας προκειμένου να γίνετε πιο δεκτικοί. Αν αγαπήσατε και χάσατε, σας παρηγορεί και σας διδάσκει πώς να αγαπάτε τον εαυτό σας, αν θεωρείτε ότι δεν αξίζει να σας αγαπούν. Δεν μπορείτε να δεχθείτε την αγάπη των άλλων ή να τους αγαπήσετε, αν δεν αγαπάτε τον εαυτό σας. Είναι μια μαντική πέτρα για ερωτικά θέματα. Βοηθά τους ψυχολογικά ασταθείς, τα προβλήματα των οργάνων αναπαραγωγής και βελτιώνει την γονιμότητα. Η πέτρα ή το ελιξίριό της καταπραΰνει τα εγκαύματα και τις φουσκάλες, και ηρεμεί την επιδερμίδα.

ΚΑΠΝΙΑΣ 

Ο λίθος φύλακας. Αποτελεί δυνατή ασπίδα προστασίας σε ψυχικό και νοητικό επίπεδο. Σύντροφος στην εσωτερική αναζήτηση, δημιουργεί γέφυρα μεταξύ ουρανού και γης, βοηθάει να βγούμε από το σκοτάδι στο φως. "Σπάει" τους αρνητικούς φραγμούς, διαλύει τα αρνητικά συναισθήματα, βοηθάει να ξεπεράσουμε την κατάθλιψη και τις φοβίες. Βοηθά να ανεχθείτε τις δύσκολες στιγμές με ψυχραιμία, ενδυναμώνοντας την επιμονή, την ελπίδα και την αποφασιστικότητά σας. Δίνει δύναμη για να πραγματοποιούμε τις ευχές, τα όνειρα και τις επιθυμίες μας και εξουδετερώνει το φόβο της αποτυχίας. Μας διδάσκει επίσης να απλοποιούμε τη ζωή μας και να ζούμε με τρόπο ευσεβή. Κρατά και διαφυλάσσει τον πλούτο που εισέρχεται. Βοηθά στην αποδοχή του φυσικού, υλικού σώματος και της σεξουαλικής φύσης. Όταν έρχεται σε επαφή με αρνητικά συναισθήματα, τα διαλύει με ήρεμο τρόπο. Είναι ένα καταπληκτικό αντίδοτο για το στρες. Καθαρίζει την αύρα και το τσάκρα της βάσης, ώστε η ενέργεια να μπορέσει να κυλήσει απρόσκοπτα. Καθαρίζει την ακτινοβολία, την αρνητική ενέργεια και οτιδήποτε βλαβερό έχει προσκολληθεί γύρω μας. Βοηθά το διαλογισμό, τις μαντείες και όσους ασχολούνται με μεταφυσικές και πνευματικές εργασίες. Χρήσιμος στη θεραπεία Ρέικι. Θεωρείται ιδιαίτερα ισχυρός στη θεραπεία προβλημάτων που εμφανίζονται στη κοιλιακή χώρα, στους γοφούς και στα πόδια. Διαλύει τις κράμπες. Δρα αναλγητικά στους πονοκεφάλους, τις ημικρανίες και γενικότερα στους πόνους των μυών και της πλάτης, προστατεύει τους αδένες, βοηθά στην απορρόφηση των πρωτεϊνών και έχει αποτοξινωτική δράση. 

