ΑρχικήΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΟ 

Χρώμα του πράσινου μήλου και κίτρινο λεμονί. Φέρνει στην επιφάνεια τα ταλέντα και ενεργοποιεί τη δημιουργικότητα. Ενθαρρύνει την πίστη στις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Μειώνει την κλειστοφοβία και τους εφιάλτες, κυρίως στα παιδιά. Σε συναισθηματικό επίπεδο φέρνει την αίσθηση της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης. Χαρίζει επιτυχία σε καινούρια οικονομικά ανοίγματα. Είναι φύλακας κάθε νέας ζωής και ενθαρρύνει το ξεκίνημα κάθε νέου σχεδίου. Προστατεύει από την ακτινοβολία των υπολογιστών και από κάθε αρνητική περιβαλλοντική επιρροή. Είναι εξαιρετικός για τη χαλάρωση και τον ήρεμο ύπνο. Βοηθά τον κάτοχό του να διατηρήσει την πνευματική του ηρεμία, όταν ασχολείται με κάτι άγνωστο, ιδιαίτερα στον εσωτερισμό. Χρησιμοποιείται για να φέρει στο συνειδητό νου σκέψεις και ιδέες που κρύβονται στο υποσυνείδητο. Προστατεύει από τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες, (όχι βιολογικά αλλά ενεργειακά πχ δεν θα αφήσει να πραγματοποιηθεί η σεξουαλική πράξη με το συγκεκριμένο άτομο).  Έχει έντονη αποτοξινωτική δράση, μπορεί να ωθήσει έξω από το σώμα τα βαρέα μέταλλα. Βελτιώνει τις καταστάσεις  αναπηρίας και φέρνει την συμπαντική ενέργεια στο σώμα.

 

ΑΜΑΖΟΝΙΤΗΣ 

Πέτρα δεκτική που φέρνει τύχη και αφθονία σε θέματα χρημάτων και φοριέται πολύ από όσους παίζουν τυχερά παιχνίδια όπως και με τον Αβεντουρίνη. Είναι η καταλληλότερη πέτρα για οποιονδήποτε ρισκάρει κάτι για να έχει επιτυχία. Ενισχύει την επικοινωνία, την εξωστρέφεια, την ευγλωττία, τη δημιουργικότητα, την ακεραιότητα, την εμπιστοσύνη, τη διορατικότητα και τη διαύγεια. Μας βοηθά να βλέπουμε μια κατάσταση από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Απαλύνει τα συναισθηματικά τραύματα και μας φέρνει ηρεμία ανακουφίζοντας την ανησυχία και το φόβο. Βοηθά στη θεραπεία Ρέικι, στην συγκέντρωση και φιλτράρει την πληροφορία που περνά από τον εγκέφαλο και τη συνδυάζει με τη διαίσθηση.  Σύμμαχος στη θεραπεία γυναικολογικών ασθενειών. Είναι ευεργετικός για την οστεοπόρωση, την κυτταρίτιδα, τη φθορά των δοντιών και την έλλειψη ασβεστίου. Βοηθά στην εξισορρόπηση των ανεπαρκειών του μεταβολισμού. Κατευνάζει τους μυϊκούς σπασμούς. Ρυθμίζει τα υγρά του σώματος και απορροφά τις οσμές.

