ΑρχικήΕΙΣΑΓΩΓΗ

Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ

Σε αυτή την ενότητα θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια πρώτη ενημέρωση για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν μια "βουτιά στα βαθιά" και σύντομα να δώσουμε και συμβουλές και τρόπους με τους οποίους θα μπορέσετε να βελτιώσετε την ζωή σας, χρησιμοποιώντας κάπως διαφορετικά την δύναμη των ορυκτών λίθων. Σίγουρα όμως θα υπάρξουν φίλοι και φίλες οι οποίοι διαβάζοντας τις παρακάτω σειρές και σελίδες, θα αισθανθούν κάπως περίεργα ή ακόμη και άβολα, θα τους συνιστούσα να προχωρήσουν με λίγο ανοιχτότερο και δεκτικότερο μυαλό.

Σίγουρα πριν από πολλά χρόνια, θα κατέτασσα και εγώ τον εαυτό μου σε αυτή την κατηγορία των δύσπιστων, απαιτώντας αν όχι μια επιστημονική εξήγηση, τουλάχιστον μια εξήγηση μεταφυσικής λογικής. Δουλεύοντας όμως ο ίδιος με τα ορυκτά ως λιθογλύφος, ήρθα αντιμέτωπος με καταστάσεις, που αν μη τι άλλο, δεν συμβάδιζαν με καθαρά επιστημονική ή λογική εξήγηση. Οι περισσότερες φορές ήταν σε θέματα υγείας, όπου φίλοι μου γιατροί δεν είχαν καμιά εξήγηση για προβλήματα που επιλύθηκαν, «ως δια μαγείας» ή καταστάσεις που διαφοροποιήθηκαν θετικά, σε ανύποπτο χρόνο. Ένας ψυχρά λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος βέβαια, όπως εγώ τότε, θα προέβαλε το επιχείρημα της σύμπτωσης, και σωστά, αλλά όταν οι ίδιες καταστάσεις, παρουσιάζουν παρόμοιες αλλαγές και σε άλλους ανθρώπους, του κοντινού μου αρχικά περιβάλλοντος και αργότερα και άλλων, τότε το επιχείρημα της σύμπτωσης καταρρίπτεται πλέον και αρχίζουμε να σκεπτόμαστε ότι οι πρόγονοί μας και οι πνευματικοί δάσκαλοι του εχθές και του σήμερα σε όλο τον κόσμο, (πχ. Θιβέτ) δεν είναι και τόσο "άσχετοι" και εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο οι οποίοι πείσθηκαν από αυτές τις "ανεξήγητες" δυνάμεις, δεν είναι χαμηλής νοημοσύνης, το αντίθετο μάλιστα. Εδώ θα προσπαθήσουμε να σας μεταδώσουμε γνώσεις και εμπειρίες, στις οποίες έχουν προστεθεί και επιστημονικές πλέον έρευνες, οι οποίες την εποχή που αρχίσαμε να ασχολούμαστε με την λιθογλυφία, δεν υπήρχαν και ήταν άγνωστες, ελπίζοντας ότι οι αλλαγές που επιθυμούν οι φίλοι, που ξέρουν κάτι παραπάνω, να εκπληρωθούν και οι φίλοι με ψυχρή λογική, να αναθεωρήσουν αρκετά τις απόψεις τους, όπως συνέβη και με εμάς. 

Από το 1996 όπου με πολλά μακρόχρονα επιστημονικά πειράματα (ιδιαίτερα στην πρώην Σοβιετική ένωση), διαπιστώθηκε ότι πολλές αρχαίες γνώσεις και αναφορές ως προς τους κρυστάλλους και πολύτιμους λίθους είναι βάσιμες και επιστημονικά πλέον τεκμηριωμένες, ο όρος "ημιπολύτιμοι λίθοι" (Halbedelsteine) στα γερμανικά, καταργήθηκε στις συνειδήσεις αλλά και στις συναλλαγές στις περισσότερες των περιπτώσεων στα μεγάλα παγκόσμια εμπορικά και επεξεργαστικά κέντρα (πχ. Idar Oberstein - Γερμανία) και θεωρούνται όλοι τους πολύτιμοι, μια και ο όρος "ημιπολύτιμος" και "πολύτιμος" τους διαχώριζε μόνο ως προς την υλική οικονομική τους αξία και όχι με βάση την ιδιότητα ή ενέργεια του κάθε ενός ξεχωριστά. Οι ερευνητές κατέληξαν σε συμπεράσματα όπως ότι οι κρύσταλλοι μεγαλώνουν σαν έμβρυα μέσα στην "κοιλιά της Γης".  Πολλοί χρειάζονται αιώνες να τελειοποιηθούν και άλλοι συνεχίζουν ασταμάτητα, αν και ανεπαίσθητα να μεγαλώνουν, επίσης το ότι ο κάθε λίθος  έχει και μοναδική δόνηση, έχει μοναδική αύρα και είναι «ζωντανός οργανισμός», όπως ακόμα και ότι αναπνέουν!  με μια ανάσα κάθε τρεις ημέρες έως δύο εβδομάδες, ανάλογα με τον λίθο.