ΣΟΔΑΛΙΤΗΣ 

Είναι ο λίθος της λογικής, της κατανόησης και της αποδοτικότητας. Βοηθάει στην ομαδική εργασία και διεγείρει τη σκέψη. Είναι ιδανική για θεραπείες που βασίζονται στη λεκτική επικοινωνία, χρήσιμο εργαλείο για ομιλητές σε κοινό και δασκάλους. Βοηθά σε πνευματικές εργασίες, στη μαντεία και τονώνει τις ψυχικές ικανότητες, κάνοντας να λάμψει η αλήθεια και η αγνή πρόθεση. Ισορροπεί τις διαφωνίες και τις όποιες διαφορετικότητες. Είναι χρήσιμος  για ειλικρίνεια αισθημάτων, στην αφομοίωση γνώσης και γεφυρώνει τη πνευματικότητα με τη λογική. Είναι εξαιρετικός για πνευματική ανάπτυξη και διαλογισμό. Είναι η πέτρα των καλλιτεχνών, τραγουδιστών, ζωγράφων και γενικά της τέχνης επειδή βοηθάει και ενισχύει την έμπνευση και την δημιουργικότητα. Χαρίζει εμπιστοσύνη και μπορεί να προσελκύσει καλούς και πιστούς φίλους ή να παγιώσει μια ήδη υπάρχουσα φιλία. Ενθαρρύνει τον ορθολογισμό, τη λογική, τη σοφία, την ακεραιότητα, τη συναισθηματική ισορροπία, τη διαίσθηση και την αντίληψη. Φέρνει ευδιαθεσία, αντοχή, ζωτικότητα, ευεξία και υγεία. Προωθεί τη συμπόνια και τη συγχώρεση. Αν τον φοράτε πάνω στο σώμα σας, μπορεί να σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε το άγχος, τη μελαγχολία, το θυμό ή κάθε άλλου είδους αρνητικό συναίσθημα, φέρνοντας πνευματική υγεία. Είναι αντικαταθλιπτικός, καταλαγιάζει τον πανικό, διώχνει τους φόβους, τους εφιάλτες και τις ψευδαισθήσεις. Έχει την ιδιότητα να ηρεμεί το πνεύμα και να διώχνει από το νου τις καθημερινές σκέψεις που μας εμποδίζουν να σκεφτούμε βαθύτερα και μας δίνει τον έλεγχο να ανακαλύψουμε τα αληθινά αίτια και τα πιθανά αποτελέσματα των πράξεών μας. Καθαρίζει το μυαλό, δίνει ευστροφία και διαύγεια  προετοιμάζοντας  τα άτομα για βαθύ στοχασμό. Ενεργοποιεί το μεταβολισμό και καθαρίζει το λεμφικό σύστημα. Ρίχνει την πίεση του αίματος και τονώνει το ανοσοποιητικό. Βοηθά στη θεραπεία για το λαιμό, τις φωνητικές  χορδές και το λάρυγγα, και καταπραΰνει τη βραχνάδα της φωνής. Μπορεί να επηρεάσει κυρίως την πνευματική υγεία και έχει άριστα αποτελέσματα σε κάθε ασθένεια που προέρχεται από ψυχοσωματικά προβλήματα.

ΜΑΤΙ ΓΕΡΑΚΙΟΥ 

Χαρίζει υγεία, αισιοδοξία και μια πιο ενεργητική αντιμετώπιση της ζωής. Συμβολίζει τον πλούτο και την αφθονία σε όλες του τις μορφές. Είναι επίσης συνδεδεμένο με την ορθή χρήση της δύναμης, και την ικανότητα να βλέπουμε καθαρά και χωρίς αυταπάτες. Διαλύει τις αρνητικές σκέψεις και τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα. Προστατεύει από την αρνητική ενέργεια, τη βασκανία, τις κατάρες. Χρησιμεύει ως προστασία από το κακό μάτι και κάθε είδους ανθρώπινη επιβουλή. Φέρνει εσωτερική ειρήνη, και μας κάνει να αναζητήσουμε την εμπειρία της πνευματικότητας και του οραματισμού. Αυξάνει τις ψυχικές και διορατικές ικανότητες, τη διαισθητική γνώση και προσεγγίζει τη διαδικασία της ενόρασης. Μας βοηθά να κατανοήσουμε την Αθανασία. Σύμμαχος στη θεραπεία Ρέικι. Αναζωογονεί το φυσικό και υλικό σώμα.

ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΙΓΡΗΣ 

Ο λίθος της γενναιότητας. Χαρίζει θάρρος, αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και ενισχύει τη δύναμη της θέλησης για να κατακτήσουμε τους στόχους μας και να στεφθούμε νικητές. Μας δίνει ισορροπημένη σκέψη και σωστή αντίληψη των καταστάσεων. Μας βοηθάει να κατανοήσουμε πότε είναι η ώρα για διαλογισμό και υπομονή, και πότε για δράση. Είναι ιδιαίτερα προστατευτικός λίθος από ατυχήματα, κακόβουλες επιθέσεις, την αρνητική ενέργεια, τη βασκανία, τις κατάρες και το γεωπαθητικό στρες. Προσελκύει τον πλούτο και την αφθονία και φέρνει καλή τύχη. Προστατεύει τα νεογέννητα. Προκαλεί την εύνοια των αρχών και προστατεύει τον κάτοχό του από τους εχθρούς. Βοηθά να διακρίνουμε τα ελαττώματά μας ώστε να τα καταπολεμήσουμε. Είναι ιδανική για όσους θέλουν να αρχίσουν κάποιου είδους αποτοξίνωση. Βοηθά τους ανθρώπους να ξεχωρίζουν την επιθυμία από την ανάγκη. Ελέγχει την αρσενική και τη θηλυκή ενέργεια μέσα μας. Ευνοεί τον εσωτερικό διάλογο, την ενόραση, τη διαύγεια. Ιδανικό για να δούμε ξεκάθαρα την προοπτική που θα έχει μια νέα αρχή στη ζωή μας. Υποστηρίζει θεραπείες που αφορούν τον εγκέφαλο και το συναίσθημα. Βοηθά όσους έχουν προβλήματα ακοής. Δρα ευεργετικά και στη σχιζοφρένεια. Καταπολεμά ασθένειες που αφορούν τα μάτια, το λαιμό και τα όργανα αναπαραγωγής. 

ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ

Σίγουρα θα θυμάστε ή έχετε ακούσει την φράση, ότι εάν πέφτει ένα αστέρι από τον ουρανό πρέπει να προλάβετε να κάνετε μια ευχή. Τώρα λοιπόν μπορείτε να έχετε το αστέρι επάνω σας ή στο σπίτι σας, ζητώντας από αυτό όσες φορές θέλετε να εκπληρωθούν οι ευχές σας. Δισεκατομμύρια χρόνια διήρκησε η διαδρομή τους στο σύμπαν πριν πέσει στον δικό μας πλανήτη. Θεραπευτικά είναι ελιξίριο ζωής αναζωογονώντας όλον το οργανισμό και τα κύτταρά του. Στην Αμερική για κρυσταλλοθεραπεία με Μετεωρίτη θα πρέπει να έχετε δύο χρόνια υπομονή ώστε να πάρετε σειρά σε ειδικά θεραπευτικά κέντρα. Θεωρείται η πιο τυχερή πέτρα η οποία εκπληρώνει όποια επιθυμία θα ήταν προς όφελος και καλό μακροπρόθεσμα για τον ιδιοκτήτη του. Για αυτό η μεγάλη αναμονή αλλά και το υψηλό του κόστος παγκοσμίως (πωλείτε με το γραμμάριο). Οι εύποροι ανά τον κόσμο προσφέρουν από χιλιάδες έως ακόμα και εκατομμύρια δολάρια για λίγα γραμμάρια Μετεωρίτη ανάλογα την προέλευση και την μοριακή δομή και συνήθως  μεγαλύτερα κομμάτια πωλούνται σε δημοπρασίες στην Αμερική. Ενεργειακά προσφέρει την ισχυρότερη προστασία στο φυσικό, πνευματικό, αιθερικό και αστρικό μας σώμα, λειτουργώντας ως η πιο ισχυρή ασπίδα προστασίας από οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια ή επίπτωση. Οι Μετεωρίτες μας είναι από Ρωσία και έρχονται κατά καιρούς σε μικρές πάντα ποσότητες.

ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ 

Πνευματικός λίθος, σύντροφος στο Διαλογισμό. Φέρνει διαύγεια στο νου, καλμάρει τον ταραγμένο νου, μετατρέπει την αρνητική σκέψη σε θετική, διώχνει τη σύγχυση, τη θλίψη και το φόβο. Από την αρχαιότητα  θεωρείται ότι προστατεύει τον κάτοχό του από τη μέθη. Καταπολεμάει τις εξαρτήσεις και κυρίως τον αλκοολισμό. Κρατά μακριά το φθόνο και βοηθά στην αποκόλληση από παλιές καταστάσεις, δίνοντάς μας βήμα για μια νέα αρχή. Διώχνει την αϋπνία και τους εφιάλτες και φέρνει ωραία όνειρα. Ηρεμεί το νευρικό σύστημα και εξασφαλίζει εσωτερική γαλήνη. Ενδυναμώνει την πίστη στις ερωτικές σχέσεις και στεριώνει τις φιλίες, εξασφαλίζει συζυγική πίστη και οικογενειακή αρμονία. Φορεμένος, προσελκύει το αντίθετο φύλο. Ο λίθος αυτός φέρνει την κατανόηση του θανάτου και της αναγέννησης και ανακουφίζει από το άγχος.