ΟΡΥΚΤΗ ΛΑΒΑ 

Η ορυκτή Λάβα, θεωρείτε το πιο ιερό και ισχυρά ενεργειακό ορυκτό.  Είναι ο ιερός λίθος των Σαμάνων, μυστικιστών, αλχημιστών και «Μάγων». Οι Σαμάνοι παλαιότερα πραγματοποιούσαν ειδικές τελετές για θεραπεία, ανάρρωση, αλλά και για αλλαγή του πεπρωμένου ενός ανθρώπου. Η ορυκτή Λάβα μας δίνει την δύναμη να αλλάξουμε την ζωή μας. Είναι το μόνο ορυκτό που αποτελείτε και από τα τέσσερα στοιχεία της φύσης και για τον λόγο αυτόν είναι το μόνο ορυκτό το οποίο μπορεί να καθαριστεί  και με τα τέσσερα στοιχεία, και ενεργοποιείτε και στον ήλιο και στην σελήνη  χαρίζοντάς μας την δύναμη του σύμπαντος. Η ορυκτή Λάβα θα δώσει στο υλικό, πνευματικό, αιθερικό και αστρικό μας σώμα, άφθονα, όση ενέργεια είναι απαραίτητη ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες μιας κατάστασης και βοηθά να νοιώθουμε τις ρίζες μας πατώντας πάντα σταθερά και με αυτοπεποίθηση σε ότι κάνουμε στην ζωή μας. Αρχικά ίσος δεν θα νοιώσουμε τόσο γρήγορα αλλαγές όπως συμβαίνει με άλλα ορυκτά, αλλά σταθερά και με τον χρόνο οικοδομεί μια ζωή με ισχυρά θεμέλια γεμάτη σταθερότητα. Η ορυκτή Λάβα ενδυναμώνει το τσάκρα του τρίτου ματιού κατά επέκταση την διαίσθησή μας βλέποντας καθαρά τις καταστάσεις που μελλοντικά σχεδιάζουμε και προγραμματίζουμε. Η ορυκτή Λάβα εμπεριέχει την δύναμη και της θετικής και της αρνητικής ενέργειας, του άσπρου και του μαύρου, του Γιν και του Γιάνγκ, την αρσενική και θηλυκή πλευρά κάθε κατάστασης και δίνει στον ιδιοκτήτη της την μοναδική δύναμη να ρέει μέσα στην καθημερινότητα όπως  η λάβα, αποφεύγοντας, διαλύοντας και ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια που θα βρεθούν στον δρόμο της ζωής του, ξεδιπλώνοντας όλα τα ταλέντα του ώστε να πετύχει τους στόχους και τις επιθυμίες του. Ιδανικός λίθος για επιχειρήσεις και επαγγελματική άνοδο και σταδιοδρομία με πολύ άμεσα αποτελέσματα. Θεραπευτικά έχει ευεργετικές ιδιότητες για αρθριτικά, κυκλοφοριακό και νευρικό σύστημα καθώς και για όλους τους αδένες του ανθρώπινου σώματος. Για προστασία φυσική ή πνευματική στο σπίτι θα πρέπει να τοποθετήσουμε από ένα κομμάτι στις εισόδους του σπιτιού. Ιδανικό δώρο σε αγαπημένα μας πρόσωπα και φίλους χωρίς απαραίτητα να χρειάζεται ιδιαίτερη ενεργοποίηση όπως στα άλλα ορυκτά.

ΑΠΑΤΙΤΗΣ

Ο πιο πιστός σύντροφος, κορυφαία απόδειξη ότι τα ορυκτά είναι ζωντανοί οργανισμοί, η μοριακή δομή σταματά να κινείται όταν φύγει από την ζωή ο ιδιοκτήτης του. Εάν ο ιδιοκτήτης καταφέρει  να συντονιστεί με τον λίθο του αυτός τον προστατεύει από οποιαδήποτε αρνητική κατάσταση. Η συχνότερη επικοινωνία είναι μέσω των  ονείρων όπου μας δείχνει πώς να αποφύγουμε δυσάρεστες ή επικίνδυνες καταστάσεις. Κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να νιώσουμε φαγούρα στο σημείο του σώματος όπου ακουμπά, ενημερώνοντας για επικείμενο πρόβλημα. Φυλακτό για επαγγέλματα με υψηλό ρίσκο, αστυνομία, πυροσβεστική, κασκαντέρ, ορειβάτες κλπ. Στον Απατίτη υπάρχει φώσφορος και ευεργετεί το κυκλοφορικό, το αίμα, τον εγκέφαλο, τα κόκαλα, τον λαιμό και τον θυρεοειδή. Απαραίτητος για το στομάχι και τα έντερα και για ανθρώπους που έχουν κρίση υστερίας και εκρήξεις θυμού, ηρεμώντας ολόκληρο το νευρικό σύστημα. Χαρίζει πλήρη ισορροπία και αρμονία σώματος και πνεύματος. Ως ελιξίριο αντιμετωπίζει όλες τις ασθένειες, τον βάζουμε 24 ώρες στο νερό και το πίνουμε πριν το γεύμα.

ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΤΗΣ

Κατατάσσετε στην κατηγορία των πολύτιμων λίθων. Από τους ισχυρότερους μυστικιστικούς λίθους. Δεν είναι λίθος για ανθρώπους που δεν πιστεύουν σε μεταφυσικές δυνάμεις. Αντίθετα ιδανικός λίθος για όσους ασχολούνται με αυτές. Ενδυναμώνει την διαίσθηση σε μαντικές εργασίες (Ταρώ, καφέ κλπ), στηρίζει τις μαγικές εργασίες και τελετές και ανοίγει την επικοινωνία με τις ψυχές των νεκρών συγγενών για πληροφορίες και βοήθεια. Χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείτε για έμπνευση, επιτυχία και ως φυλαχτό από μεγάλους ηθοποιούς, τραγουδιστές, συνθέτες, στιχουργούς, ζωγράφους, συγγραφείς και ποιητές. Ευεργετεί όλα τα εσωτερικά όργανα.