Πανεπιστημιακές κυρίως εργασίες και έρευνες από όλη την πρώην Σοβιετική επικράτεια, τις ΗΠΑ, την Γαλλία, αλλά και την Κίνα, είναι εύκολο να αναζητήσουμε, να διαβάσουμε και να ακούσουμε στο διαδίκτυο, καθώς υπάρχει πληθώρα εκπληκτικών ντοκιμαντέρ, ιδιαίτερα στο You Tube. Σας προτρέπουμε να κάνετε την δική σας έρευνα στο διαδίκτυο.

Την δυνατότητα να δούμε πλέον την Αύρα, την ανθρώπινη αλλά και των ορυκτών μας την δίνουν οι φωτογραφίες Kirlian. Φυσικά όπως και σε όλες τις επιστημονικές έρευνες ή ανακαλύψεις, έτσι και στην μέθοδο της Kirlian Photography υπάρχουν ορισμένες διαφωνίες και αλληλοσυγκρουόμενες απόψεις ειδικών (όπως θα διαπιστώσετε με μια μικρή έρευνα), αλλά στις παρακάτω φωτογραφίες μας είναι εκπληκτικό να βλέπουμε την μεγάλη επιρροή στην αύρα της κοπέλας η οποία κρατά τον σταυρό ο οποίος είναι γεμάτος πολύτιμους λίθους.   

      

Με την σύγχρονη τεχνολογία (Kirlian Photography) σήμερα μπορούμε να δούμε σε απλή φωτογραφία έναν σταυρό γεμάτο με πολύτιμους λίθους (αριστερά) - Ενώ δεξιά διακρίνετε η μοναδική ακτινοβολία της αύρας των πολύτιμων λίθων.

      

 Σε αυτό το παράδειγμα βλέπουμε την φωτογράφιση μιας ανθρώπινης αύρας, αριστερά και δεξιά πως η αύρα των πολύτιμων λίθων επηρεάζει εντυπωσιακά την ανθρώπινη όταν η κοπέλα της φωτογραφίας μας κρατά στα χέρια της τον σταυρό.    

Πολύτιμα και ισχυρά ενεργειακά ορυκτά ως επί το πλείστον μπορούμε να χαρακτηρίσουμε αυτά τα οποία έχουν ατομική σκληρότητα πάνω από 5 στην κλίμακα Mohs (με ανώτερη το 10 την οποία έχει το διαμάντι), όπου αρχίζουν οι ατομικές δονήσεις και ενέργειες να μπορούν να επηρεάζουν ευκολότερα καταστάσεις. Υπάρχουν βέβαια και πετρώματα όπως τα μάρμαρα που αν και πιο μαλακά έχουν και αυτά εκπληκτικές ενεργειακές ιδιότητες. Η διαφορά μεταξύ ενός απλού βότσαλου ή πέτρας με έναν πολύτιμο λίθο, βρίσκεται στην ένταση της δόνησης και την ενέργεια που εκπέμπουν τα διάφορα ορυκτά. Ένα πολύ απλό παράδειγμα για να το κατανοήσουμε σωστά. Ρεύμα έχει και μια μικρή μπαταρία (βότσαλο/απλή πέτρα) αλλά η ισχύ της φτάνει για να λειτουργήσει πχ ένα κινητό τηλέφωνο και όχι για μια λάμπα φωτισμού η οποία χρειάζεται περισσότερη ενέργεια, η οποία όμως πάλι δεν αρκεί για να βάλει σε λειτουργία ένα μηχάνημα που χρειάζεται ενέργεια τριφασικής παροχής (δόνηση πνευματικού επιπέδου). Πολύ απλό παράδειγμα αλλά αντιπροσωπευτικό της διαφοράς των απλών πετρών και ορυκτών, γιατί δόνηση έχουν όλες.       

Εάν έχετε βρεθεί ποτέ σε δωμάτιο εργασίας ανθρώπων των απόκρυφων τεχνών πχ, (Μάγων, μέντιουμ, θεραπευτών, (πραγματικούς ή "λαμόγια"), σίγουρα θα έχετε προσέξει επάνω στο γραφείο ή μπάγκο εργασίας ή βωμό τους, διάφορους πολύτιμους λίθους, τοποθετημένους με πολύ προσοχή. Αυτοί θεωρούνται πολύτιμοι βοηθοί των «πραγματικών» δασκάλων στην σύνδεσή τους με το υποσυνείδητο και το υπερσυνείδητό τους και τον πνευματικό τους κόσμο. Ο κάθε λίθος, όπως όλα τα έμβια όντα επάνω στην γη, έχει τον δικό του χαρακτήρα, τον οποίο του τον απονέμει η μητέρα γη (όπως και στα βότανα) και κάθε ένας έχει και την δική του ιδιαίτερη ενέργεια και δόνηση. Αυτή του η ενέργεια και η μοναδική του δόνηση σε συνδυασμό με την μοριακή του δομή και σύσταση καθορίζει την σύνθεση των ιδιοτήτων της πέτρας και του σκοπού της.