ΝΕΦΡΙΤΗΣ 

Ο ανώτερος λίθος για τους Κινέζους. Ισχυρή προστασία σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο. Προστατεύει τον κάτοχό του σε φυσικές καταστροφές (σεισμό, πυρκαγιές, πλημμύρες). Προσκαλεί την τύχη σε εργασιακά και γενικά σε οικονομικά θέματα. Ιδανικός για περιόδους μελέτης και εξετάσεων, για μεγάλες αλλαγές και νέα αρχή στην ζωή μας. Λέγεται ότι αλλάζει το χρώμα του και γίνεται πιο σκούρο πράσινο όταν ο κάτοχός του έχει λανθασμένες απόψεις σε σημαντικά θέματα προσπαθώντας να τον οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις βγάζοντάς τον από αδιέξοδα. Στην κρυσταλλοθεραπεία εφαρμόζεται κατά πρώτο λόγο για προβλήματα στα νεφρά Χρησιμοποιείται για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, δυναμώνει τα δόντια και τα μάτια, βοηθά σε γυναικολογικά προβλήματα, οι έγκυες θα πρέπει να τον φορούν στο ύψος της κοιλιάς για εύκολο και ανώδυνο τοκετό, σταθεροποιεί την πίεση του αίματος και του καρδιαγγειακού συστήματος. Δυναμώνει συκώτι, κόκαλα και κυκλοφοριακό. Καταπολεμά πονοκεφάλους και ζαλάδες, ιδανικός κατά της αρτηριοσκλήρυνσης και πρόληψης εμφραγμάτων, επιφέρει γενικά καλή υγεία.

ΠΙΣΩ   -   ΕΠΟΜΕΝΗ

 

 


  
Χρήσιμες πληροφορίες    

      

  
ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗΑΙΜΑΤΙΤΗΣΑΚΟΥΑΜΑΡΙΝΑΑΜΑΖΟΝΙΤΗΣΑΜΕΘΥΣΤΟΣΑΜΕΤΡΙΝΗΑΠΑΤΙΤΗΣ
ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑΑΧΑΤΗΣΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΤΗΣΒΡΥΟΑΧΑΤΗΣΓΡΑΝΑΤΗΣΔΕΝΔΡΙΤΗΣΔΙΟΠΤΑΣΙΟΣ
ΕΠΙΔΟΤΟΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟΙΑΣΠΙΣΙΟΛΙΤΗΣΚΑΛΤΣΙΤΗΣΚΑΠΝΙΑΣ
ΚΑΡΝΕΟΛΗΚΙΤΡΙΝΗΣΚΟΡΑΛΙΚΟΥΝΖΙΤΗΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΚΥΑΝΙΤΗΣΛΑΒΡΑΔΟΡΙΤΗΣ
ΛΑΒΑΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙΛΕΥΚΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΙΓΡΗΣΜΑΤΙ ΓΕΡΑΚΙΟΥΜΑΥΡΟΣ ΟΝΥΧΑΣΜΟΡΓΑΝΙΤΗΣ
ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣΟΠΑΛΙΟ ΛΕΥΚΟΟΥΝΑΚΙΤΗΣΜΑΥΡΟΣ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΟΨΙΔΙΑΝΟΣ ΝΙΦΑΣΚΑΦΕ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΠΡΕΝΙΤΗΣ
ΡΟΔΟΝΙΤΗΣΡΟΖ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΤΙΛΙΟ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΜΠΙΝΙΡΟΥΜΠΙΝΙ ΣΕ ΖΩΪΣΙΤΗΡΟΔΟΧΡΩΣΙΤΗΣΣΙΔΗΡΟΠΥΡΙΤΗΣ
ΣΟΔΑΛΙΤΗΣΤΟΠΑΖΙΤΟΠΑΖΙ IMPERIALΤΟΠΑΖΙ ΡΟΥΤΙΛΙΟΥΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΚΑΡΠΟΥΖΙΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΜΑΥΡΗΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ 
ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΡΟΖΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑΦΘΟΡΙΤΗΣΧΑΛΚΗΔΟΝΙΟΣΧΑΛΚΟΠΥΡΙΤΗΣΧΡΥΣΟΚΟΛΛΑ ΒΗΡΥΛΛΟΣ
ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΟΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΡΟΥΤΙΛΙΟ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣΧΑΟΛΙΤΗΣΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΣΑΡΔΟΝΥΧΑΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΣ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟΣ ΛΙΘΟΣ;

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΜΑΚ;

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΛΙΘΩΝΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ MYSTERYΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
ΑΦΜ 146950954 - ΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Cosmote: +306984187884 - Vodafon: +306947301809

ДЛЯ ИНФОРМАЦИИ В РУССКОМ ЯЗЫКЕ +306955931853


 
Σύνολο online: 1
Επισκέπτες: 1
Χρήστες: 0

Copyright MyCorp © 2022Make a free website with uCoz