ΚΑΛΤΣΙΤΗΣ

Προετοιμάζει και δίνει στον ιδιοκτήτη του μεταφυσικές δυνατότητες, όξυνση της όρασης, της ακοής και της όσφρησης πέραν των φυσικών δυνατοτήτων. Θα πρέπει να έχουμε ανοιχτό μυαλό ώστε να συντονιστούμε με τον λίθο μας και να έχουμε σύντομα αποτελέσματα. Οποιαδήποτε αμφιβολία θα σταθεί εμπόδιο για την εναρμόνιση και την αποτελεσματικότητα της πνευματικής ανάτασης η οποία μπορεί να επέλθει σε πολύ σύντομο χρόνο. Απαγορεύετε να χρησιμοποιηθεί από ανθρώπους που θέλουν ή ασχολούνται με την πρόθεση να δημιουργήσουν προβλήματα ή κακό σε συνανθρώπους τους. Βοηθά όσους οδηγούν και ιδιαίτερα τους επαγγελματίες ώστε να αποφευχθούν ατυχήματα. Ιδανικός για γαστρεντερικά προβλήματα και σπλήνας.

ΣΜΑΡΑΓΔΙ

Κατατάσσετε στην κατηγορία των πολύτιμων λίθων. Λίθος έμπνευσης και απέραντης υπομονής. Τονώνει την ενότητα, την αγάπη και προωθεί την φιλία. Διατηρεί μια εταιρική σχέση σε αρμονία και ισορροπία. Αν αλλάξει χρώμα λέγεται πως είναι σημάδι απιστίας. Εξαφανίζει την αρνητικότητα. Παραδοσιακά το σμαράγδι προστατεύει από μάγια και μαγγανείες. Είναι μια πέτρα αναζωογόνησης και ανάρρωσης. Τονώνει την ικανότητα απόλαυσης της ζωής στον μέγιστο βαθμό. Αντιμετωπίζει την κλειστοφοβία. Βοηθά την ανάρρωση από λοιμώδεις νόσους. Θεραπεύει τα ιγμόρεια, τους πνεύμονες, την καρδιά και την σπονδυλική στήλη. Βελτιώνει τη όραση. Το ελιξίριό του έχει χρησιμοποιηθεί ως αντίδοτο σε δηλητήρια.

ΔΙΟΠΤΑΣΙΟΣ

Κατατάσσετε στην κατηγορία των πολύτιμων λίθων. Αρκετά σπάνιος και ακριβός. Φέρνει τύχη στους επιχειρηματίες και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Δεν επιτρέπει στους συνομιλητές του ιδιοκτήτη του να τον ξεγελάσουν. Λίθος για την προσέλκυση κάθε είδους υλικών  αγαθών και επιθυμιών. Ισχυρός λίθος για την ισορροπία και την εναρμόνιση του ενεργειακού ανθρώπινου πεδίου. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος σε αδιέξοδες καταστάσεις, όταν δεν ξέρουμε ποιο πρέπει να είναι το επόμενο βήμα, καθώς βοηθά να πάρουμε σωστές αποφάσεις. Δίνει τύχη σε εξεταζόμενους ώστε να έχουν βολικές εξετάσεις. Μας παρακινεί να ζούμε το σήμερα αλλά και μας βοηθά να θυμηθούμε προηγούμενες ζωές. Είναι ένας ισχυρός θεραπευτής για την καρδιά. Ρυθμίζει τις κυτταρικές αναταραχές αναζωογονώντας τις κυτταρικές λειτουργίες. Μειώνει την υψηλή πίεση Προλαμβάνει τις καρδιακές προσβολές και γιατρεύει τις καρδιακές παθήσεις. Μειώνει την κόπωση και αναζωογονεί το συκώτι. Χρησιμοποιείται ως ελιξίριο για τους πονοκεφάλους και τις ημικρανίες.

ΚΟΥΝΖΙΤΗΣ

Κατατάσσετε στην κατηγορία των πολύτιμων λίθων. Ενδυναμώνει το ενεργειακό πεδίο γύρω από το σώμα. Αίρει τα εμπόδια από τον δρόμο μας και μας βοηθά να προσαρμοστούμε στην πίεση της ζωής. Είναι απαραίτητος για την μείωση του άγχους που οφείλεται στα προβλήματα της καθημερινότητας. Ιδανικός για μικρά παιδιά ώστε να ενεργούν με σωφροσύνη, αποφεύγοντας τα ψέματα, να αγαπούν τον άνθρωπο και να διαμορφώσουν ευθύ, ντόμπρο και σταθερό χαρακτήρα. Συνδυάζει τη διανόηση, τη διαίσθηση και την έμπνευση. Ανακουφίζει τις κρίσεις πανικού και φόβων. Μπλοκάρει το γαιοπαθητικό στρες. Ενδυναμώνει το κυκλοφορικό σύστημα και τον καρδιακό μυ. Αντιμετωπίζει την νευραλγία και την επιληψία, μαλακώνει τους πόνους στους συνδέσμους. Εμπεριέχει λίθιο και είναι ευεργετικός σε ψυχιατρικές διαταραχές και την κατάθλιψη.