Από την αρχαιότητα υπήρχε η πεποίθηση ότι οι πολύτιμοι λίθοι έχουν μια ισχυρή δύναμη που μπορεί να κάνει «θαύματα», όπως η θεραπεία των αρρώστων, το άνοιγμα της διορατικότητας, παροχή πολύτιμης προστασίας από αρνητικές δονήσεις και επιθέσεις, έλξη υλικών αγαθών (οικονομική ευμάρεια, έρωτα, αγάπη, οικογενειακή αρμονία, επιχειρηματική άνοδο κλπ) και έτσι θεωρούνταν αναντικατάστατοι βοηθοί, ιδιαίτερα στις απόκρυφες τέχνες, κάτι που συμβαίνει έως και σήμερα, συντροφεύοντας ως σημαντικά και πολύτιμα εργαλεία τους ανώτερους και ανώτατους δασκάλους και όχι μόνο. Ένας σωστά επιλεγμένος και ενεργοποιημένος λίθος, θα προστατεύει πάντα και θα βοηθά τον «κύριό του» στα ανώτερα πνευματικά επίπεδα και στις επιδιώξεις του. Οι πολύτιμοι λίθοι μαζί με τα βότανα θεωρούνται από τους διδασκάλους, "δώρα προς τον άνθρωπο από της ανώτερες δυνάμεις του σύμπαντος". Με λίγη μελέτη και εξάσκηση, δεν είναι απαραίτητο να προσφεύγουμε σε πανάκριβες υπηρεσίες μέντιουμ, "μάγων", και κάθε είδους αμφίβολων "ειδικών", όχι ότι δεν υπάρχουν αξιόπιστοι, αλλά είναι μεγάλο θέμα το πως θα τους εντοπίσουμε αυτούς. Άλλωστε, και για τους τελευταίους δύσπιστους, όσον αφορά της απόκρυφες τέχνες, είναι γνωστές οι πρακτικές των Illuminati και τα Illuminati Rituals παγκοσμίως, με πολλές διασημότητες του πολιτικού, καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού κόσμου να προπαγανδίζουν δημόσια και φανερά πλέον τα πιστεύω και τις ιδιόρρυθμες πρακτικές τους με χαρακτηριστικότερο τον ιδιαίτερο χαιρετισμό τους, όπως επίσης και οι Μασόνοι και οι ιδιαίτερες ιεροτελεστίες τους , πραγματικότητες σήμερα που δεν μπορούμε άλλο εκ των πραγμάτων να αγνοήσουμε. 

Μια συμβουλή για όλους τους φίλους και φίλες που χτυπούν από πόρτα σε πόρτα ψάχνοντας λύσεις σε μεγάλα τους προβλήματα και στις περισσότερες περιπτώσεις πληρώνουν πολύ αδρά διάφορες "υπηρεσίες" χωρίς βέβαια κανένα αποτέλεσμα. Εάν πηγαίνοντας σε κάποιον "ειδικό" σας ζητήσει οικονομικό αντάλλαγμα σε μορφή "ταρίφας", ευχαριστήστε, κάντε μεταβολή και γυρίστε σπίτι σας. Κανένας άνθρωπος με ιδιαίτερες ικανότητες και δυνάμεις δεν ζητά συγκεκριμένα οικονομικά ανταλλάγματα, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ και είναι νόμος από τις δυνάμεις που χρησιμοποιεί και συνεργάζεται, όποιες και αν είναι αυτές, να ζητά οικονομικό αντάλλαγμα, θα πρέπει να αφήνει την οικονομική ανταμοιβή στην ελεύθερη βούληση του έχοντος την ανάγκη του. Θα πρέπει μόνο να ξέρουμε, ότι εάν έχουμε την τύχη και συναντήσουμε έναν τέτοιον ιδιαίτερο άνθρωπο, που θα θέλει να προσπαθήσει να μας βοηθήσει, θα πρέπει πάντα να αφήσουμε κάτι, έστω και εάν αυτό είναι μόνο ένα Ευρώ, δεν έχει σημασία το ύψος της οικονομικής συναλλαγής, αρκεί να θεωρηθεί η πράξη του "πληρωμένη", είναι κάτι αντίστοιχο, και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζετε, με τις διάφορες "προσφορές", των αρχαίων λαών προς τους θεούς ή τα τάματα πχ που συνηθίζονται στον Χριστιανισμό αλλά και σε όλες τις θρησκείες, προγενέστερες η σημερινές, σε όλον τον κόσμο. Τίποτα από τις αρχαίες γνώσεις δεν είναι τυχαίο.