ΚΥΑΝΙΤΗΣ

Κατατάσσετε στην κατηγορία των πολύτιμων λίθων. Διαπερνά τη σύγχυση και διαλύει τα εμπόδια, τις ψευδαισθήσεις, τον θυμό, την απόγνωση και το στρες. Απαραίτητος για επιχειρηματίες όταν κλείνουν επαγγελματικές συμφωνίες και για όσους ασχολούνται με την μάθηση, δάσκαλοι, καθηγητές, μαθητές και φοιτητές. Αυξάνει την ικανότητα για λογική και γραμμική σκέψη, ενεργοποιεί τον ανώτερο νου και συνδέει με το αιτιώδες επίπεδο. Ιδανικός για μικρά παιδιά που αρρωσταίνουν συχνά, ταλαιπωρούνται από αϋπνία και έχουν άγχος. Θεραπεύει τις μυϊκές διαταραχές, τους πυρετούς, το ουρογεννητικό σύστημα, τον θυρεοειδή και τον παραθυρεοειδή αδένα, τα επινεφρίδια, τον λαιμό και τον εγκέφαλο. Απελευθερώνει το υπερβάλλον βάρος, στηρίζει την παρεγκεφαλίτιδα και τις κινητικές αντιδράσεις του σώματος.

 

ΠΙΣΩ

ΕΠΟΜΕΝΗ


  
Χρήσιμες πληροφορίες    

      

  
ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗΑΙΜΑΤΙΤΗΣΑΚΟΥΑΜΑΡΙΝΑΑΜΑΖΟΝΙΤΗΣΑΜΕΘΥΣΤΟΣΑΜΕΤΡΙΝΗΑΠΑΤΙΤΗΣ
ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑΑΧΑΤΗΣΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΤΗΣΒΡΥΟΑΧΑΤΗΣΓΡΑΝΑΤΗΣΔΕΝΔΡΙΤΗΣΔΙΟΠΤΑΣΙΟΣ
ΕΠΙΔΟΤΟΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟΙΑΣΠΙΣΙΟΛΙΤΗΣΚΑΛΤΣΙΤΗΣΚΑΠΝΙΑΣ
ΚΑΡΝΕΟΛΗΚΙΤΡΙΝΗΣΚΟΡΑΛΙΚΟΥΝΖΙΤΗΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΚΥΑΝΙΤΗΣΛΑΒΡΑΔΟΡΙΤΗΣ
ΛΑΒΑΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙΛΕΥΚΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΙΓΡΗΣΜΑΤΙ ΓΕΡΑΚΙΟΥΜΑΥΡΟΣ ΟΝΥΧΑΣΜΟΡΓΑΝΙΤΗΣ
ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣΟΠΑΛΙΟ ΛΕΥΚΟΟΥΝΑΚΙΤΗΣΜΑΥΡΟΣ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΟΨΙΔΙΑΝΟΣ ΝΙΦΑΣΚΑΦΕ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΠΡΕΝΙΤΗΣ
ΡΟΔΟΝΙΤΗΣΡΟΖ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΤΙΛΙΟ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΜΠΙΝΙΡΟΥΜΠΙΝΙ ΣΕ ΖΩΪΣΙΤΗΡΟΔΟΧΡΩΣΙΤΗΣΣΙΔΗΡΟΠΥΡΙΤΗΣ
ΣΟΔΑΛΙΤΗΣΤΟΠΑΖΙΤΟΠΑΖΙ IMPERIALΤΟΠΑΖΙ ΡΟΥΤΙΛΙΟΥΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΚΑΡΠΟΥΖΙΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΜΑΥΡΗΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ 
ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΡΟΖΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑΦΘΟΡΙΤΗΣΧΑΛΚΗΔΟΝΙΟΣΧΑΛΚΟΠΥΡΙΤΗΣΧΡΥΣΟΚΟΛΛΑ ΒΗΡΥΛΛΟΣ
ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΟΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΡΟΥΤΙΛΙΟ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣΧΑΟΛΙΤΗΣΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΣΑΡΔΟΝΥΧΑΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΣ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟΣ ΛΙΘΟΣ;

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΜΑΚ;

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΛΙΘΩΝΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ MYSTERYΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
ΑΦΜ 146950954 - ΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Cosmote: +306984187884 - Vodafon: +306947301809

ДЛЯ ИНФОРМАЦИИ В РУССКОМ ЯЗЫКЕ +306955931853


 
Σύνολο online: 1
Επισκέπτες: 1
Χρήστες: 0

Copyright MyCorp © 2022Make a free website with uCoz