Επίσης οι έξι έδρες του κρύσταλλου χαλαζία, του ανώτερου ενεργειακά όλων των λίθων, συμβολίζουν τα έξι τσάκρα του ανθρώπινου σώματος, η δε κορυφή, το έβδομο τσάκρα της κεφαλής. Όλες οι πυραμίδες του παρελθόντος στην κορυφή τους είχαν ένα μεγάλο κομμάτι εξάγωνου κρύσταλλου χαλαζία, ο οποίος απορροφούσε και διοχέτευε στις πυραμίδες την ατελείωτη ενέργεια του σύμπαντος. 

Εδώ θα ήθελα να σας ενημερώσω, ότι για όποια απορία, ερώτηση ή οτιδήποτε άλλο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας τα μηνύματά σας. Άλλωστε δεν κοστίζει τίποτα. Μόνο θα ήθελα να επιστρατεύσετε την υπομονή σας σε περίπτωση καθυστέρησης η οποία θα οφείλετε ή σε μεγάλο φόρτο εργασίας ή στον στον μεγάλο αριθμό των μηνυμάτων.    

 

ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΑΡΧΙΚΗ     

 

 

 


  
Χρήσιμες πληροφορίες    

      

  
ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗΑΙΜΑΤΙΤΗΣΑΚΟΥΑΜΑΡΙΝΑΑΜΑΖΟΝΙΤΗΣΑΜΕΘΥΣΤΟΣΑΜΕΤΡΙΝΗΑΠΑΤΙΤΗΣ
ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑΑΧΑΤΗΣΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΤΗΣΒΡΥΟΑΧΑΤΗΣΓΡΑΝΑΤΗΣΔΕΝΔΡΙΤΗΣΔΙΟΠΤΑΣΙΟΣ
ΕΠΙΔΟΤΟΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟΙΑΣΠΙΣΙΟΛΙΤΗΣΚΑΛΤΣΙΤΗΣΚΑΠΝΙΑΣ
ΚΑΡΝΕΟΛΗΚΙΤΡΙΝΗΣΚΟΡΑΛΙΚΟΥΝΖΙΤΗΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΚΥΑΝΙΤΗΣΛΑΒΡΑΔΟΡΙΤΗΣ
ΛΑΒΑΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙΛΕΥΚΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΙΓΡΗΣΜΑΤΙ ΓΕΡΑΚΙΟΥΜΑΥΡΟΣ ΟΝΥΧΑΣΜΟΡΓΑΝΙΤΗΣ
ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣΟΠΑΛΙΟ ΛΕΥΚΟΟΥΝΑΚΙΤΗΣΜΑΥΡΟΣ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΟΨΙΔΙΑΝΟΣ ΝΙΦΑΣΚΑΦΕ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣΠΡΕΝΙΤΗΣ
ΡΟΔΟΝΙΤΗΣΡΟΖ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΤΙΛΙΟ ΧΑΛΑΖΙΑΣΡΟΥΜΠΙΝΙΡΟΥΜΠΙΝΙ ΣΕ ΖΩΪΣΙΤΗΡΟΔΟΧΡΩΣΙΤΗΣΣΙΔΗΡΟΠΥΡΙΤΗΣ
ΣΟΔΑΛΙΤΗΣΤΟΠΑΖΙΤΟΠΑΖΙ IMPERIALΤΟΠΑΖΙ ΡΟΥΤΙΛΙΟΥΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΚΑΡΠΟΥΖΙΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΜΑΥΡΗΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ 
ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΡΟΖΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑΦΘΟΡΙΤΗΣΧΑΛΚΗΔΟΝΙΟΣΧΑΛΚΟΠΥΡΙΤΗΣΧΡΥΣΟΚΟΛΛΑ ΒΗΡΥΛΛΟΣ
ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΟΣΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΡΟΥΤΙΛΙΟ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣΧΑΟΛΙΤΗΣΣΚΑΠΟΛΙΤΗΣΣΑΡΔΟΝΥΧΑΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΣ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟΣ ΛΙΘΟΣ;

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΜΑΚ;

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΛΙΘΩΝΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ MYSTERYΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΟΡΥΚΤΟΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
ΑΦΜ 146950954 - ΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Cosmote: +306984187884 - Vodafon: +306947301809

ДЛЯ ИНФОРМАЦИИ В РУССКОМ ЯЗЫКЕ +306955931853


 
Σύνολο online: 1
Επισκέπτες: 1
Χρήστες: 0

Copyright MyCorp © 2022Make a free website with uCoz